Cara Mudah Kuruskan Badan dengan Mince dan Gel Cool Rose

8 ulasan:
Assalamualaikum
Holla semua , ada tak antara azam 2017 korang kali ni nak kurus ? tapi azam tu sejak dari 2010 lagi tak kurus-kurus jugak haha .. alaa jangan la sedih , kadang-kadang azam korang tu kuat tapi part nak betul-betul kuruskan badan tu kadang ON kadang OFF kan , malas lah , busy lah , banyak nya alasan huh , so qaseh nak suggestkan korang satu cara mudah ni haaa , kesian tengok azam sejak 2010 tak tercapai lagi kan adoha !so cara ni paling mudah , jangan bagi alasan dah ye ! Cuma perlu makan gula-gula je weh .. tak percaya ? heh mohon percaya sebab ini semua realiti ~

Makan gula-gula je dah boleh kurus ?

 

Ok mungkin ramai yang tak percaya , hanya makan gula-gula je dah boleh kurus ? ermm agak mustahil di situ kan ~ tapi percaya la korang , qaseh nak kenalkan kepada semua satu produk yang sedang hot di pasaran dari Dimar iaitu produk MINCE , btw MINCE dari bahasa France yang bermaksud langsing atau nama glamournya GULA-GULA KURUS. Kenapa gula-gula ni mampu buatkan korang kurus ? sebab banyak sangat kelebihan yang ada dalam gula-gula kurus ni ..

Antara Kelebihan Mince :
  • Membantu menyingkirkan lemak
  • Menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Mengawal berat badan
  • Dapat menghentikan penyerapan lemak
  • Meningkatkan metabolisme tubuh
  • Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga
  • Membuang toksin dalam tubuh
  • Mengawal kestabilan gula dalam darah
  • Meningkatkan imunisasi tubuh
  • Agen awet muda
  • Bertindak sebagai Anti Kanser
  • Menurunkan kolestrol 

Mince memudahkan anda

Mince ni memang sangat memudahkan korang kerana ia hanya dalam botol yang kecil , senangla korang nak bawak ke mana-mana , macam botol chewing gum je haa , lepastu Mince gula-gula kuruih ni tak perlu di bancuh pun .. leceh aih kalau nak kena bancuh2 kan , ni ibarat je korang bawak bekal gula-gula .. kemam je dalam mulut  tapi jangan plak dok perabih satu botol sehari hihi dan yang pasti gula-gula kurus ni sedap sangat , rasa dia masam-masam manis gitu dan ia nya tiada kesan sampingan sama sekali


Kurus dengan selamat

Bagi qaseh , hebat mana pun produk tu kena fikir jugak part kesan bagi ibu menyusu .. so memandangkan qaseh ni masih menyusukan baby ni part paling penting lah , kalau boleh takmo la menjejaskan susu ibu pulak ye , tapi alhamdulillah gula-gula kurus Mince ni takde bagi kesan sampingan , tapi kesan positif ada lah sebab ia lagi menambah dan memekatkan susu ibu , yeahh boleh sambung kemam haha .. 100% selamat utk di amalkan , dan antara kandungan Mince adalah guarana , garcinia , delima , vitamin dan barries tanpa menggunakan bahan kimia.

Gel Cool Rose 


Oh ye bagi wanita yang tengah mengandung / berpantang , nak mengamalkan Mince tapi tak dapat , Dimar pun ada mengeluarkan gel untuk korang sapu-sapu iaitu Gel Cool Rose , sebutan nya pun dan macam gel kurus gitu hikhik tapi sumpah la gel ni syiok sangat pakai sebab ia nya wangiiiiiiiii dan juga sejuk je bila sapu-sapu , gel ni boleh kurangkan berat bdan uols .. tapi qaseh suka sapu di bahagian yang ada selulit .. biasala uols bila dah jadi mak-mak ni banyak pulak peta kat kulit haha .. 

Kelebihan Gel Cool Rose
  • Gel ni menyejukkan kulit bila pakai dan wangi 
  • Gel ni cepat meresap dan tidak melekit
  • Gel ni tak berminyak dan melembutkan kulit
  • Gel ni buatkan suami gila bayang haha ok gurau je tapi konfirm suami puji sebab wangi sangat 
  • Gel ni menghaluskan kulit dan mengurangkan selulit 

 So bagi korang yang sangat - sangat busy dan ada sifat M dalam diri tu qaseh suggest cuba je produk Mince Gula-Gula Kurus dan Gel Cool Rose ni , sila la beli dengan kadar segera sebab nak kejar dateline azam 2017 kan haaa hehe , nak tahu betul-betul berkesan ke tak korang kena try sendiri sebab ramai dah yang bagi feedback dan testimoni yang positif lepas mencuba produk dari Dimar ni .. chaiyok2! macamana nak dapatkan produk-produk ni ? bolehla layari web , fb dan ig di bawah ok .Testimoni semua korang boleh tengok di page , haaa jangan terkejut pulak bila tengok ramai yang dah turun berat badan berkilo-kilo !

Harga Produk:
Gula-Gula Kurus Mince - RM80 (termasuk pos)
*promosi: beli 2 - RM140 (free pos)
Gel CoolRose - RM60 (tidak termasuk pos)
*promosi: beli 2 - RM120 (free pos) + free gift

Pakej Promo: 2 Gula² Kurus Mince + 1 Gel CoolRose
RM190 (free pos) + free gift

Cara Penggunaan 
Mince : 1 tablet pagi dan 1 tablet petang
Gel Cool Rose : Sapu dan urut dalam keadaan membulat untuk kesan yang lebih efektif

Maklumat Lanjut 
Instagram : @dimar_official


8 ulasan:

  1. bestnya barangan Dimar ni....

    Cantik blog akak, ada style tersendiri...

    BalasPadam
  2. mudahnya nak kurus dgn 2 produk ni, janji konsisten kan?

    BalasPadam
  3. kruskan perut je boleh tak mek ? :v

    BalasPadam
  4. wangi dan suka sgt dengn produk Dimar...

    yanieyuuf.com

    BalasPadam
  5. memang itu target akak setiap tahun.. tapi setiap tahun target tu trbalik bukan semakin kurus tetapi semakin melebar...isshh

    jom beli emas pg untuk tersayang..

    BalasPadam
  6. qaseh jangan kurus sangat, nanti tak larat nak dukung rayyan hahaaa

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com