Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Qaseh Bebel Je hari ni ~

Assalamualaikum ...pagi olz ~
qaseh nak bebel je pagi ni .. malas nak buat entry panjang2 nak merilexkan otak untuk sehari dua kalau dapat bertahan hehe... 


hurm qaseh blogwalking2 .. ada satu blog tu penulisan dia sangat2 mendalam ! qaseh baru je tahu ttg blog dia tu pun sbb dia tinggalkan komen ..so qaseh jejak balik hehe .. blog dia macam misteri jugak tapi xabes khatam pun lagi semua entry2 dia .. tapi suka cara dia ..dia tak cerita tentang trafic ..tak cerita tentang tips2 .. tak cerita tentang peribadi dia sangat .. tak merapu tapi bila baca kena paham betul2 ..sebab bahasa dia sangat mendalam muehehe..qaseh ni kan bengap sikit .. 


sekarang ni kan entah lah kenapa .. qaseh lebih suka buat hal qaseh sendiri .. maybe mood berblog hilang jap .. qaseh tulis je entry2 yang qaseh rasa nak tulis .. tu pun panjang lebar .. n qaseh rasa blog qaseh memang memboringkan .. kadang2 bagi tekanan jugak bila tengok org lain asek kejar popular ..kejar itu kejar ini .. arghhhhh so qaseh lebih slow sekarang ~ qaseh malas nak pk tu semua .. biarlah diorang2 yg kejar .. qaseh nak rilex .. qaseh juz ikut hati qaseh ~ n cara tu lebih bagi ketenangan .. 


qaseh jarang tulis about my peribadi ..qaseh lebih senang tulis benda2 yang bagi keinsafan sebab qaseh baca semula entry2 qaseh .. sebab tengah mencari ketenangan diri .. n then bila baca balik semua tu alhamdulillah sedikit sebanyak semangat tu dtg balik .. n then qaseh blogwalking je baca hal2 orang lain ..kdg geli hati ...hehe macam2 ada ..kdg teringin jugak nak tulis tentang kehidupan hari2 ...
  hari ni qaseh buat apa ..hari ni qaseh pergi mana ..hari ni bez ke tak ..menarik ke tak bla3x
tapi qaseh takde cerita menarik untuk dikongsi kan .. hari2 sama je ..memboringkan .. hurmm maybe korang melihat qaseh ni matang ~ serius tapi sebenarnya qaseh bosan ..bosan sangat dengan kehidupan sekarang .. qaseh buat entry macam tu untuk bagi ketenagan diri sendiri n untuk muhasabah diri .. kalau org lain nak turut muhasabah jugak alhamdulillah ...


tq membaca luahan hati untuk hari ni ~ 
maybe someday hidup qaseh akan lebih bersinar .. cuma sabar dengan apa yang sedang berlaku sekarang ni .. insyaAllah ..doakan kesejahteraan hidup qaseh ye kawan2..n blog yang bez tu ...... ~







Ulasan

Unknown berkata…
xciter psl dating ke?:P
Isteri Encek Bard berkata…
Mudah-mudahan Qaseh mendapat ketenangan dalam diri... takper dik sebab bosan lah penulisan jadi baik
FaKArePa!n berkata…
kawe doh klik blog tu.. meme sedak sengoti.. hehe
qasehraihan berkata…
apa blog misteri tu..
kamu mmg layan enrty glbal aje..tu akak suka..
yg personal ni kurengg ckit
ezy.xixii berkata…
saye pon bosan ngn pe yg saye lalui ari2..
sobss..
skrg ni sgt2 la sunyi..
=(
Mutiara Bernilai berkata…
salam sis..

btul2..buat pening je pk nak naikkn folower n mcm2 lg..

yg penting,ade sesuatu yg kita dpt share (share kebaikan keh) dan dpt kita amek pengajaran..xpe..truskan mnulis..Mutiara suke bace blog sis..

tunjuk ajar la Mutiara skali..Mutiara suke cerita perihal kehidupan sbb sume org mlalui kehidupan.. :)
YUL berkata…
ye, samalah kita, hari2 sama, bosan kan kan. ahaha, buat entri pon ikot feeling je
Teratai Kayangan berkata…
http://sayangcoco.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html
bantalbucuk berkata…
semoga apa yang dihajatkan termakbul..aminn.. :)
Browacana berkata…
Qaseh di tag...

