Gua Tetap Bangga

Assalamualaikum ,  petame - tame ambe nok royak bui bahawe ambe ase sedih ngat dengan kekalahan teganung mempeteh nogori nombor 9 , tapi ape kan day…

Buat Amal Sambil Berblog

Assalamualaikum , korang nak pahala tak ? haaa free - free je dapat , dalam kita berblog tu and dapat duit hasil korang berblog apa kata sekali seka…

Aku Berus Gigi Dan Ko Berus Jamban Masih Boleh Bersama ~

Assalamualaikum .. selamat malam semua , kan best malam - malam macam ni lepak kat pantai sorang2 sambil dengar lagu ulek mayang di ulek ! mau merema…

Gua takde Hak atas diri Lu , Lu pun Takde Hak atas diri Gua .. !

Assalamualaikum .. ganung nelang agy hahaha , opss ok sory , yahooo maaf blog , qaseh sibuk sikit ukur jalan putrajaya ~ sape2 rindu boleh lah col , n…

Tiada Kata2 Secantik Bahasa pada Rabu day ~

ganung 2 - selangor 0  nok berkata2 gop dakpe kang ? nok wat guane semalang ganung nelang agy ..  anyonyonyo selangor sory to say bubyee ~ keh3x.. peteh …

Recent Post