Ramadhan 24 | Happy Bornday To Me

7 ulasan:
Assalamualaikum semua , kenapa ya aku rasa Ramadhan kali ni cepat gilaaa berlalu , ke aku je yang rasa ? hurmm , tapi apa pun alhamdulillah atas segalanya ~ 

Ramadhan 24 maka genap lah umur ku 29 tahun , ayoyoyo bila tengok kat cermin macam tak percaya dah nak masuk 3 series tahun depan , sebab nampak muda macam 19 lah uols hahaha tapi tak boleh tengok selalu cermin tu , tak baik menipu diri sendiri ahaks .. kali ni besday jatuh pada bulan Ramadhan , alhamdulillah tapi tak semestinya tak dapat kek , kita boleh postpone selepas raya okey haha


My husband , my father, my mother, my sister, my brother, my friend, I ask each one of you. As we’ve been close in this life let us also by the Will of Allah keep close in the next. Let us now in this life be concerned about each other’s akhira. Let us remind each other to perfom actions for the sake of Allah, so that in the akhira we will share the smiles upon our faces and the happiness in our hearts. Let us make dua for each other. Let us beg Allah to keep us close in this life and the next and bless us with a place in Jannah where we can sit side by side.

Tq for my mother sebab susah-susah melahirkan daku , dan bila dah rasa pengalaman bersalin baru ku tahu sakitnya bersalin dan besar pengorbanan tu hurmm , i want cry - cry ! for husband tq always orang pertama yang wish , eh of course lah nanti merajuk jenuh kan nak pujuk haha .. tq for everything and sorry for everything , doakan isterimu ini makin rajin , matang , cantik , seksi dan menawan selalu haha .. dan yang penting di berikan nikmat kesihatan yang berpanjangan .. 

Yang paling bersyukur , tq Allah kerana masih lagi panjangkan usia , sesungguhnya aku pendosa yang masih lagi gagal menjadi hambaMu yang terbaik .. ampunkan lah dosa-dosa ku selama 29 tahun hidup di dunia yang penuh dugaan .. takkan ku ulangi lagi kesilapan yang sama , dan mohon jaga aib-aibku di dunia mahupun di sana kelak ..

Thanx everyone yang wish , semoga doa-doa dari kalian di makbulkan dan aku doakan kalian juga sama , sentiasa di bawah payung rahmatNYA .. untuk semua yang menyambut besday bulan Jun , aku teringat kata-kata ni ''Yang memuji itu musuhmu , yang menegur itu adalah kawanmu'' 

Never carry things on from the past. The past is gone. Every moment - be rid of it, solved or unsolved. Drop it, and don’t carry parts - because those parts won’t allow you to solve new problems that live in this moment 
- 19 Jun 1988 - 19 Jun 2017  , happy wife , happy mother 



7 ulasan:

  1. Happy birthday. semoga dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik. ;)

    BalasPadam
  2. Happy Birthday Qaseh..

    ----
    ERAZ FADLI | Bagi Hadiah Raya Aidilfitri 2017

    http://www.erazfadli.com/2017/06/eraz-fadli-bagi-hadiah-raya-aidilfitri.html

    BalasPadam
  3. Happy besday mek,semoga di rahmati Allah selalu dan cantik2 selalu hehehhe

    BalasPadam
  4. Happy Belated birthday. Kita punya birthday beza sehari je. dan ChikTie lahir setahun awal hahaa

    BalasPadam
  5. Happy belated Birthday, Qaseh..sori lambat wish..tapi bak kata orang "better late than never" right..hehe

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com