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html
forever love berkata…
alamak.. air mata meleleh la.. hihhi

entry akk best je.. atq suke la.. muhasabah diri.. atq suka baca entry pasal muhasabah diri nie..
Gimi berkata…
Qaseh nak tukar jadi nenek?

Bio la depa nak tulis apa, blog depa...
Gimi berkata…
Qaseh nak tukar jadi nenek?

Bio la depa nak tulis apa, blog depa...
KUREKURE COMEL berkata…
blog hantu tu ye..hehehe...
mmg best....


kalau qaseh bosan...qaseh blh buat satu aktiviti yg menarik...

mcm blajor menjahit ke..oppss..hehehe
Nur Farah Hani berkata…
just do whatever that you rasa nak buat.. hidup hanya sekali tau.. kalo qaseh rasa qaseh gembira dengan apa yang qaseh buats ekarang.. just go on.. if tak cuab buats esuatu yang tak membosankan .. hidup kena indah2 selalu tau.. baru hapy.. ;p
Unknown berkata…
ramai gile lagi geng2 cam ghost writer ni..aku mmg minat la penulisan deorang..
Qaseh Dalia berkata…
my -
xmo lah cite pasal dating hehe
Qaseh Dalia berkata…
sis isteri yg comel -
tq sis alwalys support qaseh :)
Qaseh Dalia berkata…
pain -
tahu xpe
Qaseh Dalia berkata…
sis qasehraihan -
kat bawah tu lah blog best
Qaseh Dalia berkata…
cik ezy -
hehe xpe esok mentari muncul lagi
Qaseh Dalia berkata…
sis mutiara -
qaseh tak reti nak ajar qaseh tulis hentam je hehe..time kasih ye sis
Qaseh Dalia berkata…
yul -
tahu xpe hehe
Qaseh Dalia berkata…
atiq -
tq atiq emm
Qaseh Dalia berkata…
mina -
bagus jugak cadangan tu ..agypun kat umah ade mesin jahit hehehe
Qaseh Dalia berkata…
nur farah hani -
maceh farah .. tq support insyaAllah qaseh akan cuba buat
Qaseh Dalia berkata…
jiji yu -
a.ah kawan2 dia pun penulisan bez jugak
amny berkata…
amny xbosan pon bce entry qaseh...^^

juz amni xreti nak mengomen balik..hohohoho..
Rina Rossoneri berkata…
samalah..everyday the same..xtaulah sampai bila boleh sabar...bila bz sgt rasa nak muntah,bila x bz, rasa nak bz...manusia xpenah puas..hehehe
forever love berkata…
sama2 kak.. jgn la cmnie.. sape nk support atq dalam blog nty.??
KAMIHIDUP berkata…
teruskan menulis, kalau xde org baca, KAMI ada tuk baca. heee. :)
ghost berkata…
errr..trimas lar Qaseh.

nak senyum jer boleh..?segan lak. :)he3
Qaseh Dalia berkata…
AMNY -
HEHE XPE SYG .. TQ AMNY
Qaseh Dalia berkata…
RINA -
HAHA TU LAH KAN .. ADEHH SO LEPAS NI KENA TERIMA SEGALA2NYA EK
Qaseh Dalia berkata…
ATIQ -
BAEKLAH SIS AKAN TETAP BERJUANG WAHAHA
Qaseh Dalia berkata…
KAMI -
HUHU KAMI MMG THE BEZ KAN ... TQ SGT
Qaseh Dalia berkata…
BRO HANTU -
HAHA SAME2 ..XPE QASEH JUZ LUAHKAN BENDA YG BETUL
Unknown berkata…
as salam..
haha~
blog qaseh mana boring~
kalau boring, saya langsung tak masuk. haha~. gurau je =p
tengok juga..kalau ada kekangan masa,macam tu la..

dan..
tiada istilah popular bagi blog yang berkonsepkan memberi dan menerima~

cepat! pegi cakap kat encik ben~
ina azlina berkata…
heyyy...,kite pun takde story.Tapi kumpul2 adalah story dia.Ehehehe. Gitulah,ada masa kadang terlupa nak story kat blog.Hiii
back to top