GT Dollar Di Lancarkan Di Malaysia | Apa itu GT Dollar dan Fungsinya ?

Tiada ulasan:
Assalamualaikum


Holla uols semua , baru-baru ni Gt Dollar memang hangat di perkatakan di media sosial , facebook , blog mahupun instagram .. mula-mula qaseh baca pasal Gt Dollar ni sangat memeningkan jugak sebab tak tahu apa fungsinya kan .. ni nak cerita kat kalian semua apa sebenarnya Gt Dollar dan telah di lancarkan buat pertama kalinya di Malaysia yang bertempat di Sime Darby Convention Centre , Bukit Kiara KL pada 16 Jan 2017 yang dirasmikan oleh YB Datuk Mas Ermieyati Samsudin , Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia 

Kerjasama ini antara Kerajaan Malaysia dan Dolar GT membantu untuk meringankan kehidupan rakyat melalui pelancaran aplikasi mudah alih Dolar GT, yang merupakan "one stop platform mudah alih e-dagang" yang bertujuan untuk membina sebuah masyarakat yang padu untuk pengguna dan saudagar dari pelbagai industri untuk berinteraksi dalam pasarannya.

The Gt Group Team di Majlis Pelancaran Gt Dollar

Apa itu GT Dollar ?

Gt Dollar menawarkan penyelesaian yang sangat bagus untuk gaya hidup korang yang sibuk dan kos sara hidup yang tinggi dengan sistem bersepadu E-wallet , (maksudnya tidak menggunakan tunai ) dan boleh mendapat tawaran yang sangat hebat untuk pengguna . Ia membolehkan PKS mengembangkan perniagaan dan mendapatkan pengguna baru .. selain tu , dapat membantu pengguna menerokan dan mendapat manfaat daripada tawaran ,diskaun dan promosi di peringkat global.

Gt Dollar membantu PKS dan pengguna menjimatkan masa dan wang mereka sebab ianya tanpa yuran pendaftaran , tanpa yuran keahlian dan juga tanpa iklan , so jika korang download aplikasi Gt Dollar di handfone korang , korang akan dapat RM300 secara percuma , so jangan lupa downloada aplikasi GT Dollar sekarang ok ! Selain tu ianya komunikasi yang mudah antara peniaga dan pengguna melalui GPS dan sistem tempahan yang sangat mesra 


Selain dari Gt Dollar , ada beberapa produk lain yang telah di lancarkan oleh Gt Group , dan kesemua produk ni sangat mengujakan qaseh , sebab fungsinya sangat menarik dan awesome , nak tahu apa dia ? haa baca kat bawah ni ok .. yang pasti qaseh dah dapat Gt Mobile tu so tunggu next entry untuk qaseh review Gt Mobile ok ! 


  • Gt WonderBoy 

Smart kan robot ni , nama nya Wonderboy .. btw fungsi dia memang buatkan diri terus rasa ''wow'' harus ada robot ni sebijik .. dah lah comel cute siap boleh menari lagi uols .. tak percaya ? percayalah ~  dengan fungsi seperti manusia, ditambah pula dengan kecerdasan emosi dan kebijaksanaan. Ia adalah teman SMART ANDA untuk hidup...
INTELLIGENT BUTLER (UNIVERSAL SMART CONTROL)
PERSONAL ASSIST
SMART TWO-WAY CONVERSATION
PERSONAL PHOTOGRAPHER
INTERACTIVE EDUCATOR
SING & DANCE
SMART CUSTOMER SERVICE
MULTI-LINGUALISM

  • GT Watch

  • Gt Smartphone

So menarik gila kan produk-produk Gt Dollar ni .. jangan lupa tau korang download aplikasi Gt Dollar sekarang di smartphone masing-masing , banyak diskaun , tawaran hebat buat korang .. kalau tak download sekarang sangatla rugi , nanti terlepas RM300 dan terlepas lah jugak diskaun-diskaun hebat ! untuk info lanjut korang boleh follow link yang qaseh bagi kat bawah ni tau , nak tau latest update cepat follow instagram Gt Group okeyh ! 

More Info :

insta : @gtgroupmalaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com