B'More Gold Series Khusus Untuk Kulit Terlalu Kering | Hilang Sekelip Mata

3 ulasan:
Assalamualaikum 

Holla si cantik semua , sekarang dah zaman 2016 , kalau kita tengok dan perhati dari zaman sebelum memang banyak produk kecantikan dan sekarang semakin melambak kat pasaran tapi yang power tetap akan bertahan , sebab apa ? sebab produk tu memang dah memenangi hati setiap wanita dan of coz la terbaik , kalau tak takkan mampu bertahan berpuluh tahun kan .. kecantikan dan wanita ni memang tak dapat di pisahkan kan ? sama la macam aku , tak nak keluar rumah kalau tak calit apa-apa kat muka hihi

Korang pernah dengar tentang produk De'Wajah ? Aku lahir dalam zaman 80-an , memang orang kata membesar dengan produk-produk legend , dulu memang glamour De'Wajah ni dan hingga sekarang De'Wajah dah 20 tahun berada di pasaran ! Kalau dah 20 tahun berada di pasaran memang diakui lah keberkesanannya ye dak ? Bukan hanya produk muka je tapi rambut , badan juga ada dan salah satu produk dari De'Wajah ialah B'More Gold Series 24K

Inilah dia produk B'More Gold Series 24k , satu set ni ada 5 jenis item , tapi kenapa Gold ? kenapa bukan silver ke apa kan .. haa betapa emas ni sangat bernilai , sebab apa produk ni mengandungi extrak emas tulen 24k ? antaranya 
  • Penggunaan teknologi emas membantu melancarkan aliran darah ke seluruh wajah dan menaikkan seri wajah si pemakai
  • Merangsang pembaharuan tisu kulit dan menjadikan kulit lebih anjal , tegang dan segar 
  • Melembabkan kulit yang hyper kering 
  • Mengurangkan garis halus sekitar mata dan garis senyum yang semakin ketara 
  • Memberi effect glowing 
  • Membangkitkan aura wajah dan memberi perlindungan dari sinaran matahari terik 
Tu semua kelebihan kenapa B'More Gold Series mengandungi ekstrak emas , dan produk ni sesuai untuk penjagaan kulit yang berumur 30-an ke atas .. lagi dua tahun aku dah nak masuk 3series , memang kena dapatkan produk ni nanti .. ohh terasa masih muda haha , so apa je 5  item dalam 1 set ni , ok kalau korang dapatkan 1 set B'More Gold Series ni , korang akan dapat Gold Essence , Gold Cleanser , Gold Scrub , Moisturising Day Cream dan Night Treatment. Mari kita tengok kelebihan satu-satu item ni pulak akak-akak semua 




  • Gold Essence - mengandungi perlindungan UV tambahan yang mengurangkan tanda-tanda penuaan yang di sebabkan oleh UVA dan UVB  dan dapat mengekalkan kelembapan kulit supaya lebih sihat , lembut dan lembap sepanjang hari - RM95.30
  • Gold Cleanser -pembersih emas 24k adalahantioksi dan semulajadi yang menggalakkan pengeluaran kolagen serta meningkatkan keanjalan kulit serta meningkatkan keanjalan kulit dan mengurangkan kedalaman kedutan serta tanda-tanda penuaan. B'More Gold Whitening Cleanser pembersih yang lembut dan mengekalkan kelembapan kulit serta mengurangkan tanda-tanda penuaan. Formula pH yang seimbang mengekalkan hidrasi kulit dan licin - RM52.90
  • Gold Scrub - (scrubnya sgt gentle dan lembut pd muka.  Sesuai utk kulit kering yang sensitif, tidak merengsakan kulit muka)  B'More Gold Whitening Scrub dapat membersihkan kekotoran dan memulihara sel-sel kulit mati yang menyekat dilubang pori-pori, serta menganjalkan dan mengembalikan seri kulit -RM52.90


  •  Moisturising Day Cream - Membantu dan berkesan untuk menghalang sinaran UVA / UVB dengan meningkatkan SPF dari sinar matahari, menggalakkan peredaran darah untuk menghalang pertumbuhan melanin, dan membaiki masalah kulit - RM37.10


  • Night Treatment - Membantu mengurangkan garis-garis halus, pigmentasi dan parut jerawat. Ia juga membantu untuk mengekalkan penampilan Nampak lebih muda - RM37.10
Jadi kalau korang ada masalah kulit yang terlalu kering ,(garis halus ketara bila senyum , kesukaran dalam bersolek , menggelupas dan melecet ) antara simptom kulit kering, dah tak cantik kat situ , cepat-cepat la dapat kan produk B'More Gold Series dari De'Wajah ni haa  , harga pun mampu milik kan .. mana nak dapatkan ? info semua kat bawah ni .. more info boleh layari web De'wajah 

INFO/HOTLINE 


*Hotline : 03-5511 8519*
Whatsapp 1 : 019-317 8007
Whatsapp 2 : 019-2028 983 
Whatsapp 3 : 016-2250 686
FB 1 : De'Wajah HQ 
FB 2 : De'Wajah Online
Insta : @dewajah_online

#dewajah
#katalogdewajah
#dewajahonline
#dewajahonlinemarketing
#dewajahskincare
#serlahkankejelitaan


3 ulasan:

  1. kazen min ada pakai de wajah dulu. dia kata mmg berkesan. tp dia dah stop. sbb dulu susah nak dapatkan dewajah. nnti min bgtau dia. tq kak share

    BalasPadam
  2. sekarang ni bnyak betul kan prdk2 untuk wajah ni.. hehehee

    BalasPadam
  3. Dewajah produk lama ni..ada lagi sekarang..bagus dewajah ni

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com