Ooo Macam2 Korang Skodeng ye ~

27 ulasan:
Assalamualaikum ..
hari ini kita kurang sihat ,selsema idom , tensen aiii .. so idea pun takde nak di bentangkan ,so tudey  kita tengok para2 pengskodeng mengskodeng blog ni je lah hari ni


artis malaysia - artis malaysia tanpa mekap
tutorial blog comel - tutorial button comel
gambar dajjal - dajjal (qaseh pun tak tahu camano lah rupo dajjal tu ! )
lemah semangat bila di uji - lemah semangat (uji sikit nangis ! sikit uji nangis ! nangis laluh )
jodoh dengan laki orang -jatuh cinta dengan laki orang (laki sape lah ko kebas ni !)
makwe gemuk pakwe ensem -  pelik makwe comei (gemuk pun cantik lah !)


macam mana nak mula brcakap dgn perempuan ?
EH BUKAK MULUT CAKAPLAH ! TAK RETI2??


27 ulasan:

Unknown berkata...

dah ghupe blog misteri dah blog engko

Aini Azman berkata...

hahaha~btol2,.pe ssah kan bukak je mlit,.=p

cintailmu89 berkata...

dier segan la tuh nak memulakan komunikasi..

hehe..sabo jela..

btw qaseh,new hupdate>>

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/08/tutorial-menjadi-pendengar-yang-baik.html

ZianaRazali berkata...

hahaha..yang last tu mesti jenis hok nebes pelik ngan girl tuh..haha

Fara E's berkata...

haha , yg last tu klaka , muahaha

Tanpa Nama berkata...

HAHAHA. yang terakhir itu sangat lucu. nak cakap pun susah kot bg sipencari itu. mungkin dia rasakan gementar. I think, Qaseh should share with us how to speak with a girl. Hot Issue for that searcher. LOL!

Nak cakap, kena blajar ABC, suku kata dan lain2 lagi, isn't it?

Nuruashia berkata...

adoilaa...taley blah ayt last tu..spe tny sys cmtu?

syazwani ab berkata...

haha, kelakorr.
macam2

Shiema Sufian berkata...

aduyaaaai. mcm mcm ade :)

semutsengal berkata...

HAHAHAHA,


mcm astro dah, "macam-macam ada"

EnciK AxixOu berkata...

paling bawah 2 lawak..sape la yg cari 2.hahahahha

aliarosli berkata...

hahhahhaa, ade gak tanye cam tue?

Anak Teruna berkata...

Haha..mcm tu pun ade..

Eyka berkata...

hahahaha..mcm2 laaa...bguss laa keyword mcm 2..

eyka lgi laaa...ade keyword si bogel eyka lagi...-.-"

tak menahan gelak dari tdi..hahhaa:P

Unknown berkata...

hahaha. keyword pelik2 :D

Lea Isnawi berkata...

hahaha...mcm2 diorg duk taip neh..

SoLy SoLicious berkata...

hahhaa...dh mcm2 org skodeng ha...

SYARIFF HAIKAL berkata...

memulakan percakapan itu adalah perjuangan..hehe..

cikcloudy berkata...

ada gamba dajjal ke kat sini? hehehe

NADIA RAJAMI berkata...

nk carik sympoo pun kt google ek??..hehe

anumuchan berkata...

wah macam2 depa cari dekat blog qaseh ni.heee

najihahfara berkata...

tu ok lagi kak..
ni x habes2 lucah at blog fara huhu

kaizen berkata...

pahni blog ni buleh jadi blog misteri la kot... hehehe

Cikya berkata...

Qaseh..

dia memang patut buka mulut dan tegur perempuan itu..
malu sangat pakai lah topeng power rangers.. :D

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

rujukan mereka kan dari qaseh.....semuge qaseh terus menulis..

Bidadari Syurga berkata...

semua ada... tang pakwe makwe hensem tu huhuhuhu...

p/s: qaseh ingat mana entry dia yak? kalau akak... perghhhh jenuh nak cari...

miera berkata...

haha, betol2

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com