Ami Vitamin Skincare | Nak Selamat Calit Je Vitamin !

14 ulasan:
Hai cantik-cantik semua ~ pernah tak korang berangan nak cucuk Vitamin C bila tengok artis-artis semua cantik gila lepas cucuk tapi korang sebenarnya takut dengan jarum dan tak mampu haha eh terasa pulak diri sendiri  memang tak mampu lah dan memang penakut gila dengan jarum .. Tapi nak jugak cantik ! Nak punya perasaan bila orang pandang muka kita  tak jemu tak berkelip sampai blushing gitu .. 

Lupakan lah angan-angan nak cucuk-cucuk ni wahai qaseh ! Kenapa nak kena cucuk sedangkan dah terjumpa satu skincare yang ada killer ingredient untuk cantik haa , tak perlu cucuk-cucuk dah dengan Ami Vitamin Skincare hanya sapu-sapu je tapi tu lah perempuan ni kadang pemalas kan , nak cantik tapi tak pernah konsisten  , so kalau korang konsisten dan tak pernah tinggal setiap hari InshaaAllah dalam jangka masa pendek dah boleh nampak kesan nya , lagi-lagi kulit yang bermasalah tu..


Nak tahu tak apa yang KILLER sangat dalam Ami Skincare ni ? tapi sebelum tu qaseh nak bagitahu lah apa yang ada dalam set Ami Skincare ni , satu set ni Qaseh dapat satu Cleanser , satu Serum dan satu Night Sticky Serum .. nice packaging dan cute senang di bawa ke mana-mana .

  • CLEANSER 

Qaseh jarang pakai pencuci muka sebenarnya , sebab sesetengah tu akan membuatkan kulit wajah qaseh lagi kering , so kadang-kadang terpaksa skip , qaseh risau juga kot-kot cleanser Ami Skincare ni akan buat wajah qaseh jadi macam tu jugak , tapi bila guna so far tak buat kulit qaseh kering dan kesat , yeahh ! lepas bilas kulit muka rasa lebih lembut je di samping mencuci segala kotoran yang ada di muka 

  • SERUM
Lepas guna pencuci , qaseh biasanya guna pelembab dulu lepas tu baru guna serum , by the way serum ni sangat penting tau tak sebab serum sebenarnya lebih menyerap dan yang paling best kegunaan serum ni adalah akan menghasilkan mekap yang kita pakai lebih tahan lama dan berseri .. serum Ami Skincare ni pun best bila apply di muka , tak melekit dan cepat meresap ..

  • STICKY SERUM NIGHT 
Last step , sebelum qaseh tido qaseh apply serum sticky ni pulak , apply nipis-nipis pun dah cukup , sangat best dan tak rasa kita pakai something di muka .. lepas tu kroh-kroh tengok hasil lepas bangun tidur kulit lebih segar dan glowing gituuu


VITAMIN UTAMA AMI SKINCARE (3 + 1 KILLER VITAMIN )

Haa itu lah 3 produk yang korag akan dapat bila beli set skincare Ami ni , sekarang kan banyak kes-kes muka jadi breakout lepas guna produk-produk yang tak sesuai dengan muka , tambah lagi bila tak selidik dahulu produk sebelum menggunakan , lepas dah muka breakout baru dapat tahu produk-produk tu sebenarnya dari produk timbang kilo ! kesian kan .. tapi jangan trauma sebab setiap masalah pasti dapat di atasi

Ami Skincare ni korang tak perlu nak rasa trauma sebab ia nya lulus KKM dan bahan yang terkandung adalah memang vitamin-vitamin yang di perlukan oleh kulit muka kita , so Vitamin Utama yang ada dalam set skincare ni adalah
  • Vitamin E 
- Membantu merawat kulit
- Menghilangkan parut di wajah
- Sebagai pelembab wajah
- Menyembuhkan jerawat
  • Glutathione
 - Memutihkan kulit muka
- Anti penuaan
- Membuat kulit muka lebih glowing dan berseri
  • Astaxanthin
- Sebagai anti oksida
- Melindungkan wajah dari sinaran uv secara semulajadi
- Membuang pigmentasi
- 6000 kali lebih baik dari Vit C
  • Plus + Extra Vitamin C 
- Menegangkan kulit wajah
- Mengurangkan kedutan kulit wajah
- Meningkatkan kolagen


CARA PENGGUNAAN AMI SKINCARE 

Cara penggunaan sama sahaja semua , apa yang penting harus cuci muka , lepas tu ikuti step-step yang ada dalam panduan 


TESTIMONI PENGGUNA AMI SKINCARE
After one week : Nurul Hidayu, tona kulit cerah + parut ternyata pudar + jerawat mengecut tanpa timbul lagi + kulit rasa fresh bermaya berbeza dari sebelumnya (after one week penggunaan , antara testimoni terawal )


Haaa so amacam korang , Vitamin C ni memang bagus tau untuk kulit wajah kita .. tak rugi rasanya melabur untuk dapatkan kulit wajah yang sihat , bebas dari jerawat , kusam , jeragat , bekas-bekas parut dan sebagainya .. kalau korang nak diskaun korang boleh guna nama Qaseh untuk dapat kan baucer RM40 , khas untuk 5 orang sahaja .. so jangan tunggu lama-lama ok ! kalau korang nak lagi info boleh layari di web , facebook dan instagram Ami Skincare okay !


Nak jugak calit vitamin? Khas utk 5orang readers bertuah sahaja layak utk redeem baucer RM40 seorang tau!



REDEEM VOUCHER = "QasehDalia"


Untuk maklumat lanjut, sila layari: 

FACEBOOK

INSTAGRAM

WEBSITE


Nak selamat ? Calit  Vitamin je dah CANTIK ! #vitaminmuka #3kalicalit #lulusKKM

14 ulasan:

  1. wahh, menarik! kalau bab pencuci muka memang nak sangat cari yang tak buatkan kulit muka jadi kering. ok. boleh cari satu ni

    BalasPadam
  2. Suka laa jenis tiub gini. Aenang bawak travel. Anak terjatuhkan phn tak risau pecah

    BalasPadam
  3. nak putih jugakk >,< hehehhe. boleh try ni

    BalasPadam
  4. calit calit calit kt idung qaseh hahaa. ok la tu ada prduk berasaskan vitamin sebab kalau cucuk vitmin c bukan di galakkan rasanya . Prdk gini ok la pakai kat luar kan :D

    BalasPadam
  5. Hari tu baru dok survey survey serum Vitamin C,kalau pakai set ni pun menarik gak ni

    BalasPadam
  6. Wahh bagus info ni. Nanti boleh forwardkan kepada family dan rakan-rakan

    BalasPadam
  7. Suka sangat set AMI ni especially pencuci muka dia. Muka jadi lembut sangat lepas cuci boleh tahan sampai petang tauu

    BalasPadam
  8. Kulit akak macam Qaseh jg..mudah kering bila cuci.. selalu skip cuci muka..boleh cuba set ni nanti

    BalasPadam
  9. banyak jugak potongan kalau redeem tu yea..

    BalasPadam
  10. Dah lama tak amik vit c,bagus la skincare ni...

    BalasPadam
  11. Calit je cantik ni. Tak berani cucuk2..hehe

    BalasPadam
  12. Pakat2 calit la sikit sorang.. kata nak kulit cantik berseri.. cuba Ami Skincare laa pulokkksss.

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com