Senarai 12 Lagu Yang Layak ke Final Anugerah Juara Lagu 2018 | AJL32

4 ulasan:
Senarai 12 Lagu Yang Layak ke Final Anugerah Juara Lagu 2018 | AJL32 , tu diaaa aku jarang update pasal hiburan ni tapi di sebabkan malam ni terlayan separuh akhir muzik-muzik jadi terajin nak update dalam blog , memang semua lagu dan penyanyi power-power .. kalau aku jadi juri memang pening nak pilih yang mana , tapi aku memang aim Haqiem Rusli akan dapat .. yeahhh akhirnya dia dapat jugak ke final 


Keputusan Penuh Lagu Finalis Anugerah Juara Lagu 2018 AJL 32 

1. Sejati - Azmi Qaliph Busker 
2. Tergantung Sepi - Haqiem Rusli 
3. Jampi - Hael Husaini 
4. Separuh Mati Ku Bercinta - Dayang Nurfaizah 
5. Amboi - Altimet 
6. Sempurna - Syamel 
7. Aku Yang Sebenar - Hazama dan Penglipurlara 
8. Akhirnya Cinta - Salma 
9. Menahan Rindu - Wany Hasrita
10. Aku Cinta - Syamel dan Erni Zakri
11. Bayang - Khai Bahar
12. Warkah Untukmu - Ara Johari 

Tahniah buat semua finalis , memang semua lagu ni power-power dan sememangnya layak ke Final AJL32 yang akan berlangsung pada Januari 2018 .. agak-agak siapalah JUARA Anugerah Lagu yang ke-32 pulak ye .. korang rasa ? haaa tunggu je lah :p 

4 ulasan:

  1. Wah lagu lagu best . Tak sempat nak tengok. Dapat senarai yang layak pun jadilah hihi

    BalasPadam
  2. ramai budak baru.

    otai plak tak berapa ramai.

    mungkin ramai otai takde lagu baru.

    BalasPadam
  3. Wah Dayang tetap masuk, ada chance nak menang lagi tu

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com