The Wedding Heritage No 1 Wedding Bungalow In Malaysia

16 ulasan:
Assalamualaikum .. 

Bila mengimbau balik di waktu aku menyiapkan segala persiapan untuk majlis perkahwinan , ramai yang memberi nasihat seboleh-bolehnya bila mencari pakej perkahwinan wajib survey betul-betul .. Kalau perlu korek latar belakang wedding planner yang kita sudah berkenan tu , gali lah , google segala nya bukan apa takut terkena dengan manusia yang sanggup menipu demi wang ringgit ~ Korang nak ke pelamin angan korang musnah di sebabkan perangai manusia sebegini ?

Jangan tak percaya sebab baru-baru ni viral di media massa dan juga elektronik kes-kes penipuan di sebalik wedding planner yang tak berhati perut ni .. Sebenarnya benda ni dah lama wujud cuma zaman sekarang kita lebih mudah tahu dengan tersebarnya di social media dan kebanyakannya bermasalah dengan janji-janji manis mereka .. Bila dah dapat duit tiba-tiba di hari majlis katering tak hadir , pelamin tak seperti di gambarkan dan banyak lagi . Yang akhirnya keluarga pengantin menanggung kerugian dan juga malu pada tetamu ! 

Kadang-kadang kita dah rancang yang sebaik mungkin tapi tak di sangka di tipu sebegitu rupa .. Huwaaa menangis pun tiada guna kan ! Thats why lah korang kalau nak cari wedding planner kena survey betul-betul dan kena bijak berfikir supaya tak di tipu seperti kata - kata wakil dari The Wedding Heritage , top wedding planner dalam satu temubual di TV Al-HIJRAH baru-baru ni .. 


Aku tertarik dan setuju dengan kata-kata beliau yang mana kita sebagai bakal pengantin yang mahukan perkahwinan kita berjalan lancar kena jugak bijak untuk berfikir secara realistik dan tahu pengiraan , kena ada catatan tau untuk buat segala kira-kira ni .. Yelah , contohnya wedding planner menawarkan pakej yang murah tapi bagi macam-macam perkhidmatan pada korang , macam tak logik gila then terfikir kenapa murah gila kan , so dari situ korang boleh buat pengiraan sendiri dan boleh fikir sendiri lah korang akan jadi mangsa penipuan seterusnya atau tidak .. kan ?

Satu benda lagi tertarik dengan konsep The Wedding Heritage ni  tentang ''Banglo Kahwin'' atau ''Bungalow Wedding'' , walaupun dah kawen tapi still tertarik boleh lah share kepada ahli family yang tak kahwin lagi dan terus google haha cepat dan pantas terus jumpa laman web , facebook dan instagram The Wedding Heritage ni , korang link yang aku bagi kat bawah ni okay 




Pakej Banglo Perkahwinan dan Pakej Cuci Tangan

Untuk pengetahuan korang TWH ni bermula dari 2016 lagi dengan konsep yang berkonsepkan pakej '' Banglo Perkahwinan dan Pakej Kahwin Cuci Tangan '' 
Wow sebenarnya ni kali pertama aku dengar tentang pakej perkahwinan yang boleh sewa banglo siap pakej lengkap dari A-Z , jadi korang tak perlu dah susah payah nak aturkan semua nya tau , TWH akan buat semua kerja untuk bakal-bakal pengantin yang menggunakan perkhidmatan diorang ni haaa .. best gila kan ?

Berita baik , untuk pakej lengkap 2018/2019  ni boleh di buat di rumah sendiri atau pun dewan , kalau korang lebih selesa di rumah boleh lah buat pilihan okay ? No problem at all gitu aaa .. 

Yang paling best , The Wedding heritage menawarkan untuk mengadakan majlis kahwin korang di banglo ! wow best gila sebab kalau rumah korang macam tiada laman atau ramai sanak saudara aku rasa sewa banglo adalah pilihan yang paling bijak sebab tak perlu susah-susah nak cari rumah , nak kosongkan bilik untuk persalinan , mekap dan sebagainyaaa kan.. 

Oh ye , untuk masa sekarang The Wedding Heritage mempunyai 3 cawangan banglo kahwin di Ampang , Kota Damansara dan Putrajaya . Senang gila sekarang kan .. dahlah boleh sewa banglo , lepastu siap lengkap dengan pakej cuci tangan dari A - Z yang memang terbaiklah di kawasan Selangor dan Kuala Lumpur ni .. 

Gambar Dari Official Photoghrapher Yang Profesional !!!

