Drama-Drama Korea Terbaik 2017 Wajib Tonton

10 ulasan:
Annyeonghaseyo ~

Benci nya bila dah start balik gilakan drama Korea , tidur mesti tak cukup dan tak sabar tunggu episod demi episod .. ni semua Jeeb dan Lisa dan Mimin punya pasal sebok duk cerita pasal drama Korea dalam group .. aku dah la tengah mencuba untuk menahan diri nak layan drama-drama ni semua sebab faham-faham la drama korea ni sampai berpuluh episod haha aku pulak jenis selagi tak habis selagi tu tengok haa 

Jadi sekarang aku tengah layan Drama Korea Black , best ke tak cerita ni ? best ! cerita ni sangat complicated .. ia mengisahkan heroin yang boleh nampak bayang-bayang kematian dalam diri orang lain , tapi diri dia sendiri dia tak dapat tengok lah , so ada watak malaikat maut jugak .. heheh 

Drama ni lebih kepada penyiasatan kes-kes pembunuhan , aku suka cerita berkisarkan kisah macam ni sebab ia akan mengurangkan air mata yang gugur haha kalau cinta huh meleleh-leleh woi .. jadi hero dalam cerita ni malaikat maut la kononnya then masuk dalam tubuh manusia .. sebenarnya dia masuk dalam tubuh manusia untuk cari kawan dia yang bersembunyi tapi lain plak jadi nya ! so nak tau tengoklah sendiri , korang boleh download app VIU sebab kat situ laju 


Drama Korea Terbaik 2017 Yang Wajib Tonton 
  • A Coffee To Go 
  • Tomorrow With You 
  • Strong Woman Do Bong Soon 
  • Defendant 
  • Voice
  • Missing Nine
  • Untouchable 
  • My Secret Romance
  • Man To Man 
  • My Sassy Girl 
  • Introverted Boss
  • Beauty In A Time Of war 
  • The Package 
  • Polyclinic Doctor 
  • Sister Is Alive 



10 ulasan:

Nurul Faiz berkata...

CF pon layan jugak black. Hero hensem. Hihihi

Akif Imtiyaz berkata...

Terpengaruh nak tgk sebab hero AUTUMN IN MY HEART tu laaa hahahaha..

Nur Atheera berkata...

Banyak bye cite korea yg best. Sekarang ni saya dah takde masa nak tengok. Maybe boleh la tengok satu untuk hujung minggu ni

☆ Atheera ☆

Diana Dy berkata...

nak join gak ler tgk citer korea...last tengok Goblin dan Innocent Defendant heheh

Mimin Adam berkata...

kak, banyak lagi tuu tak termasuk dlm list drama 2017 top best .. hahahaha..

1. The Bride of Habaek
2. Live Up to Your Name, Dr. Heo
3. school 2017
4. the legend of the blue sea (yg ni 2016-2017)

hahahhahaha..

Mimin Adam berkata...

kan kak. dah tua pun ensem lg. hhahahaha

athirah hassin berkata...

Wehh cerita korea best.. dr zmn bujang sampai skang x stop tgk.. hahahahha.. sampai anak pun tau mama suka tgk anyeooo (korean drama) bahasa dia. hahhaha

Nik Khazami Nik aziz berkata...

bukan main ramai lagi peminat drama korea

Radhia Razali berkata...

dah lama tak tengok drama lakonan hero autumn in my heart ni

titan berkata...

hoho..

black memang best tengok.

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com