Makeup Umi Jadi Mangsa ~ Oh Rayyan !

2 ulasan:
Hai uols , nak cerita perangai Rayyan sikit hari ni , perangai yang memang nak kena gomol bagi nangis je , dah sihat demam ni ada je  perangai nak buli Umi kan ~ nasib baik sayang tau ..

  
Sape tak sayang mekap oii tapi of course lah Umi sayang Rayyan lebih cuma kadang-kadang Umi geram je dengan Rayyan ni , kadang pernah dia kena gigit haha tapi takde la kuat sangat , menyeringai je :p kali ni banyak kali dah jugak dia ambil mekap lebih-lebih lagi lipstick ! tau lah benda tu comel tapi jangan lah korek hingga menghilangkan kecomelan lipstick Umi .. dah rompong haaa ! nasib baik yang dapat free 

Sekarang memang fasa dia meniru habis-habisan apa yang Umi dia buat weh ~ korek hidung pun dia tiru ! tapi lagi geram style tak nak kalah , maknanya bila dia korek hidung tapi Umi marah , lepas tu dia buat lagi dan gelak ~ lepastu dia buat lagi dan larikan diri .. erghh comel-comel pun geram jugak haha , asyik kena ''game'' je
kali ni mangsa terbaru Rayyan 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kesayangan Umi !

sebelum macam ni tau , cantik na mati , sayang sangat sebab ada bunga dan bau wangi , pulak tu best pakai .. pernah review kat sini klik 
   
 Selepas ? Innalillah .. sabo je la .. adohaaaa ~ 

Abah dia punya kerja , haaa memang bukan nak tolong Umi grrrr 

 bagus anak abah kan ! -_- masa ni tengah duk deko Althea so mengambil kesempatan sungguh budak berdua ni , kecik besau kecik besau je nengok .. sebab memang kecik dan besau pun ahaks ! Tapi yang paling penting Umi sayang dedua ..

Hati Berbicara :
Yelah padan muka Umi sebab letak merata ... Huh k bye ~ 


2 ulasan:

  1. alooo..abislah lekcu cantik..tapi nak buat macammana dengan budak yang exploring skill tengah berkembang ni..mampu senyum ajela kan.hehe

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com