Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Qaseh Bebel Je hari ni ~

Assalamualaikum ...pagi olz ~
qaseh nak bebel je pagi ni .. malas nak buat entry panjang2 nak merilexkan otak untuk sehari dua kalau dapat bertahan hehe... 


hurm qaseh blogwalking2 .. ada satu blog tu penulisan dia sangat2 mendalam ! qaseh baru je tahu ttg blog dia tu pun sbb dia tinggalkan komen ..so qaseh jejak balik hehe .. blog dia macam misteri jugak tapi xabes khatam pun lagi semua entry2 dia .. tapi suka cara dia ..dia tak cerita tentang trafic ..tak cerita tentang tips2 .. tak cerita tentang peribadi dia sangat .. tak merapu tapi bila baca kena paham betul2 ..sebab bahasa dia sangat mendalam muehehe..qaseh ni kan bengap sikit .. 


sekarang ni kan entah lah kenapa .. qaseh lebih suka buat hal qaseh sendiri .. maybe mood berblog hilang jap .. qaseh tulis je entry2 yang qaseh rasa nak tulis .. tu pun panjang lebar .. n qaseh rasa blog qaseh memang memboringkan .. kadang2 bagi tekanan jugak bila tengok org lain asek kejar popular ..kejar itu kejar ini .. arghhhhh so qaseh lebih slow sekarang ~ qaseh malas nak pk tu semua .. biarlah diorang2 yg kejar .. qaseh nak rilex .. qaseh juz ikut hati qaseh ~ n cara tu lebih bagi ketenangan .. 


qaseh jarang tulis about my peribadi ..qaseh lebih senang tulis benda2 yang bagi keinsafan sebab qaseh baca semula entry2 qaseh .. sebab tengah mencari ketenangan diri .. n then bila baca balik semua tu alhamdulillah sedikit sebanyak semangat tu dtg balik .. n then qaseh blogwalking je baca hal2 orang lain ..kdg geli hati ...hehe macam2 ada ..kdg teringin jugak nak tulis tentang kehidupan hari2 ...
  hari ni qaseh buat apa ..hari ni qaseh pergi mana ..hari ni bez ke tak ..menarik ke tak bla3x
tapi qaseh takde cerita menarik untuk dikongsi kan .. hari2 sama je ..memboringkan .. hurmm maybe korang melihat qaseh ni matang ~ serius tapi sebenarnya qaseh bosan ..bosan sangat dengan kehidupan sekarang .. qaseh buat entry macam tu untuk bagi ketenagan diri sendiri n untuk muhasabah diri .. kalau org lain nak turut muhasabah jugak alhamdulillah ...


tq membaca luahan hati untuk hari ni ~ 
maybe someday hidup qaseh akan lebih bersinar .. cuma sabar dengan apa yang sedang berlaku sekarang ni .. insyaAllah ..doakan kesejahteraan hidup qaseh ye kawan2..n blog yang bez tu ...... ~







Comments

Unknown said…
xciter psl dating ke?:P
Mudah-mudahan Qaseh mendapat ketenangan dalam diri... takper dik sebab bosan lah penulisan jadi baik
FaKArePa!n said…
kawe doh klik blog tu.. meme sedak sengoti.. hehe
qasehraihan said…
apa blog misteri tu..
kamu mmg layan enrty glbal aje..tu akak suka..
yg personal ni kurengg ckit
ezy.xixii said…
saye pon bosan ngn pe yg saye lalui ari2..
sobss..
skrg ni sgt2 la sunyi..
=(
salam sis..

btul2..buat pening je pk nak naikkn folower n mcm2 lg..

yg penting,ade sesuatu yg kita dpt share (share kebaikan keh) dan dpt kita amek pengajaran..xpe..truskan mnulis..Mutiara suke bace blog sis..

tunjuk ajar la Mutiara skali..Mutiara suke cerita perihal kehidupan sbb sume org mlalui kehidupan.. :)
YUL said…
ye, samalah kita, hari2 sama, bosan kan kan. ahaha, buat entri pon ikot feeling je
http://sayangcoco.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html
bantalbucuk said…
semoga apa yang dihajatkan termakbul..aminn.. :)
Browacana said…
Qaseh di tag...

