Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Ooo Macam2 Korang Skodeng ye ~

Assalamualaikum ..
hari ini kita kurang sihat ,selsema idom , tensen aiii .. so idea pun takde nak di bentangkan ,so tudey  kita tengok para2 pengskodeng mengskodeng blog ni je lah hari ni


artis malaysia - artis malaysia tanpa mekap
tutorial blog comel - tutorial button comel
gambar dajjal - dajjal (qaseh pun tak tahu camano lah rupo dajjal tu ! )
lemah semangat bila di uji - lemah semangat (uji sikit nangis ! sikit uji nangis ! nangis laluh )
jodoh dengan laki orang -jatuh cinta dengan laki orang (laki sape lah ko kebas ni !)
makwe gemuk pakwe ensem -  pelik makwe comei (gemuk pun cantik lah !)


macam mana nak mula brcakap dgn perempuan ?
EH BUKAK MULUT CAKAPLAH ! TAK RETI2??


Comments

Unknown said…
dah ghupe blog misteri dah blog engko
Aini Azman said…
hahaha~btol2,.pe ssah kan bukak je mlit,.=p
cintailmu89 said…
dier segan la tuh nak memulakan komunikasi..

hehe..sabo jela..

btw qaseh,new hupdate>>

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/08/tutorial-menjadi-pendengar-yang-baik.html
ZianaRazali said…
hahaha..yang last tu mesti jenis hok nebes pelik ngan girl tuh..haha
Fara E's said…
haha , yg last tu klaka , muahaha
Anonymous said…
HAHAHA. yang terakhir itu sangat lucu. nak cakap pun susah kot bg sipencari itu. mungkin dia rasakan gementar. I think, Qaseh should share with us how to speak with a girl. Hot Issue for that searcher. LOL!

Nak cakap, kena blajar ABC, suku kata dan lain2 lagi, isn't it?
Nuruashia said…
adoilaa...taley blah ayt last tu..spe tny sys cmtu?
syazwani ab said…
haha, kelakorr.
macam2
Shiema Sufian said…
aduyaaaai. mcm mcm ade :)
semutsengal said…
HAHAHAHA,


mcm astro dah, "macam-macam ada"
EnciK AxixOu said…
paling bawah 2 lawak..sape la yg cari 2.hahahahha
aliarosli said…
hahhahhaa, ade gak tanye cam tue?
Anak Teruna said…
Haha..mcm tu pun ade..
Eyka said…
hahahaha..mcm2 laaa...bguss laa keyword mcm 2..

eyka lgi laaa...ade keyword si bogel eyka lagi...-.-"

tak menahan gelak dari tdi..hahhaa:P
Unknown said…
hahaha. keyword pelik2 :D
Lea Isnawi said…
hahaha...mcm2 diorg duk taip neh..
SoLy SoLicious said…
hahhaa...dh mcm2 org skodeng ha...
SYARIFF HAIKAL said…
memulakan percakapan itu adalah perjuangan..hehe..
cikcloudy said…
ada gamba dajjal ke kat sini? hehehe
NADIA RAJAMI said…
nk carik sympoo pun kt google ek??..hehe
anumuchan said…
wah macam2 depa cari dekat blog qaseh ni.heee
najihahfara said…
tu ok lagi kak..
ni x habes2 lucah at blog fara huhu
kaizen said…
pahni blog ni buleh jadi blog misteri la kot... hehehe
Cikya said…
Qaseh..

dia memang patut buka mulut dan tegur perempuan itu..
malu sangat pakai lah topeng power rangers.. :D
rujukan mereka kan dari qaseh.....semuge qaseh terus menulis..
Bidadari Syurga said…
semua ada... tang pakwe makwe hensem tu huhuhuhu...

p/s: qaseh ingat mana entry dia yak? kalau akak... perghhhh jenuh nak cari...
miera said…
haha, betol2