ASIASKIN 3 IN 1 SKINCARE REVIEW WITH SERUM | SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN


ASIASKIN SKINCARE | PRODUK UNTUK JEJAKA DAN WANITA UNTUK SEMUA JENIS KULIT DAN SENSITIF - hai readers , im back for another skincare review that i have tried  , btw AsiaSkin masih baru di pasaran tapi dah ramai pengguna berpuas hati dengan produk AsiaSkin dan yang paling best produk ni boleh di pakai oleh wanita mahupun jejaka , so korang yang ada adik beradik lelaki atau suami , boleh je kongsi kan bersama , suami jadi lebih hensem , isteri jadi lebih cantik gitu ,so  tak payah beli banyak2 produk boleh kongsi2 gitu .. set lengkap yang sangat jimat

Tapi kadang-kadang mesti kita risau dengan bahan-bahan kandungan sesuatu produk kan , qaseh pun kalau nak gunakan sesuatu produk memang agak risau la dengan bahan kandungan yang ada tapi alhamdulillah bahan kandungan Asia Skin ni memang TIADA bahan kimia , TIADA merkuri ,TIADA paraben ,TIADA hyroquinone , dan 100% ekstrak tumbuh-tumbuhan dan formula AsiaSkin diimport dari Perancis 

Tambah-tambah sekarang ni musim sangat la panas , jangan tak tahu dengan cuaca panas ni membuatkan kulit kita sangat lah kering dan sensitif lebih-lebih lagi kalau korang memang aktif kat luar sana so sila jaga kulit muka korang k dan AsiaSkin sangat sesuai untuk kulit yang normal dan juga kulit sensitif , produk AsiaSkin di bawah kelulusan KKM , apa-apapun harus la ada kelulusan dari KKM yee ..

In each Set comes with a Stemcell Cleanser ,SPF Stemcell Day Cream and Stemcell Whitening Night Cream .. oh ye AsiaSkin juga ada satu Stemcell Serum untuk melengkapkan Set 3 in 1 ..

 Produk AsiaSkin ni memang tidak berminyak atau melekit dan mampu merawat segala masalah kulit: 
  • Jerawat 
  •  Jeragat 
  • Parut 
  • Pori terbuka 
  • Blackhead 
  • Whitehead
  • Oily skin
  • Dry skin
  • Anti-wrinkles
  • Whitening
Dan juga di rumuskan dari bahan-bahan terbaik untuk :
šŸ”¹Menaikkan seri wajah dan pinkish 
šŸ”¹Memastikan struktur warna kulit elok dan rata 
šŸ”¹Menghilangkan kedutan degil 
šŸ”¹Menghapuskan bakteria pada wajah 
šŸ”¹Menghilangkan kulit kering 
šŸ”¹Memelihara dari sinaran UV dan cuaca kering 
šŸ”¹Mengurangkan jerawat dan jeragat 
šŸ”¹Mencegah pengelupasan akibat cuaca melampau


How to use ?
Ok first step , CLEANSER iaitu Pencuci Muka Stemcell yang mengandungi stemcell dimana selain membersihkan kulit wajah , ia juga menyegarkan , mencerahkan kulit , menaikkan seri muka dan menjadikan kulit muka lebih kelihatan halus dan lembut - korang just urut sejumlah kecil Stemcell Cleanser pada muka dan leher kemudian bilas dengan air ..



Second step ,SPF Stemcell Day Cream yang mana di khususkan untuk penggunaan siang hari ,  krim siang ni kalau korang nak tahu ia melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV , membantu mempertahankan kelembapan kulit serta merawat keremajaan kulit , anti penuaan dan mencerah kulit secara semulajadi -sapu krim siang ni setiap hari di wajah dan leher , untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Stemcell Serum

 The last step is Stemcell Whitening Night Cream membantu proses pembaikan kulit pada waktu malam dan menjadikan kulit korang lebih cerah , lembut dan gebu secara semulajadi .. dan juga dapat mengurangkan garis halus , kulit kusam dan tidak sekata , selain itu mampu menolong masalah kulit pori terbuka , mengurangkan bintik hitam dan putih , mereda dan menghilangkan jerawat , anti keduta. Yang paling utama akan mencerah dan menganjalkan kulit muka korang - cara senang je sebelum tido sapu Krim Malam pada wajah dan juga leher.

 Manakala Stemcell Serum adalah untuk: 
▪melindungi kulit daripada pendedahan UV berbahaya 
▪membantu mencegah dan merawat kerosakan sel kulit wajah 
▪melindungi dari terhasilnya kedutan dan meremajakan kulit 
▪mencegah pigmentasi 
▪meningkatkan kelembapan kulit dan menjadikan kulit kelihatan lebih cerah dan berseri

 krim siang tu memang kena dengan warna kulit qaseh .. just natural colour dan ia sangat memberi effect glowing .. ~


tadaaaa ni qaseh guna serum dan krim siang .. glowing sangat kulit saye ,, teruja kot haha lepas tu memang qaseh just tambah blusher dan memang tak pakai apa-apa foundation or bedak .. hanya serum dan krim siang je .. dah boleh dating ! jom ..

UNTUK SEGALA INFO KORANG BOLEH FOLLOW  :


Hotline : 019-8711144 / 088484152 
Facebook : asiaskin official 
Instagram : asiaskin.official
Harga satu set : RM90 
Harga serum : RM75 

10 comments

  1. comel molek ja... macam anak dara.. walhal dah mak dara. Ha... penting tu kelulusan KKM.. sbb bahan merbahaya ni bukan trus effect sekarang..nanti2 bertahun baru dapat tahu,. lagi bahaya kalau cancer

    ReplyDelete
  2. Serum utk lelaki.. Okay pcl nak cuba letak kat parut luka lama.. ehh boleh ke?

    ReplyDelete
  3. Bagus ni..lagi-lagi untuk mak-mak yang baru bersalin..muka haru biru ni

    ReplyDelete
  4. Dkna bawak g travel.. Hehee.. Senang nak simpan sebab kecil jer

    ReplyDelete
  5. Boleh flawles kan kulit muka ehh? Menarik..nanti leh cuba laa..

    ReplyDelete
  6. Bagus skincare ni. Tiada bahan terlarang. Memang ramai akan cari.

    ReplyDelete
  7. Muka kak qaseh memang dah cun. Pakai AsiaSkin ni mesti makin plowless ^.^

    ReplyDelete
  8. Comel je bekas dia kan? Senang nak bawak pergi travel especically kalau nak naik flight

    ReplyDelete
  9. Susah nk jmpe produk yg selamat skrg ni. Kalau xde merkuri,xde hydroquinone ni mmg elok sgt la ni

    ReplyDelete
  10. Makin comel lah lepas nie kan..ehehe..

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..