Rayyan's 1st Hair Cut | Behavenya dia !

7 ulasan:
Assalamualaikum 

Pagi semalam husband balik kerja macam biasa , toktoktok aku pun pergi bukak pintu then dia suruh ambik barang-barang dapur yang ada di tangan sebab nak pergi bawah katanya .. tak sempat tanya buat apa turun bawah balik .. huh 

Lepastu dia naik balik , pastu ajak Rayyan keluar .. eh belum mandi apa semua nak pergi mana ? " adalaaaaaa " katanya .. lepastu terus keluar , eh dua beranak ni something betul .. malas nak fikir haha 

Lepastu beberapa minit kemudian , dua beranak tu setel dah dating senyap-senyap .. aku tanya lagi pergi mana , tak jawab ! Eh eh eh geramnya .. tak perasan pulak Rayyan masa tu sebab tak tengok dia lagi .. baru nak tanya Rayyan pergi mana dengan abah , terus menjerit tengok rambut baru dia ! Haha cishkek betol .. pergi gunting rambut rupanya .. 

Sebenarnya lama dah nak gunting rambut dia tapi asyik tangguh-tangguh je dan risau jugak kot laaa dia mengamok rimas .. hahah , gunting bawah rumah je kedai aney .. kena testing dulu kalau dia mengamok tak rugi lebur 5 hinggit je kahkah nanti kita g saloon ye sayang.


Behave ke tidok ? Haha nasib baik husband cakap Rayyan behave je .. anak Umi kan mestilah behave macam Umi ahaks .. cuma mulut potpetpotpet , setiap kali aney berhenti dia cakap habisssss habissss habisss dahhh ?? 


Rambut dia ni jenis nipis halus je .. adohaaa bila nak lebat xtau , haaa ni rambut sebelum .. hahah nerd sangat , kalau berpeluh sikit huh nampak nau rambut tu macam takde mak nak jaga kan .. kikiki so lepas gunting amacam hensem tak Rayyan ? Baru nampak hensem sikit :p
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Fresh dari ladang ~ sebelum mandi amik gambar luuuu .. susah betul nak ambil gambar dia , sekarang dah tak berapa gemor orang ambil gambar dia , huh .

Lepas siap mandi , fuyoo kalau rambut Rayyan tebal lagi smart kot :p



Upah behave petang semalam keluar bawak dia pergi taman dan pekena cendol .. balik terbungkang tidur penat sangat main bola kat padang haha .. bila potong rambut nampak besar dah anak Umi .
Ermmm love u sayang , jadi lah anak yang berguna dunia dan akhirat .

7 ulasan:

shazillahsani.com berkata...

Alahai.. Makin comel.. Hihihi

Lynda Che Lah berkata...

Anak-anak Lynda masa kecil macam ni gunting rambut memang behave. Tapi dorang pakai mesin. Masuk kali kedua drama semua..Tapi skrg dah besar, pandai bergaya siap minta fesyen rambut sendiri..hehehe

Mimin Adam berkata...

hencommmmm laaaa rayyan ni

Nadia Johari berkata...

smart doh..hehee..

Fatin Shahrizam berkata...

Alahaii dah hensem dah diaa ^^

Najeeb Abdullah berkata...

HAHAHAHA Umi mesti pelik kena tinggal tetiba

Radhia Razali berkata...

encemnye Rayyan..muka Qaseh sangat Rayyan ni

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com