3 Jan 2011

Lagi 2 Pemenang hari ini ~ esok last

Assalamualaikum 
haaaaaaaaa hari ni lagi dua pemenang nak umumkan jeng3x...
haisyyy banyak yang menarik di hati tapi yelah kan terpaksa pilih antara yang terbaik...
2 orang kali ini lelaki lah ...
jeng3x...jom kita saksikan...yeahhhhh rock tunggang langgang !

siapakah ini...jengx2


ceh dia guna pic dalia lah pulak....

 muke buruk sebelum di edit
after editing
like this pic so much ..bukan sebab dia gunakan pic dalia...tapi editing dia ni seakan2 macam potret...hehehe suka tengok...cantik tak..kuwang2x tapi hasil lebih cantik kalau guna pic orang yang cantik..hehehe papepun tahniah ye...like ur editing tapi boleh kemaskan lagi eceh...kritik pulak haha..papepun tahniah...


pemenang seterusnya jeng2x
jengx2 
jom tengok editing jejaka ini pulak

 sebelum editing

selepas diedit

tadaaaaaaaaaa cantik tak..dalia xpndai nak edit macam ni hehehe...editing dari mofaiz..dia juz kerat2 pic n cantumkan pastu tambah background kat belakang tu...ceria je kan..like this pic so much...so tahniah mofaiz..u r the winner hehehe

hati berbicara :
sila tinggalkan email ye...
esok last winner yang paling kreatif...topup lebih sikit yang kreatif ni..
nak tau sape?
tungggu esokkkkkkkkkk okeyh
Unknown said...

congrat pd pemenang...uit saye xmenang ke hahaha

Qaseh Dalia said...

@KyLe
awak saya dah reject awal2 hahaha

Unknown said...

tahniah pada semua pemenang. memang cantik gambar yang diedit. suka tengok :)

Ujang9897 said...

bila la nk dpt hadiah nie

Unknown said...

@ kyle..kite pun tak menang..patut kite ugut cket2 tuan tanah ni...baru die bagi kite menang..keh..kehkeh

TIA OF REVENGE said...

wah! mmg cantik pic tu! :D hehe

Miss P said...

suka pic kedua tu... kawaii!

Qaseh Dalia said...

@Miza Yusof
a.ah sis ..hehe suka tengok jugak

Qaseh Dalia said...

@Ujang9897
mengada huihhh

Qaseh Dalia said...

@misz sheyla
wahhh nak ugut ape tu dear... ni yang xtakut ni hahaha

Fara said...

creative nyer la dorg nih..tahniah yer yg berjaya..huhuhuh

sakinah said...

cantik giler + kreatif ....tahniah sumer =)

♥nyeto89♥ said...

lawa lah yang no 2 tu :)

efa said...

tahniah pada pemenang...aku kalah bahahaha

ashaari mohd jalil said...

hahaha....trimas2...

tomatokering said...

cantekkkkkkk !!! :D

MummyAyu said...

wahhh...cantiknya..papepon..tahniah pada pemenang...

Unknown said...

@misz sheyla
ahaha btl 2 sheyla tp kalu ugut n menang xbest gak coz saye jugak yg taja hadiah 2 hahaha dpt kat diri sndr lak

Rara Farah said...

suke yg no.2..chantek siot

Faiz Zaini said...

waahhh... menang ke?hahaha.. bajet nak cari kawan2 baru je.. TQVM!

p/s:kena tinggal email kat sini ke? mofaizmz@yahoo.com

-nk kasi hadiah keta ke ni.. hehe ;)

Faiz Zaini said...

tq.. tq.. saya tujukan kemenangan ni pada ibubapa saya di kampung.. err..

Wan_hazel said...

fuh,.,,memang tak de can lah wan nak menang,,huhuhu,,taniah

caliph shuriken said...

so kreatif.. congratz kpd pemenang ^^