Mamom Milkbooster Herbaworks | Susu Badan Makin Bertambah

Tiada ulasan:
Assalamualaikum , hai korang buat apa tu , entry kali ni qaseh tuju khas buat ibu-ibu yang ada masalah macam qaseh ni haa , memang masalah ni sangat la penting demi hidup dan mati , amboii gitu over sangat kan haha tapi alhamdulillah masalah dah setel sekarang dan qaseh happy sangat.

Sebenarnya masalah menyusu je , tapi "JE'' tu sangat la merunsingkan bagi seorang qaseh yang baru 2 bulan menjadi ibu ni , lepas bersalin hari tu memang qaseh takde susu ibu , tapi ramai kawan-kawan cakap takpe nanti akan ada .. so far alhamdulillah lepas tu memang ada tapi sejak akhir-akhir ni tambah-tambah baby ayyan kuat menyusu , dan makin membesar .. baby boy orang kata memang kuat menyusu kan , haaa sebab kuat menyusu la tetiba susu dah makin kurang , bagi je nangis sebab dah memang cepat kering , memang menangis la budak comel tu , so terpaksa la bagi susu tepung .. tapi agak sedih la kan kalau boleh nak sangat menyusukan baby Ayyan sampai umur 2 tahun .. dah macam2 jugak la try , dan selalu je cakap kat suami , stress dan rasa down giler hurmm.



Tapi satu hari tu qaseh ada tengok iklan Mamom Milkbooster Herbaworks , macam kena je dengan masalah yg tgh di hadapi ni haaa , sebab tak prnah lagi try mana2 produk milkbooster , harga pun takdela mahal sangat , kalau kira keluar bajet dalam RM2.60 je sehari , 1 botol hanya Rm80 , kira ok la kalau susu tepung tak smpai sebulan dah habis satu tin , bankrup jugak rasanya huhu , lepas tu tengok testimoni-testimoni orang lain memang semua nya feedback positif , apa salah kan kalau qaseh cuba demi baby ayyan .. sampai kan ada seorang ibu ni kena beli peti ais baru ok sebab nak simpan stok susu yang makin banyak .. terbaik la ~ 


  

 


Satu benda yang memang qaseh tertarik dengan produk Mamom Milkbooster Herbaworks ni sebab produk ni bukan jenis bancuh , ianya ialah chewable tablet jadi qaseh tak perlu lah susah payah nk bancuh bagai , nak bancuh susu formula pun malas ini kan pulak bancuh susu untuk diri sendiri haha , so kunyah je 2 biji sekali , dan rasanya memang sedap perisa vanilla gitu , macam addicted pulak .. tapi tahan je la karang tak smpai sebulan habis sebotol haha .. 



Isi kandungan pun tak meragukan , mungkin ada yang was-was kan tentang bahan kandungan sesuatu produk  tapi jangan risau ia di buat dari ekstrak herba seperti alfafa , habbatussauda , kurma , madu , spirulina , kacang soya dan susu kambing , dan yang paling meyakinkan blogger irene nadia pun dah cuba produk Mamom Milkbooster ni dan feedback pun memang memberansangkan ..



Feedback Qaseh 


Alhamdulillah qaseh pun dah cuba sendiri selepas seminggu , memang berkesan .. biasa dalam sehari mesti qaseh topup dengan susu tepung sebotol sebab baby ayyan menangis , lepas seminggu consume Mamom Milkbooster ni dengan konsisten alhamdulillah seriously qaseh dah tak bagi baby ayyan susu tepung , terus meseg suami bagitau dia ada perubahan positif , alhamdulillah gembira sangat , memang dapat teruskan misi menyusu baby ayyan hingga 2 tahun la gini .. baby ayyan pun tido lena je setiap malam , takdela merengek-rengek lapar dan so far nampak la susu lebih pekat , kalau sebelum ni macam cair je .. hehe tq Mamom Milkbooster sebab dapat menyelesaikan masalah qaseh yang baru menjadi ibu ni haaa .. sangat recommended la kat ibu2 yang ada masalah sama macam qaseh .. tak rugi cuba bukan untuk orang lain jugak tapi untuk anak sendiri kan ~ lagi pun senang sangat nak consume hanya kunyah-kunyah dan telan .. ramai yang dah consume dan repeat order , inshaaAllah takde masalah kurang susu lagi k ..

Oh ye , Mamom Milkbooster ada sijil pengesahan halal dari Jakim , so ibu-ibu di luar sana tak perlu risau .. halal seratus peratus dan telah di eksport ke luar negara .






INFO :
kalau ibu-ibu di luar sana yang nak tengok sendiri testimoni-testimoni positif , boleh follow instagram 

@mamom_tambahsusuibu
@mamom_tambahsusuibu
@mamom_tambahsusuibu 

atau boleh LIKE fanpage Mamom Milkbooster di 

Fb : Mamom Milkbooster Herbaworks 

ataupun boleh je order direct terus  
Whatsapp 019 372 1966 / 019 371 6993


#mamom #mamommilkbooster #milkbooster 


Qaseh dah cuba , dah setel pun masalah .. ibu2 di luar sana yang ada masalah sama boleh la cuba k , tak cuba tak tahu ~ 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com