Ramadhan 8 | Iftar Bersama Mereka di Bangi Golf Resort

Ramadhan 8 gantung kuali periuk segala , sebab dah booking tarikh untuk berbuka puasa di Bangi Golf Resort (BGR) tq kaksue tolong bookingkan .. sebab nak tebus voucher , tq BGR sebab bagi Voucher tempoh hari .. bertabah lah pergi di hari minggu , memang wajib lah ramai manusia kan .. 

"Weh jom nanti set buka puasa ramai ramai.Sebulan berlalu, puasa pun habis. Lagu raya berkumandang.''

Yang lawaknya kdang-kadang bila plan kemain lagi kan tup tup tu lah haa jadi macam ayat kat atas ni haha lawak je , selalu je jadi benda macam tu kan .. last-last krik-krik jugak , tapi alhamdulillah kali ni jadi berbuka posa sama-sama , walaupun meja lain-lain kakaka , sempat lah bertemu sua sebelum raya .. inshaaAllah ade jodoh jumpa lagi ye korang .. muahhciked ! ni kawan-kawan rapat kenal melalui blog je tau , jangan jeles 

Di sebabkan kaksue duk meja jauh , kami selfie bertiga je lah dulu ..

Best ke makan kat sini , dalam bulan puasa ni ada promosi , Rm58 je untuk seorang .. nak tau lebih lanjut korang boleh baca kat sini ye http://www.qasehdalia.com/2017/05/buffet-ramadhan-bangi-golf-resort-2017.html, segala mak nenek info ada kat situ , so baca kat situ ye hihi , di sebabkan lapar sangat terlupa nak ambil gambar makanan .. hihi

ramai jugak blogger yang datang tapi tak terserempak dek lautan manusia yang membanjiri , jeeb pulak hilang tah ke mana , so kami je la selfie dulu heh heh btw tq korang  :) Rayyan jaga dah so terpaksa stop menulis .. jumpa lagi korang semua .. 


1 comment

  1. wahhhh...bestnya dapat hangout dengan kawan-kawan... hihihi

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..