Kelebihan Eucerin ProAcne A.I Clearing Treatment | Bebas Jerawat Dalam Masa 14 Hari

10 ulasan:
Assalamualaikum 

Jerawat ? Ewwww , hehe hari ni aku nak share satu produk yang bagus untuk menghilangkan jerawat , untuk kondisi muka aku sebenarnya aku tidak mengalami masalah jerawat yang teruk , tapi pada bulan-bulan tertentu jerawat tu akan hadir , kadang-kadang jerawat ni kan berkait rapat sangat dengan keadaan hormon kita ye .. Walaupun timbul sebiji dua , rasa macam mencacatkan muka je sobssss , dah la datang tanpa di undang lepas tu meninggalkan kesan parut pulak ! Siapa je tak stress kan ?


Tapi sesetengah yang mengalami masalah jerawat ni suka sangat picit-picit ! Pantang betul kalau orang suka picit-picit jerawat ni , sebab kuman tu akan merebak ke tempat lain pula . Sebab tu aku tak pernah picit jerawat melainkan biar dia mengeras dan hilang sendiri .. If korang mengalami masalah jerawat yang teruk ataupun selalu singgah di wajah , aku suggest korang cuba Eucerin ProAcne A.I. Clearing Treatment.


Apa Kelebihan Eucerin ProAcne ni ?
Ia sebenarnya memang dah di uji khas  untuk membersihkan liang pori yang tersumbat , mengurangkan dan menghalang kemunculan semula jerawat dan juga mengekalkan kelembapan kulit sebab ia mempunyai 


💛 10% Hydroxy Complex , kombinasi 3 ejen pengelupasan yang berkuasa tinggi iaitu AHA (asid glikolik) , BHA (asid salisilik) dan PHA (gluconolactone) yang membantu memperbaharui permukaan kulit , membersihkan pori , mengurangkan bakteria penyebab jerawat dan meninggalkan sisa kulit mati 
💛 Licochalcone A , bahan anti radang yang mengurangkan kerengsaan dan membantu mengurangkan kemerahan pada wajah 
💛 Dexpantheol , yang terhasil dari vitamin B5 adalah pelembap yang mengekalkan kandungan air dalam wajah untuk meningkatkan daya tahan kulit dan melindunginya daripada pencemaran alam sekitar

Cara Penggunaan EucerinProAcne 
Korang sebaiknya menggunakan pada waktu malam , sekali sehari . Caranya amik sedikit kemudian urut perlahan di wajah korang . Tekstur nya tak melekit langsung bila di apply pada wajah dan cepat meresap , muka pun jadi lembut dan bau wangi.  


 

Bebas Jerawat Dalam Masa 14 Hari je !

Yang bestnya bila baca review orang lain tentang Eucerin ProAcne ni , semua bagi kesan yang positif lebih-lebih lagi katanya perubahan berlaku dalam masa 2 minggu sahaja , dan mengambil masa hanya 8 minggu untuk mendapatkan kulit yang mulus , Eucerin ni bukan hanya boleh rawat jerawat je , tapi dalam masa yang sama masalah bintik hitam , bintik putih di wajah juga dapat di atasi ~ 



Contest Cabaran Bebas Jerawat dalam Masa 14 Hari .
Disebabkan review yang sangat positif pihak Eucerin tengah mengadakan contest dan hadiah pun lumayan tau korang ! Cara nya pun sangat mudah , hanya 2 langkah 
  1. Ambil gambar kulit korang pada hari pertama dan hari ke - 14 selepas penggunaan selama 14 hari
  2. Poskan gambar sebelum dan selepas korang , dan kongsikan di laman facebook dengan hashtag #EucerinProAcne 
(Hadiah utama akan memenangi produk Eucerin bernilai RM5000 , tempat ke dua akan memenangi produk  Eucerin bernilai RM2000 dan 5 pemenang bertuah akan memenangi produk Eucerin bernilai RM1000 setiap seorang

Sahut Cabaran Eucerin ! 

Dah alang-alang kan , haruslah masuk jugak contest dari Eucerin ni , so far pengalaman aku sendiri bila mencuba produk EucerinProAcne ni , aku suka dengan tekstur dia sebab tak melekit langsung walapun warna dia sangat sesuatu haha gurau je :p , bila sapu ke seluruh wajah cepat meresap dan terasa kulit wajah lebih lembut , apply sedikit pun dah cukup memadai 


 Sebelum dan selepas penggunaan Eucerin , jerawat dah takde tanpa meninggalkan parut , yeahh ! Bagus sangat produk ni korang .

Kebetulan hari tu , ada seketul jerawat naik di tepi hidung , so terus apply produk Eucerin ni . Jerawat memang cepat kecut dalam masa 3 hari je hingga ia betul-betul hilang , memang suggest sangat untuk korang cuba cuma dalam waktu yang sama aku nak hilangkan bintik putih dan hitam yang ada ni haa ~ so far alhamdulillah dalam masa 14 hari boleh nampak perubahan yang berlaku , tq so much EucerinProAcne ! 


Selain dari EucerinProAcne ni korang boleh dapatkan juga pencuci muka , pelembab , skrub , serum dan pelembab siang , korang boleh dapatkan di seluruh farmasi yang terdekat dengan harga yang di syorkan iaitu RM62 , dan kini tersedia dalam packaging baru 




Untuk Maklumat Lanjut :
   



10 ulasan:

Papa Amyzal berkata...

Sana sini orang bercerita tentang kebaikan dan keberkesanan produk Eucerin ni. Memang kena guna produk ni

Minionlicious Enterprise berkata...

Kan..memang bagus..akak dah jatuh cinta ngan Eucerin ni

mas saari berkata...

Nampak kesannya, sangat menarik!

YB Shehan berkata...

ada 2 jrwt sesat ni. aduh kena beli jgk la nampaknya

Cerita Huda berkata...

huda pun dah cuba, memang terbukti berkesan. berbaloi sahut cabaran dari Eucerin ni

Nina Mirza berkata...

Eucerin ni selalu nampak kat farmasi. Thanks Qaseh info... Boleh laaa belikan tuk anak sulung kak nina. Anak remaja, jerawat menjadi-jadi .

Mimin Adam berkata...

nak cuba jugak lahh kak ! tenkiu info nya

Akif Imtiyaz berkata...

Wahh bestnya produk ni.. kakya guna gak produkeucerin ni tapi yang lembapkan muka .. bagi muka jadi lembap s3mbur2 jer hehehe

Nadia Johari berkata...

Nampak berkesan qaseh guna..baguihla..nad kalau jerawat suka cari jenis macam ni..sapu je kat jerawat dah kecut

Lisa Nurulain berkata...

best woo pakai ini . bau dia wangii

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com