FreshR | Serum Rambut Organik Untuk Masalah Rambut !

16 ulasan:
Hai abang botak tengah ups, hai akak yang salalu ada masalah rambut gugur , hai semua yang stress gila bila berbicara soal rambut ni , tak terkecuali diri sendiri okay .. mari rapat-rapat qaseh nak share produk kesihatan untuk rambut pulak .. di saat orang lain sibuk men ''serum'' kan kulit muka , daku pulak sibuk menyubur dan menyegarkan rambut dan kulit kepala dengan serum , haaa awat ? terkejut ka hangpa semua rambut pun ada serum tau ..

FreshR mengekalkan kesegaran sepanjang hari

Serum apa yang best untuk masalah rambut ??

Untuk pertama kali nya qaseh cuba serum di rambut , sebelum ni bila stress tengok rambut gugur bergelimpangan di lantai tuh , langkah paling mudah rawat dengan syampu je weh , tu pun bukannya syampu setiap hari .. haaa korang pun macam ni kan , ke ada lagi yang rajin perah2 santan sapu kat kepala tu , hebat uols ~ bila guna syampu ni ok tu memang ok tapi macam tak cukup je , thats why daku cuba pulak serum FreshR ni .. hurm tetiba rindu gila dengan rambut lebat dan sihat masa kegemilangan dulu :'(

Sebelum qaseh bagitahu kelebihan - kelebihan pada Serum FreshR ni , qaseh nak bagitahu sikitlah apa itu FreshR , kalau nak rambut cantik sila baca dengan fokus , kalau tak qaseh p gunting rambut hangpa semua :p

Apa Itu FreshR ? 

Inilah rupa bentuk FreshR dan ia merupakan serum yang di hasilkan dengan menggunakan bahan-bahan organik yang dapat membantu masalah rambut uols dan juga berikan kesegaran rambut (memang segar gila pakai serum ni sebab .... kat bawah qaseh kongsikan kenapa ! ) 

Kelebihan Serum FreshR 
Selain dapat memberi kesegaran yang berpanjangan bila pakai Serum ni , ia juga dapat membantu masalah yang mungkin korang sedang alami sekarang ni , dan memang waktu yang tepat lah korang baca tentang FreshR ni , mana tahu dah try macam-macam tapi masih lagi tak ok , memang patut lah korang cuba serum FreshR ni k - Jaminan pemulangan wang dalam masa 14 hari jika tidak berkesan 

  • Mengatasi masalah botak tengah - sekarang ni qaseh paksa laki iols pakai sebab dia mengalami masalah botak walaupun botak itu seksi hahah , so dia baru lagi tegerak hati nak pakai , kena tunggu berkesan or tak sebab FreshR ni mampu meransang pertumbuhan rambut .
  • Mengatasi masalah rambut beruban - wow yang bestnya FreshR pun mampu atasi masalah rambut beruban tanpa menggunakan pewarna 
  • Mengatasi kegatalan kulit kepala - yang ni selalu lah aku alami sebab kelemumur , dan juga bila bertudung rambut tak dapat di keringkan sepenuhnya , so sebelum keluar boleh guna FreshR untuk menghilangkan gatal-gatal kulit kepala 
  • Mengatasi masalah rambut gugur - Kenapa rambut selalu gugur ? sebab rambut kita dah tak sihat , macam tubuh badan .. rambut pun perlukan vitamin untuk kekal sihat , FreshR dapat menambah vitamin untuk rambut 
  • Boleh di bawa solat - sebab ia menggunakan bahan-bahan organi dan semestinya halal
  • Selamat di gunakan - di formulasikan dengan formula yang terbaik bagi mengelakkan sebarang tindak balas negatif , tapi kalau ada sebarang masalah boleh stop kemungkinan alergik dengan bahan yang ada.


Bahan Kandungan Berasaskan Organik 

Korang boleh menggunakan tanpa was-was sebab ia memang menggunakan bahan kandungan yang organik serta halal , tidak menggunakan bahan kimia yang berbahaya dan telah di daftarkan di bawah KKM - not170505181k  , selain dari bahan kandungan Hair Protein , Semburi Extract , Melaleuca Leucadendra Oil , Pudina Extract ada 4 bahan organik yang memang memberi kesan kepada rambut ~ 



  • Aloe Vera - dapat mengekalkan kelembapan sekaligus mengelakkan masalah rambut gugur
  • Argan Oil - mengandungi vitamin tocopherols yang baik untuk mengembalikan kesegaran rambut 
  • Jojoba Oil - penyah fungus yang dapat membantu menghilangkan masalah rambut berbau dan gatal akibat fungus dan juga kutu
  • Virgin Coconut Oil - membantu menghitamkan rambut dan pertumbuhan rambut.

