Makeup Umi Jadi Mangsa ~ Oh Rayyan !

2 ulasan:
Hai uols , nak cerita perangai Rayyan sikit hari ni , perangai yang memang nak kena gomol bagi nangis je , dah sihat demam ni ada je  perangai nak buli Umi kan ~ nasib baik sayang tau ..

  
Sape tak sayang mekap oii tapi of course lah Umi sayang Rayyan lebih cuma kadang-kadang Umi geram je dengan Rayyan ni , kadang pernah dia kena gigit haha tapi takde la kuat sangat , menyeringai je :p kali ni banyak kali dah jugak dia ambil mekap lebih-lebih lagi lipstick ! tau lah benda tu comel tapi jangan lah korek hingga menghilangkan kecomelan lipstick Umi .. dah rompong haaa ! nasib baik yang dapat free 

Sekarang memang fasa dia meniru habis-habisan apa yang Umi dia buat weh ~ korek hidung pun dia tiru ! tapi lagi geram style tak nak kalah , maknanya bila dia korek hidung tapi Umi marah , lepas tu dia buat lagi dan gelak ~ lepastu dia buat lagi dan larikan diri .. erghh comel-comel pun geram jugak haha , asyik kena ''game'' je
kali ni mangsa terbaru Rayyan 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kesayangan Umi !

sebelum macam ni tau , cantik na mati , sayang sangat sebab ada bunga dan bau wangi , pulak tu best pakai .. pernah review kat sini klik 
   
 Selepas ? Innalillah .. sabo je la .. adohaaaa ~ 

Abah dia punya kerja , haaa memang bukan nak tolong Umi grrrr 

 bagus anak abah kan ! -_- masa ni tengah duk deko Althea so mengambil kesempatan sungguh budak berdua ni , kecik besau kecik besau je nengok .. sebab memang kecik dan besau pun ahaks ! Tapi yang paling penting Umi sayang dedua ..

Hati Berbicara :
Yelah padan muka Umi sebab letak merata ... Huh k bye ~ 


2 ulasan:

Radhia Razali berkata...

alooo..abislah lekcu cantik..tapi nak buat macammana dengan budak yang exploring skill tengah berkembang ni..mampu senyum ajela kan.hehe

shalimar yusof berkata...

ahhahaah..bagus rayyan nii

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com