MOMMA® PREGOLACT | Milkbooster Bagus Pilihan Ibu - Ibu

1 ulasan:
Assalamualaikum ibu-ibu dan bakal ibu di luar sana ~ 

MOMMA® Pregolact™ | Milk Booster Penggalak Susu Ibu , orang kata dalam hidup ni tak semua bernasib baik , dalam soal penyusuan anak ni pun sama , ibu mana yang tak mahu menyusukan anak dengan susu ibu kan ? aku .. sejak mengandung aku dah memang set mind , nak sangat nyusukan anak sendiri dengan susu ibu , bukan susu formula .. kalau boleh mestilah sampai 2 tahun kan ? tapi aku memang tak dapat , terpaksa jugak bagi susu formula sebab baby boy aku sangat kuat menyusu .. tapi dalam masa yang sama aku survey tentang milkbooster , orang kata milkbooster ni akan menambah penghasilan susu ibu.. ibu-ibu kat luar sana mesti sama macam aku kan , sedaya upaya berusaha untuk menambah susu ibu demi anak , so aku ada cuba milkbooster MOMMA® Pregolact™ 


By the way , kenapa aku memilih MOMMA® Pregolact™ ? ia adalah susu bernutrisi yang bukan saja dapat menambah penghasilan susu ibu tapi membuatkan ibu-ibu mengandung dan menyusu kekal cantik dan cergas dan dapat membekalkan nutrisi lengkap untuk anak di dalam kandungan dan juga yang di susui .. satu lagi tentang MOMMA® Pregolact™ ia tak sama dengan produk lain yang berada di pasaran sebab di formulasi dengan Activ-4 Plus, kiranya susu ni di khaskan untuk ibu hamil dan menyusu yang mementingkan kecantikan , kesihatan , tenaga extra , perkembangan bayi yang baik dan meningkatkan kuantiti dan kepekatan susu badan.

MOMMA® Pregolact™ adalah susu kesihatan dan kecantikan 4 dalam 1 iaitu 

1. Cantik: Membantu menghalus, melicinkan dan mencantikkan kulit ibu dan bayi.
2. Sihat: Membantu memberi kesihatan yang baik dan merawat stress.
3. Bertenaga: Membantu memberi tenaga segera buat ibu-ibu yang sering keletihan.

4. Bijak: Mengandungi EPA dan DHA yang dapat membantu meningkatkan perkembangan otak bayi


Kelebihan MOMMA® Pregolact™

1.    Meningkatkan kuantiti susu ibu (milk booster)
2.    Memekatkan susu ibu (bayi lebih kenyang dan tidur lena)
3.    Mencantik dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
4.    Memberi tenaga kepada ibu
5.    Baik untuk perkembangan otak bayi.6.    Meningkatkan kesihatan ibu dan mengurangkan stress

TESTIMONI IBU_IBU


 ni antara testimoni ibu-ibu yang memang berpuas hati dengan  MOMMA® Pregolact™
 Untuk testimonial lain korang boleh layari http://bit.ly/testimonialMOMMA


Kandungan MOMMA® Pregolact™

MOMMA diperbuat daripada Formulasi RAHSIA dan TERKINI daripada campuran 12 bahan SEMULAJADI termasuk bahan-bahan sunnah yang berfungsi membekalkan nutrisi yang lengkap bagi memenuhi keperluan ibu dan bayi.. susu dari formula gabungan bahan ektraks semulajadi iaitu
Zaitun, Kismis, Omega 3, Delima, Buah Tin, Habatus Sauda, Susu Kambing, Kurma, Madu, Safron, Inulin (prebiotic) dan Coklat.

5 dari 12 bahan semulajadi yang digunakan telah TERBUKTI BERKESAN dapat membantu meningkatkan kuantiti dan menambah kepekatan susu ibu.


Kesan semulajadi dapat dirasakan jika diamalkan berterusan selama 7 hari. Selain diperkaya dengan pelbagai nutrisi dan rasa susu coklat dan vanilla yang sedap,yang best susu ni tidak berbau hamis,

Halal Jakim. dan lulus KKM


Di datangkan dengan 2 perisa pilihan


 MOMMA® Pregolact™ ada dua perisa tau korang , dan dua-dua perisa ni sangatla sedap , but the most favourite aku adalah perisa Vanilla , sedap sangat susu ni sampai rasa nak minum banyak-banyak kali , tapi karang melimpah2 pulak susu keluar haha .. so far dua-dua perisa sedap , sukakan chocolate boleh pilih chocolate , sukakan vanilla boleh beli yang vanilla , suka dua-dua ? haa beli je dua2 terus lagi bagus .. 

Cara Bancuh
Mudah saja cara pengambilan susu ni , hanya bancuh 5 skoop susu Momma dengan air suam. Minum ketika sarapan atau sebelum tidur.
Oh ye kalau korang tengok kat kedai atau mana-mana , kalau dulu packaging dia yang sebelah kiri , dan yang terbaru sebelah kanan .. kot la korang fikir fake ke klon ke kan ? jangan risau packaging je berubah tapi susu tetap original ..

Khasiat MOMMA® Pregolact™ buat ibu hamil dan menyusu

1.   Menaikkan HB
2.    Kurang alahan (morning sickness)
3.    Menghilangkan rasa letih, lesu dan penat
4.    Anak cerdas dan bijak
5.    Meningkatkan perkembangan otak
6.    Mengelakkan sakit pinggang dan kejang kaki
7.    Merawat stress
8.    Merawat masalah kulit kepala gatal atau rambut gugur
9.    Meningkatkan imunisasi badan
10.  Kulit ibu dan bayi, cantik dan halus
11.  Penggalak susu ibu (Milk booster)
12.  Mengurangkan masalah kulit kering atau eczema
13.  Mengurangkan risiko demam kuning
14.  Tenaga ekspres buat ibu yang sering kepenatan


Lastly, mana laaa nak dapatkan susu MOMMA® Pregolact™ ni ? korang boleh dapatkan di info yang aku bagi kat bawah ni ok .. nak beli online boleh , nak pergi ke kedai pun boleh .. selamat menyusu ibu dengan hati gembira dengan Momma Milk Booster ni ok ..

INFO LANJUT


Atau terus ke kedai beralamat:

MOMMA® Industries Sdn Bhd,
No 6-25-3, Tingkat 2, Jalan Medan Pusat Bandar 8A,
Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Hotline tempahan: 016-923 6962 / 016-924 6962

Google Map / Waze: Momma Club



Kelebihan MOMMA® Pregolact™
Kelebihan MOMMA® Pregolact™
Kelebihan MOMMA® Pregolact™
Kelebihan MOMMA® Pregolact™
Kelebihan MOMMA® Pregolact™

1 ulasan:

  1. wahhh.. bagusnya untuk ibu hamil dan ibu yang menyusu kan bayi

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com