Murahnya Travel Dengan TouristGuide.Com.My

4 ulasan:
Assalamualaikum ~ holla semua , bila cerita tentang travel ni , ada ke orang yang tak sukakan travel ? Fuhh sangat rugi jika ada antara korang tak sukakan travel ,pergi  bercuti melihat sesuatu yang baru , keindahan yang memang takde di tempat korang .. belajar dari setiap perjalanan omg travel adalah aktiviti yang sangat menyeronokkan ..so macam agak pelik di situ jika korang tak gemarkan percutian .. ohhh yaaa  mungkin korang sebenarnya sangat minat travel ! tapi kekurangan wang / bujet macam qaseh haha .. tapi jangan risau setiap masalah ada jalan penyelesaiannya ~ malah dapat travel free lagi uols~



So semalam qaseh berkesempatan menghadiri Grand Launching Tourist Guide di Westin Hotel yang buat pertama kali nya www.touristguide.com.my di rasmikan yang di hadiri oleh tetamu kehormat ,Mr. Devan Kumar (Managing Director, TOURISTGUIDE.COM.MY) , Mr. Mohd Akbal Setia (Director , Tourism Malaysia) , Mr. Azlan Hussain (Presiden of Kuala Lumpur Tourism Association - KLTA) dan Akim Ahmad (Selebriti Artis Penyanyi Popular Malaysia)


Apa itu TouristGuide??

Yang pasti TouristGuide bukanlah satu rangkaian MLM kerana pendaftaran di laman web touristguide.com.my adalah FREE , so cepat-cepat register okay, dan ia sebenarnya satu platform yang sangat bagus kepada traveler kat luar sana yang mempunyai impian untuk travel di tempat-tempat idaman dengan bujet yang sangat rendah , maknanya di sini traveler takde masalah dari segi bujet yang tak mencukupi .. dengan touristguide ni korang mampu menarik nafas lega dari segi penginapan di hotel ,tempahan penerbangan , pakej pelancongan dan banyak lagi lah dengan Diskaun yang sangat berbaloi wa cakap lu .. haa 

Mungkin korang ada yang pernah dengan tentang TouristGuide ni dan juga baru pertama kali tahu tentang web ni , yang sebenarnya TouristGuide sudah 5 tahun berada dalam dunia pelancongan dalam talian dengan misinya ''Build The World’s Largest Travel Network'' memang banyak memberi kemudahan traveler di luar sana mendapat diskaun yang super hebat , so bila korang mendaftar di web touristguide.com.my korang akan mendapat mata yang tidak terhad ,, dengan mata tu semua korang akan dapat lebih diskaun malahan travel free dari TouristGuide ! wahhh best kannn ..tapi kalau tak daftar sekarang tak guna jugak kan... haha dan sekarang jugak sale telah berlangsung di web touristguide.com.my

Promosi Hebat sehingga 30 November

Travel Period : 1st April 2017 - 31 March 2018 (except public holiday)





Kesemua kat atas ni promosi /sale yang tengah HOT di web touristguide.com.my TAPI untuk dapatkan pakej-pakej yang ada ni haruslah korang REGISTER dulu , FREE je uols register sahaja .. semudah ABC dapat mata .. nah link untuk korang daftar →→→  http://touristguide.com.my/register

Haaa amacam korang ? teruja tak nak travel lepas ni dengan kemudahan yang sedia ada .. dalam masa yang sama korang dapat jimat masa mencari pakej-pakej murah , jimat duit dari segi tiket penerbangan , tempahan hotel dan sebagainya .. dan dengan mata yang korang ada nanti korang boleh redeem untuk travel FREE dengan touristguide .. !! oyeahhh thanx to TravelGuide untuk peluang berbaloi ni .. pertama di dunia .. 

INFO LANJUT

INFINITY VACATION SDN BHD (1141826-T)

Suite A25-3A,
Sentral Business Park,
Jalan TKS 1,
Taman Kajang Sentral,
43000 Kajang,
 Selangor Darul Ehsan
Toll Free : 1800 38 3338
Office Hours: 9 a.m. – 6 p.m. (Mon – Fri)
Email : contact@touristguide.com.my






4 ulasan:

  1. syoknya.... tgh promo rugi x grab..

    BalasPadam
  2. maldives tu oii..nak pergi la oii..hahaa..

    BalasPadam
  3. uiiih tgh promo ni, mcm best je

    BalasPadam
  4. wow..nampak menarik... boleh buat bajet ni... :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com