Dashing Sport | Untukmu Wahai Lelaki Aktif

14 ulasan:
Assalamualaikum .. 

Holla lelaki-lelaki maskulin , hehe maskulin tapi kalau tak berapa nak wangi perempuann tak mau dekat tau :p , jadi kali ni aku nak share  eau de toilette dan deodorant yang memang menggegarkan jiwa raga dengan bauan nya , fuh ! Tak lain tak bukan jenama yang memang semua orang tahu , iaitu DASHING .
Bagi peminat tegar Dashing , berita best buat kalian sebab Dashing telah mengeluarkan satu lagi rangkaian produk khas untuk lelaki yang aktif , iaitu Dashing Sport . Bestnya jadi lelaki aktif , siap ada wangian khas lagi haaa , so Dashing Sport ni memang memenuhi kehendak lelaki aktif yang inginkan wangian dan deodorant yang segar , maskulin dan sesuai dengan kehidupan aktifnya


Jika korang rasa bermasalah untuk mengatasi masalah bau badan sebab always aktif dalam kehidupan seharian , Dashing Sport ni pilihan yang bijak untuk korang semua kerana ia mempunyai aura keyakinan dan sifat maskulin namun masih mengekalkan ciri-ciri moden , ia juga mempunyai komposisi sensasi yang mengujakan dengan aroma sporty dan gaya ranggi


Untuk aku sebagai perempuan , wajib lah ada minyak wangi dan juga deodoran . Dua benda ni ibarat isi dan kuku , so bagi lelaki aku rasa dua benda ni pun sangat penting kan sebab deodorant dapat membantu mengawal bau badan serta meningkatkan keyakinan diri manakala minyak wangi pula memberikan wangian yang tahan lama dan segar sepanjang hari . Oleh sebab itu dua benda ni penting tapi jangan tersalah pilih yang tidak tahan lama dan membantu 

Untuk pengetahuan korang , sekarang yang sudah ada di pasaran adalah Dashing MCFC Ultimate Kick dan Hattrick (warna biru dan hitam) , kali ni 2 variasi baru ialah Hitman (warna hijau) dan Golden Boot (warna kuning) yang terdiri daripada deodoran semburan badan dan Eau De Toilette 

Semburan deodoran Dashing Sport bukan sahaja memberi perlindungan selama 24 jam tapi juga memberi manfaat 6 dalam 1 yang berkesan mencegah bau badan , ia juga mengandungi anti bakteria , formula cepat kering , tidak meninggalkan kesan di pakaian dan kulit , serta memberi haruman dan kesegaran berpanjangan
  • Dashing Sport Hitman 

Hitman di cipta untuk lelaki aktif yang selalu bersedia untuk ke mana sahaja , dengan aroma Citrus dan Ice Cucumber , di ikuti dengan Sichuan Pepper dan Lavender beserta dengan Patchouli dan Gaiac Wood menjadikan daya tarikan  yang sememangnya meningkatkan keyakinan diri setiap lelaki aktif 
  • Dashing Golden Boot 

Aroma Golden Boot pula lebih ke arah wangian Musky dan menggoda , aroma dari daun Rhubarb dan Pimento memberikan kehangatan maskulin kepada si pemakai , manakala kombinasi Kayu Kashmir dan Leather memberikan aroma kelakian maskulin yang memukau  dan tidak dapat di lupakan , wow ! bahaya ni duduk dekat-dekat haha takut tergoda pulak nanti :p


Nanti jangan lupa dapatkan edisi terhad Dashing Sport ni okay di pasaran dengan harga yang sangat berbaloi iaitu RM12.90 untuk deodoran semburan 125ml dan RM24.90 untuk Eau De Toilette .


Yeah dah ada 3 koleksi Dashing untuk husband , kadang-kadang aku pun terguna jugak , opss ! 

14 ulasan:

Yanty Lee berkata...

Botol kali ni sangat attractive.. sesuai la untuk golongan lelaki yang nak wangi walaupun seharian sangat aktif

Normi Nieza berkata...

wangi sokmo la laki dia..hihi

Akif Imtiyaz berkata...

Dashing mmg best .. suami kakya pon guna jugakss.. sama la kita qaseh . Sesekali kita2 skali guna hahhaa..

yanie yusuf berkata...

Bau dia wangikan.. Bau lelaki macho gtu.. Suka yanie dengan haruman dashing ni .

YB Shehan berkata...

alamak. menarik la pulak. kena reply emel tu jgk lah nampaknya. lols

Cerita Huda berkata...

Wah bertambah koleksi dashing laki dia... Best bau dashing ni. Maskulin sejati gitu..

Mimin Adam berkata...

botol baru ni macam lagi menarik je

mas saari berkata...

Wahhh menariklah Dashing baru ni, nak jugak! Husband pengguna Dashing.

fizafantagirO berkata...

nk beli untuk husband lah.mesti bergegar jiwaa bila bau ni.hikhik

Eyqa Hasnan berkata...

Dashing baru! Haritu pun dah special. Nie lagi special oitt

azlina ina berkata...

lagi menarik kali ni yerr.. Memang bestt..Ina sendiri guna.Muehehehehe..

Lisa Nurulain berkata...

wawww packing baru ni ... wangi tak ???

Jueliza Jamani berkata...

seronok la laki banyak dpt perfume kan. hehehe..

Nadia Johari berkata...

Cantiknya botol dia..warna warni

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com