Collaboration with TheCovets | Malaysia's First Beauty Platform

1 ulasan:

Assalamualaikum and hye :)

Kolaborasi dengan TheCovets. Apa itu TheCovets ? Korang suka cantik-cantik tak ? Haaa aku memang sukakan kecantikan , kadang-kadang ambil masa berjam-jam stalk orang-orang yang cantik , tutorial mekap , tips kecantikan di majalah atau instagram .. by the way kita semua cantik ok jangan pernah cakap yang kita tak cantik .. cuma kita tak mampu haha so wohoooo excited sangat dapat berkolaborasi dengan web kecantikan ni iaitu TheCovets

Apa yang menarik di TheCovets ni , tadi aku dah godek-godek web ni , memang banyak post yang aku suka baca , ada bermacam perkongsian ~ yang pastinya semua tentang kecantikan , penjagaan diri dari kuku hinggala ke hujung rambut korang , selain tu ada sharing tentang makeup/skincare yang popular dan best untuk korang cuba .. newbies macam aku dalam dunia kecantikan ni memang kena bookmark awal-awal TheCovets ni , free-free sambil makan popcorn boleh cedok ilmu kat sini .. hihihi adohaaa korang pun kena bookmark jugak ok !
Antara perkongsian di TheCovets , banyak lagi korang tengok sendrri la kat web ok ~ dan banyak lagi yang akan di kongsikan ... STAY TUNE ~~~~~ btw tq sebab memilih www.qasehdalia.com sebagai salah satu dari 100 beauty/lifestyle influencer yang lain yang terlist dalam contibutor TheCovets .. so here we go , ini info untuk korang yang cantik-cantik kat luar sana yang dahagakan kecantikan boleh klik-klik link kat bawah ni haaa 

Facebook page : www.facebook.com/thecovets



For attractive lips, speak words of kindness.
For lovely eyes, seek out the good in people.
For a slim figure, share your food with the hungry.
For beautiful hair, let a child run his fingers through it once a day.
For poise, walk with the knowledge you’ll never walk alone.
and then 
''you are so beautiful''

1 ulasan:

  1. they're not the 1st beauty platform though, there's a lot platform like them asking bloggers to contribute for free on the website

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com