Kenapa qaseh cakap memang best pakai serum FreshR ni ? sebab pertama adalah qaseh dah guna sendiri , yang ke dua pakai sikit je pun dah berangin satu kepala oikk , bukan berangin yang panas baran tu ! tapi berangin macam letak minyak angin di kepala dan bau dia sangat menenangkan .. qaseh tak suka bau yang kuat sebab mudah sakit kepala , so nasib baik lah bau dia memang wangi ... agak-agak lepas sapu apa jadi ? mestilah tertido haha .. siyes best guna serum ni .. 


Cara Penggunaan FreshR
Tekstur FreshR ni macam minyak kelapa , tapi langsung tak melekit dan senang nak sapu di rambut mahupun di kulit kepala ..cara guna ia pun mudah sangat , apply ketika rambut kering , drop beberapa titis minyak dan sapu di rambut dan jugak kulit kepala .. urut dalam 2 - 3 minit , guna secara konsisten tau sayang baru lah berkesan .. kalau malas semua benda tak berkesan tau -_- .. so rajin-rajin sikit kalau nak cantik tuh :p qaseh pakai 2 kali sehari , pagi dan jugak sebelum tidur ~

My Testimoni 
Ni jujur lah qaseh bagitau , lagi super best rupanya bila guna serum berbanding syampu , syampu bukan setiap hari pakai , tapi serum ni boleh pakai hari-hari .. bukan payah pun macam rutin harian sapu minyak kat kepala tapi kali ni tukar dengan sapu serum je.. for me memang segar gila , rambut nampak sihat dan terurus even sikat-sikat guna jari je .. hahah dasar  pemalas nak guna sikat kan , then kewangian serum ni memang terbaik .. 

Kalau tetiba bau wangi kan , sah lah laki ku tengah pakai serum ni , haa uols dah kena kongsi-kongsi serum pulak ... sweet gitu hahah ( ok merepek ) , qaseh dah tak risau dah dengan bau rambut hapak bila bertudung sebab dah ada serum FreshR ni , tq tau sebab wujud dalam hidupku , terharu pulak rasanya sebab banyak masalah boleh rawat .. recommended sangat kat korang yang nak atasi masalah rambut , dan of course untuk hijabista , rambut korang takkan bau hapak dah lepas ni .. percayalah ! 

Testimoni Pengguna FreshR 




More testimoni yang menggembirakan semua pengguna FreshR boleh tengok kat web depa ok ~ 

Berapa harga serum FreshR ? Mana nak dapatkan serum FreshR ? Nak tau lebih info tentang serum FreshR ? haaa boleh masuk web yang qaseh sertakan kat bawah ni , semua info ada lengkap di situ .. sekarang tengah promosi tau uols !!so cepat cepat cepat , order sekarang sementara promosi masih ada ~ 
More Info :
Sms / Whatsapp 'FreshR' :  http://www.wasap.my/60164845540

Nama: Amirul
No tel: 0164845540
Lokasi: Seremban


16 ulasan:

  1. Ala.. br nk tanya harga. Hehe. Menarik.

    BalasPadam
  2. Kak ti pun ada masalah rambut gugur n kegatalan kepala.. merenyam je rasa.. Nnt nak trylah pakai serum ni.. Tq qaseh sebab share pasal produk ni..

    BalasPadam
  3. Macam best! Ena ni dah la tengah nak lebatkan rambut. Boleh cuba try test

    BalasPadam
  4. Aku ade masalah rambut beruban ni... haaa tq sharing...

    BalasPadam
  5. Wah! Menarik ni...boleh syor pada kawan saya... CC : Kyle Rill

    BalasPadam
  6. Rambut kekal wangi semasa berhijab tu sis suka sbb selalu kalau pakai tudung lama mmg berbau la rambut...

    BalasPadam
  7. Wow.. serum rambut FreshR mmg terbaik .

    BalasPadam
  8. alahh. nak jugak lah. rambut bnyk gugur. risau pulak

    BalasPadam
  9. dah pakai gak.. memang sejukk

    BalasPadam
  10. Kita pun dah tertarik dengan serum FreshR ni, memang nak cuba jugak!

    BalasPadam
  11. Nak cari gak la,lama dah tak belai rambut beria skit,stakat rambut n trim je huhuu

    BalasPadam
  12. Nak cari jugak lahhh... sbb mmg byk rambut gugur akrg ni

    BalasPadam
  13. dah pakai.. best sangatkan.. hehe

    BalasPadam
  14. Nak cari jugaklah.. tak sabar nak dapatkan

    BalasPadam
  15. ramabut pun tengah gugur ni..mesti best ni

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com