Lagi 2 Pemenang hari ini ~ esok last

23 ulasan:
Assalamualaikum 
haaaaaaaaa hari ni lagi dua pemenang nak umumkan jeng3x...
haisyyy banyak yang menarik di hati tapi yelah kan terpaksa pilih antara yang terbaik...
2 orang kali ini lelaki lah ...
jeng3x...jom kita saksikan...yeahhhhh rock tunggang langgang !

siapakah ini...jengx2


ceh dia guna pic dalia lah pulak....

 muke buruk sebelum di edit
after editing
like this pic so much ..bukan sebab dia gunakan pic dalia...tapi editing dia ni seakan2 macam potret...hehehe suka tengok...cantik tak..kuwang2x tapi hasil lebih cantik kalau guna pic orang yang cantik..hehehe papepun tahniah ye...like ur editing tapi boleh kemaskan lagi eceh...kritik pulak haha..papepun tahniah...


pemenang seterusnya jeng2x
jengx2 
jom tengok editing jejaka ini pulak

 sebelum editing

selepas diedit

tadaaaaaaaaaa cantik tak..dalia xpndai nak edit macam ni hehehe...editing dari mofaiz..dia juz kerat2 pic n cantumkan pastu tambah background kat belakang tu...ceria je kan..like this pic so much...so tahniah mofaiz..u r the winner hehehe

hati berbicara :
sila tinggalkan email ye...
esok last winner yang paling kreatif...topup lebih sikit yang kreatif ni..
nak tau sape?
tungggu esokkkkkkkkkk okeyh

23 ulasan:

Unknown berkata...

congrat pd pemenang...uit saye xmenang ke hahaha

Qaseh Dalia berkata...

@KyLe
awak saya dah reject awal2 hahaha

Unknown berkata...

tahniah pada semua pemenang. memang cantik gambar yang diedit. suka tengok :)

Ujang9897 berkata...

bila la nk dpt hadiah nie

Unknown berkata...

@ kyle..kite pun tak menang..patut kite ugut cket2 tuan tanah ni...baru die bagi kite menang..keh..kehkeh

TIA OF REVENGE berkata...

wah! mmg cantik pic tu! :D hehe

Jo Qusary berkata...

suka pic kedua tu... kawaii!

Qaseh Dalia berkata...

@Miza Yusof
a.ah sis ..hehe suka tengok jugak

Qaseh Dalia berkata...

@Ujang9897
mengada huihhh

Qaseh Dalia berkata...

@misz sheyla
wahhh nak ugut ape tu dear... ni yang xtakut ni hahaha

Fara berkata...

creative nyer la dorg nih..tahniah yer yg berjaya..huhuhuh

sakinah berkata...

cantik giler + kreatif ....tahniah sumer =)

♥nyeto89♥ berkata...

lawa lah yang no 2 tu :)

efa berkata...

tahniah pada pemenang...aku kalah bahahaha

ashaari mohd jalil berkata...

hahaha....trimas2...

tomatokering berkata...

cantekkkkkkk !!! :D

MummyAyu berkata...

wahhh...cantiknya..papepon..tahniah pada pemenang...

Unknown berkata...

@misz sheyla
ahaha btl 2 sheyla tp kalu ugut n menang xbest gak coz saye jugak yg taja hadiah 2 hahaha dpt kat diri sndr lak

Rara Farah berkata...

suke yg no.2..chantek siot

Faiz Zaini berkata...

waahhh... menang ke?hahaha.. bajet nak cari kawan2 baru je.. TQVM!

p/s:kena tinggal email kat sini ke? mofaizmz@yahoo.com

-nk kasi hadiah keta ke ni.. hehe ;)

Faiz Zaini berkata...

tq.. tq.. saya tujukan kemenangan ni pada ibubapa saya di kampung.. err..

Wan_hazel berkata...

fuh,.,,memang tak de can lah wan nak menang,,huhuhu,,taniah

caliph shuriken berkata...

so kreatif.. congratz kpd pemenang ^^

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com