Mungkin bila korang tengok gambar-gambar dari photoghrapher official TWH ni , korang akan terjatuh cinta macam aku jugak .. salah satu benda penting untuk di kenang pada masa akan datang adalah gambar-gambar perkahwinan yang di rakam kan dengan sangat cantik .. Ingat tu , gambar sangat penting tau , dah la sekali seumur hidup .. tak percaya ? meh tengok gambar-gambar ni haaa 

Gambar-gambar dari TWH ni memang setanding dengan photoghrapher international uols dan korang akan dapat FREE album , pendrive dan unlimited gambar .. so request lah gambar banyak-banyak okay haha

Cantik gila pelamin depa ni kan .. 

Aku suka warna - warna lembut macam ni .. lawa namati haha 

Sweetnya la hai .. gambar terang dan cantik sangat

Terpancar kegembiraan bila majlis nampak gah , gambar awesome, pelamin lawa .. fuhhh

Macam tema garden kan .. suka tengok ! 
Pakej Lengkap Terbaru Yang Di Tawarkan Oleh TheWedding Heritage 

Mesti korang nak tahu apa pakej-pakej yang ada dan berapa harga untuk semua ni kan , dan TWH juga banyak menawarkan item free , untuk pakej korang boleh tengok dalam gambar bawah ni tau .. Satu lagi jika korang ada bujet korang sendiri boleh je berunding dengan pihak TWH , jangan risau tau .. so ni semua adalah pakej-pakej terbaru buat masa sekarang 




Best kan pakej-pakej yang di tawarkan oleh TWH dan banyak juga item-item free yang di beri kepada bakal-bakal pengantin siap di tanggung semua GST yang ada .. 

Team The Wedding Heritage Yang Berpengalaman

Bila melibatkan majlis kahwin , tentu ada jugak kerisauan di hati kita kan ? sebab benda yang tidak terjangka kadang-kadang terjadi .. tapi buat korang di luar sana tak perlu risau bila ingin menggunakan khidmat TWH ni kerana team-team TWH semua berpengalaman dan sangat profesional .. 

Team TWH akan membantu semua customer nya dalam merancang majlis dari awal hingga lah ke akhir nya .. so jika ada apa-apa terjadi team TWH akan memastikan majlis berjalan dengan lancar , kebanyakan customer TWH ni ramai dalam kalangan yang sibuk bekerja dan tak cukup masa .. hehe biasanya golongan profesional seperti doktor , pramugari , pilot .. 

meh layan video ni jap .. best wedding moments by TWH 

Wedding Planner Yang Di Percayai 

Walaupun masih baru lagi tapi ramai customer TWH ni sangat berpuas hati dengan kerja-kerja diorang .. Memang sangat di percayai lah orang kata .. haaa pengantin , keluarga pengantin pun berpuas hati dengan apa yang telah di lakukan .. so kes - kes penipuan tu tak akan berlaku .. boleh baca feedback dan testimoni customer mereka yang terdahulu ... alololo semua muka gembira jee





More Info : 

Jadi bagi korang di luar sana yang masih tercari-cari wedding planner yang boleh di percayai , awesome , power dan terbaik semua boleh book The Wedding Heritage No 1 Bungalow Wedding Venue In Malaysia alright 




16 ulasan:

  1. mudah sekarang ni ...cuma kena in details kena amik tahu latar belakang wedding planner tu ..sape tak takut 'pelamin angananku musnah' kan...unik gak Bungalo Kawen , sediakan duit saja ..huhuhu

    BalasPadam
  2. Fuyoo syoknyer..semuanya dihujung jari ..memang menarik konsep gini..

    BalasPadam
  3. macam menarik pakejnye, nampak elegen sgt!

    BalasPadam
  4. salam..
    beshnyer la haii..
    tapi dalam mimpi je la..
    xmampu kan..buat yang perlu dan mampu je.. ^_^

    BalasPadam
  5. Wahhh terbaiklah wedding planner ni, pakejnya pun menarik.

    BalasPadam
  6. pengantin sekarang banyak pilihan

    BalasPadam
  7. bila tengok gambar orang bersanding, rasa nak duduk atas pelamin lagi sekali hahaha

    BalasPadam
  8. Wow! Cantik. Terpikat tengok... Nice sharing. Jemput singgah blog sis ya... www.aniemohamed.blogspot.com

    BalasPadam
  9. cantik.. tapi dah lepas.. ehhehe

    BalasPadam
  10. menariknya pakej yamg ditawarkan..tapi kita pun dah kahwin..bolehlah nak recommend kepada kenalan rapat yang masih single

    BalasPadam
  11. cantik, menarik dan menawan pakej dari The Wedding Heritage. Paling penting Trusted wedding planner

    BalasPadam
  12. Bestnya rasa nak kahwin lagi je hoho

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com