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html
forever love said…
alamak.. air mata meleleh la.. hihhi

entry akk best je.. atq suke la.. muhasabah diri.. atq suka baca entry pasal muhasabah diri nie..
Gimi said…
Qaseh nak tukar jadi nenek?

Bio la depa nak tulis apa, blog depa...
Gimi said…
Qaseh nak tukar jadi nenek?

Bio la depa nak tulis apa, blog depa...
KUREKURE COMEL said…
blog hantu tu ye..hehehe...
mmg best....


kalau qaseh bosan...qaseh blh buat satu aktiviti yg menarik...

mcm blajor menjahit ke..oppss..hehehe
Nur Farah Hani said…
just do whatever that you rasa nak buat.. hidup hanya sekali tau.. kalo qaseh rasa qaseh gembira dengan apa yang qaseh buats ekarang.. just go on.. if tak cuab buats esuatu yang tak membosankan .. hidup kena indah2 selalu tau.. baru hapy.. ;p
Unknown said…
ramai gile lagi geng2 cam ghost writer ni..aku mmg minat la penulisan deorang..
Qaseh Dalia said…
my -
xmo lah cite pasal dating hehe
Qaseh Dalia said…
sis isteri yg comel -
tq sis alwalys support qaseh :)
Qaseh Dalia said…
sis qasehraihan -
kat bawah tu lah blog best
Qaseh Dalia said…
cik ezy -
hehe xpe esok mentari muncul lagi
Qaseh Dalia said…
sis mutiara -
qaseh tak reti nak ajar qaseh tulis hentam je hehe..time kasih ye sis
Qaseh Dalia said…
yul -
tahu xpe hehe
Qaseh Dalia said…
atiq -
tq atiq emm
Qaseh Dalia said…
mina -
bagus jugak cadangan tu ..agypun kat umah ade mesin jahit hehehe
Qaseh Dalia said…
nur farah hani -
maceh farah .. tq support insyaAllah qaseh akan cuba buat
Qaseh Dalia said…
jiji yu -
a.ah kawan2 dia pun penulisan bez jugak
amny said…
amny xbosan pon bce entry qaseh...^^

juz amni xreti nak mengomen balik..hohohoho..
Rina Rossoneri said…
samalah..everyday the same..xtaulah sampai bila boleh sabar...bila bz sgt rasa nak muntah,bila x bz, rasa nak bz...manusia xpenah puas..hehehe
forever love said…
sama2 kak.. jgn la cmnie.. sape nk support atq dalam blog nty.??
KAMIHIDUP said…
teruskan menulis, kalau xde org baca, KAMI ada tuk baca. heee. :)
ghost said…
errr..trimas lar Qaseh.

nak senyum jer boleh..?segan lak. :)he3
Qaseh Dalia said…
AMNY -
HEHE XPE SYG .. TQ AMNY
Qaseh Dalia said…
RINA -
HAHA TU LAH KAN .. ADEHH SO LEPAS NI KENA TERIMA SEGALA2NYA EK
Qaseh Dalia said…
ATIQ -
BAEKLAH SIS AKAN TETAP BERJUANG WAHAHA
Qaseh Dalia said…
KAMI -
HUHU KAMI MMG THE BEZ KAN ... TQ SGT
Qaseh Dalia said…
BRO HANTU -
HAHA SAME2 ..XPE QASEH JUZ LUAHKAN BENDA YG BETUL
Unknown said…
as salam..
haha~
blog qaseh mana boring~
kalau boring, saya langsung tak masuk. haha~. gurau je =p
tengok juga..kalau ada kekangan masa,macam tu la..

dan..
tiada istilah popular bagi blog yang berkonsepkan memberi dan menerima~

cepat! pegi cakap kat encik ben~
ina azlina said…
heyyy...,kite pun takde story.Tapi kumpul2 adalah story dia.Ehehehe. Gitulah,ada masa kadang terlupa nak story kat blog.Hiii
back to top