C-Trimax | Tips Kurus Tanpa Perlu Berlapar

30 ulasan:
Assalamualaikum .. 

Kenapa azam orang yang ingin kurus asyik gagal ? dari tahun ke tahun hingga lah tahun 2018 azam sama je kan .. haha macamana nak kurus asyik tak tahan lapar je , bersenam pun malas , pantang nampak makanan pulak tu, kan ? Bila nampak makanan sedap sikit terus cakap kat diri sendiri ''alaa cheat day lah hari ni'' padahal dalam seminggu 4 hari dah cheatday hihi jangan terasa sebab kebanyakan macam tu lah .. 

Kita manusia memang normal kan pantang nampak makanan , walaupun baru lepas bedal makanan, ya ampun macam bela saka gitu tapi bila nafsu makan korang di kawal , automatik korang tengok makanan pun dengan pandangan kosong je. Pandang pun sebelah mata je uols juai mahai tau ! Cuma jangan pulak tak makan langsung nanti tak pasal masuk hospital pulak .. 

Tips nya adalah dengan pengambilan C-Trimax , tak tahu lagi apa benda C-trimax ni ? Ramai dah bagi feedback positif dan memang repeat order je bila dah berkesan dengan mereka .. so hari ni korang dah tahu pasal ni jangan lupa cuba dan kongsikan pada kawan-kawan yang nak sangat kurus ni.


C-trimax adalah satu produk kurus tanpa rasa lapar , mungkin korang pernah cuba produk lain tapi still rasa lapar dan kecundang akhirnya kan , ianya boleh membuang segala toksin di dalam badan secara natural dan mencairkan lemak , korang akan nampak kesan yang lebih ketara bila di selang selikan juga dengan senaman .. Yang penting kena minum banyak air sebab C-Trimax ni akan membuatkan rasa haus .. jangan malas sangat nak minum air k :p 

Kelebihan C-Trimax

  • Menghalang pembentukan lemak 
  • Mengawal berat badan 
  • Mengurangkan dan mengawal selera makan 
  • Menambah tenaga 
  • Melancarkan dan membaikpulih peredaran darah 
  • Membuang toksin dalam badan 
  • Mengawal kolesterol


Yang paling best , C-trimax ni tak membuatkan aku cirit - birit , sebab sesetengah produk kurus memang toilet tempat pertama pergi selepas minum , nampak tak kelebihan C-trimax lain dari lain kan ? Aku dah memang kurus tapi bila aku baca ada part mampu membuang selulit dan cuci sisa lama dalam usus tu , terus rasa wow itu pun boleh so aiols cuba jugak sambil membuat misi untuk menguruskan suami juga .. !





Cara pengambilan C-trimax :

→ Sekotak ada 15 Sachet
→ Bancuhkan 1 Sachet bersama 150ml air biasa
→ 1 Sachet sehari, minum selepas sarapan 
→ Bagi berat 100kg = 3 sachet sehari pada waktu pagi , petang dan malam 
→ Bagi berat 70kg = 2 sachet sehari



Apa rasa C-trimax ni ?

Rasa nya sedap sangat , masam-masam manis buah tau sebab semua kandungan nya dari ektrak buah - passion fruit powder , mix fruits powder , Roselle powder , Guarana extract , Grape fruit exctract , Citric Asid dan Fructose .

Sebab tak lama lagi bulan puasa akan tiba , aku rasa memang wajib ada produk C-trimax ni untuk bulan puasa nanti , amalkan lepas makan di waktu sahur  dan minum air secukupnya sebab C-trimax ni memang kurangkan nafsu makan , lepas tu beri tenaga lebih-lebih lagi yang sibuk bekerja .. Jika sebelum ni kita makan nasi siap bertambah , tapi dengan pengambilan C-trimax ni jumlah makanan yang di suap akan berkurang jadi korang takkan terpedaya lagi dengan nafsu makan yang membuak-buak tu ..

