Lazada Online Revolution | Rugi Tak Shopping !

3 ulasan:
Assalamualaikum uols ! Berita baik buat korang semua terutamanya kaki shopping online dan yang pasti peminat LAZADA kerana Lazada telah menglaunchingkan satu acara "Lazada Online Revolution'' !! yang mana ianya bermula dari 11.11.2016 hinggalah 14.12.2016 ~ apa istimewanya ? memang sale besar-besaran la uols .. so kalau nak shopping ini lah masa yang sangat sesuai sementara sale tengah menari-nari di hadapan mata haaa ..


 “Online Revolution” dengan penyertaan lebih daripada 1000 jenama dan 55 000 peniaga tempatan dan antarabangsa. Acara selama sebulan ini yang akan bermula dari 11 November 2016 hingga 14 Disember 2016 adalah jualan “Online Revolution” yang kelima semenjak pelancarannya pada 2012.


Tema untuk jualan “Online Revolution” pada tahun ini ialah “Jenama untuk Semua” (Brands for All) yang akan menandakan evolusi Lazada sebagai hab untuk jenama-jenama kegemaran rakyat Malaysia. Antara jenama yang akan turut menyertai acara “Online Revolution” pada tahun ini termasuklah Drypers, L'Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan pelbagai lagi.

“Online Revolution” 2016, yang bertemakan “Jenama untuk Semua” adalah bertujuan untuk memperdekat lagi jurang antara jenama dan pengguna. Kami menawarkan jenama-jenama ini dengan akses tanpa had kepada para pengguna yang berada di luar bandar-bandar metropolitan sementara kami juga memudahkan para pengguna untuk mengakses lebih daripada 1000 jenama kegemaran mereka”. 

Semasa acara ini, para pengguna boleh menjangkakan untuk menemui lebih daripada 500 000 tawaran, termasuklah berbagai-bagai tawaran yang mengagumkan dari jenama tempatan dan antarabangsa - termasuklah pelancaran barangan berjenama yang eksklusif.  Lazada Malaysia juga akan menampilkan promosi dari pelbagai rakan pemasaran – para pengguna berpeluang untuk memenangi hadiah penerbangan percuma dari AirAsia BIG; termasuklah tawaran istimewa dari DiGi, Maxis, Domino’s Malaysia, Caltex, HSBC, CIMB, TGV Cinemas dan Maybank semasa “Online Revolution” 2016. 

Haa kat atas ni siap ada tarikh untuk korang shopping tau , so di tarikh atas ni ada sale setiap ketegori .. dan jangan lupa 12.12-14.12 , iaitu 3 hari mega sale nanti , bagi yang terlepas pada 11.11 tempoh hari .. so save the date yaww !!

Mengenai “Online Revolution” Lazada

“Online Revolution” Lazada adalah acara menjual dan membel-belah dalam talian yang terbesar di Asia Tenggara yang membawa jenama, peniaga dan para pengguna bersama-sama di enam buah negara. 
Lazada memulakan “Online Revolution” pada 12 Disember 2012 (12.12) dalam usaha untuk mendidik para pengguna tentang membeli-belah dalam talian dan kemudahannya. Apa yang bermula sebagai jualan selama satu hari telah mencetuskan kegilaan membeli-belah yang berkembang menjadi acara selama sebulan sebulan pada setiap tahun.

Semenjak itu, “Online Revolution” Lazada telah membuktikan dirinya sebagai acara jualan runcit dalam talian yang tersibuk di Asia Tenggara. Pada 2015, AS$40 juta dalam Nilai Dagangan Kasar telah dicatatkan semasa finale yang berlangsung selama tiga hari.

“Online Revolution” 2016 Lazada akan menyaksikan penyertaan jenama-jenama terkemuka yang sekaligus akan menawarkan beraneka produk popular dan berkualiti, dan tawaran yang terbaik untuk para pengguna dari Asia Tenggara.

Parcel Of Joy 

Find Joy In Every Parcel 
Thanx to Lazada untuk semua hadiah best ni , memang sangat-sangat joy bila tengok semua parcel ni haaa , so korang tak rasa nak pergi shopping sekarang ke ? takkan tengok je kot haha .. so kalau boleh tengok dalam box of joy ni memang macam - macam jenama ada .. sempena tema Online Revolution iaitu all brands .. memang terbaik la Lazada ni .. dan yang paling qaseh suka Tefal Manual Chopping yang sangat menyenangkan aku kat dapur lepas ni ! biasanya hiris bawang guna pisau je .. sekarang guna chopping ni lagi jimat masa .. so korang boleh terjah semua barang2 ni kat www.lazada.com okeyh ! 

Apa tunggu lagi ???



3 ulasan:

  1. Lazada tgh buat sale! Dah nak end of year. Nak kena kejar sales..

    Siapa yang ninat shopping, tentu rambang mata tengok barang2 di Lazada.

    http://www.reenri.com

    BalasPadam
  2. Wah untungnya awak..nescafe pandan tu memang sedap tau tak? hihihi

    BalasPadam
  3. nampak macam syok je...kena jengah2 lazada gak ni :-)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com