Alamak Rayyan Pegang Anak Dara Orang

8 ulasan:
Assalamualaikum

Rayyan dah masuk setahun 3 bulan dah dia , sekarang pun dah macam-macam perangai yang Umi tengok , yang paling latest cepat sungguh merajuk , bagi adik karang haaa ! haha tapi alhamdulillah perkembangan positif setakat ni seiring dengan usia .. cuma tu lah part merajuk tu kalau dia tak dapat apa yang dia nak , dia akan lari jauh dari Umi lepas tu hempaskan badan kat tilam , nangis .. kalau lantai ? memang bertelur la dahi tu ..

So far , yang nampak dalam diri Rayyan ni , haa gitu (mak-mak sangat) dia jenis suka berkawan , kalau baby dia tak layan sangat , tapi kalau ke arah budak-budak besar dan sebaya dengan dia , ya ampun suka sangat bila kena dengan mood dia lah .. cumanya cara dia berkawan tu masih boleh pandai nak kawal , sebab dia suka tolak orang .. nampak je kecik oikk tapi ngan Umi kalah dia punya kekuatan tu .. 

Dan kadang-kadang mmg tamo bawak dia turun event sebab dia sekarang tengah aktif , nak lari-lari explore sana sini , thats why lah sekarang jarang turun event , so kita buat job tanpa kene keluar la dulu yeee .. kalau suami ada takpe dia boleh jagakan ahaks .. so hari tu bawak Rayyan teman Umi food review kemain suka kawan dengan Fariza .. Umi pun tak dapat kawal dah .. nasiblah dedi :p






Haha sempat lagi bergosip .. gosip berita menggembirakan masa ni😍


8 ulasan:

Sue Izza berkata...

Ahahhaah umi boring la tu hahahah

luqman zakaria berkata...

Haha..siap boleh buat dialog lagi nih..rancak mak mak bergosip. anak anak tengah feeling2 bercinta..kihkih

Nadia Johari berkata...

Hahahha...drama

Mohaz Sue berkata...

Hebat Fariza.....sekali 2..hahaha

Lisa Nurulain berkata...

amboih... hahaha kecik2 lagi dah pandaii

Maisarah Humaira berkata...

comel je tiga budak ni hahaha

Suzlin Azreena Nordin berkata...

ok. ini sangat funny (x____X)"

#TheRealBloggerMak

Siqah Hussin berkata...

COmel je dialog tu. Hihi

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com