SCAN 2D , 3D & 4D di KLINIK DR NURUL CHERAS | REVIEW SCAN BABY

6 ulasan:
Assalamualaikum semua , 

Alhamdulillah tercapai jugak hati nak scan 4d baby , walaupun selalu checkup di KK dan doc selalu gtau baby sihat walafiat , semua ok tapi hati ummi ni nak jugak tengok muka baby , perkembangan dia , kedudukan dia dalam peyot sana haaa , hehe kadang time baby menendang tu nak je tengok kaki dia yg comel sangat tu .. dan sesungguhnya hati ibu mana tak teruja lebih-lebih lagi anak first kan .. lagipun kat KK tak detail sangat scan , gambar pun tak bagi sobss saje je nak buat kenangan kan .. 



so hari ni qaseh n hubby dah buat appointment di KLINIK DR NURUL kat CHERAS , jauh kan dari Rawang semata ke sana , alkisahnya tengok review dan feedback org ramai kat facebook tentang KLINIK DR NURUL ni sangatla positif , dan ada promosi hanya RM70 .. tapi kena cepat dan pantas la hehe .. 


bab jantina ni memang dah tahu masa checkup kat KK lagi , doc dah bgtau awal2 dan sama la dengan naluri ummi n dedi gitu .. kalau nak tahu jantina baby kitorang haaa gambar kat atas tu menunjukkan jantina baby haha , cinonet je 


gambar ni pulak tulang belakang , punggung dan peha baby , alhamdulillah semua ok 




ni pulak graf semua tentang baby , even tak berapa paham sangat apa la maksudnya ni tapi doc kata graf baby ok .. so lega la kan , sekarang berat baby dah 1.9 kg , pertumbuhan dia , berat semua memang seiring dengan umur baby .. 



this one kedudukan baby dalam peyot , kepala dah mula berada di bawah , Alhamdulillah , nampak baby kite seakan tengah sujud gitu 

yang ni pulak perut baby , yang bulat hitam tu perutnya dah mula minum dan makan melalui air ketuban , doc cakap air ketuban pun ok .. tali pusat semua ok .. alhamdulillah senang hati sangat dengan kesihatan baby ..


tapi baby takmo tunjuk muka sangat , doc siap suruh g makan aiskrim , pusing2 dulu bagi baby bangun n tunjuk muka .. haha tapi hasilnya tetap sama , baby ensem sangat ni sampai tak nak tunjuk lagi muka kan 


last result memang baby pemalu , tutup muka dengan tangan comel dia haaa , redha je lah yang penting baby sihat , dah tahu secara detail semua pasal baby pun dah cukup Buat ummi n dedi heppyyyy !! 

So bagi korang yang berada di area CHERAS boleh lah try buat scan 4d kat sini , servis memang tiptop , tq staff klinik DR NURUL dan jugak doc yang sangat lemah lembut dan jawab je persoalan yang bermain kat benak fikiran ni haaa .. qaseh tak sure pulak harga scan bila takde promosi berapa , yang pasti kalau nak yang promosi kena selalu tengok di facebook KLINIK DR NURUL , dan booking cepat2 tau ! 

INFO



KLINIK DR NURUL,NO.27,JALAN DAMAI NIAGA SATU,ALAM DAMAI,56000 CHERAS KUALA LUMPUR (No Telefon Klinik : 03-91081189/No Hp Klinik : 60175100016 (Call Sahaja) secepat mungkin..
PENERANGAN : (*Bagi kandungan dibawah usia 24minggu dan ingin membuat 3D/4D..Kami masih boleh terima dan kami cuba ikut kehendak pelanggan..Ia terpulang kepada individu itu sendiri..Akan tetapi kebarangkalian tinggi image yg terhasil tidak secantik dan sejelas usia kandungan 24minggu-32minggu..Begitu juga pd usia kandungan 32minggu keatas.


Image 3D/4D ULTRASOUND adalah 100% bergantung kepada kedudukan dan posisi baby serta kandungan air ketuban di dlm rahim*)
*3D/4D SCAN BUKAN DETAIL SCAN DAN IANYA HANYA DILAKUKAN PADA HARI PROMOSI SAHAJA DENGAN HARGA TETAP RM70..TIADA HARGA BIASA/HARGA LAIN...SISTEM BOOKING ADALAH DIWAJIPKAN UNTUK SEMUA PELANGGAN*

6 ulasan:

  1. Tahniah sis.. tak lama dah tu. kira gerakan baby baik2 ye..

    Sama macam saya la anak first dulu excited nak scan 3d bagai tp x nampak muka juga sebab dia tutup dengan tali pusat. Anak ke2 maybe sibok kerja, sedar2 dekat nak bersalin dah.

    BalasPadam
  2. scan untuk batu karang ada tak?

    BalasPadam
  3. salam, perlu booking ke utk detail scan?

    BalasPadam
  4. Kakfiza ada baca kt FB dua tiga hari lepas promosi klinik ni. Murahh

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com