Jadi korang yang mana sibuk bekerja , azam kurus belum lagi tercapai tu boleh cuba tau .. Nanti kena bawak ke tahun hadapan pulak azam tuh hihihi .. nakkan sesuatu tu kena la usaha ye dak , kalau duk goyang kaki tanpa buat apa - apa makin berlemak pulak hehehehe .. nak tahu lebih lanjut , follow facebook / instagram C-trimax di info bawah ni okay :)


More Info :
IG : www.instagram.com/ctrimaxhq
Contact No : 010-3300886

Take note : tidak sesuai untuk wanita mengandung  

30 ulasan:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

Kalau sudah kurus , jangan lupa untuk buat senaman dan jaga pemakanan kita ye

YB Shehan berkata...

oo. btul jgk. nkndkt puasa ni.elok ada..

ayuejean berkata...

Kalau dah memang kurus boleh minum ke?

Emily berkata...

Wah impressive dia boleh tahan lapar for 12 jam. Memanglah akan kurus kalau begini. Haha Nak cuba lah!

Farahin Esa berkata...

Wohoooo 🤔 mcm menarik jeee .. ade kelulusan kkm x?

Mimin Adam berkata...

menarik ni, tapi tgh nak elakkan supplement. try makan secara Atkins. gittewww

Minionlicious Enterprise berkata...

wah menarik sangat ni..boleh la try untuk kuruskan badan..hehe..and yes, utk kurus 70% adalah dari segi jaga pemakanan & 30% lagi senaman..

Amanda Suria berkata...

Berat akak 58kg..nak turunkan lagi 8 kilo je baru dpt berat yg ideal..ok nak skodeng ig diorang la..thanks sharing dear

noorhaidaz eyda berkata...

Nak kurus jugakkkkk

Marshalizadotcom berkata...

Walaupun produk ni fokus untuk kurus, khasiat lain pun dapat. Bagus sangat ni

Leyla Nurjatiey berkata...

bestnya dpt kurus..

Sofinah Lamudin berkata...

Nak cuba gak laaa hehehe...

mas saari berkata...

Menariklah C-Trimax ni, ibu menyusukan baby boleh ke minum?

Mrs Liez berkata...

kalau ibu menyusu boleh erk? macam nak cuba je. nak turunkan berat yang naik mendadak.. tgh cari produk yang bagi rasa kenyang yg lama..

Lynda Che Lah berkata...

Nak kempiskan perut pun boleh ni..hehe

Dr. Life (Paper + Crayon) berkata...

So this is how you maintain your body ya. As a good blogger for sure will need to puasa so for sure this sit me the most now.

Racheal

Rawlins GLAM berkata...

Bantuan sebegini memang perlu, dan yang penting jangan lupa bersenam gak agar seimbang kan

Julia Johari berkata...

Suka rasa dia sedap...lepas dh minum terus nafsu nak makan slow sikit haha

Yreviewme berkata...

Nampaknya produk ini bagus untuk mengawal berat badan juga. Satu sachet boleh tahan 12 jam! Amat mengagumkan :D

Sue Izza berkata...

Setuju2 org kurus pun ada selulit kan,nak try la

Akif Imtiyaz berkata...

Kakya dah cuba gak .. best sebab kurang rasa lapar.. mnum satu sachet tu kan rasa cam kenyang jer..

Salina Johari berkata...

tanpa berlapar tu ...syok!!

fizafantagirO berkata...

ekstrak buah. yayy, kakfiza leh ambik nihh

Yanty Lee berkata...

Bagus bukn sekadar tuk kurus semata-mata tapi bole tolong cuci segala kotoran toksik.

Sharon Lee berkata...

Looks really good! I don't mind to try it if the results is amazing!! I don't like to hungry myself for diet =(

Suzlin Azreena Nordin berkata...

nak kurus juga! breastfeed sesuai tak?

Linda Yee berkata...

I think I need this too. Want to slim down.

Maya berkata...

Okay.. Memang inilah produk yang kita cari selama ini. Harap-harap lepas ni slim

Lia Hasty berkata...

Nak juha cuba C-Trimax ni nak kurus lagi. 😋 ramai update pasal produk ni.

Blair Villanueva berkata...

This is very new to me, but i would like to try. I'll ask our consultant to buy me this as home coming gift from Malaysia :)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com