Thistle Hotel Johor Bharu | Hotel Menarik di Johor

4 ulasan:
Assalamualaikum 

Baru berkesempatan untuk update pasal hotel ni , alkisahnya sewaktu di Johor tempoh hari , qaseh telah menginap di Thistel Hotel Johor Bharu , btw teringin nak tidur di hotel Legoland tapi mas tu hotel legoland dah penuh ~ sobssss , its ok takde rezeki kan , btw hotel ni pun not bad jugak , tenang dan selesa , dan yang pasti hotel ni bersih dan romantik , auchhh  ! Buat pertama kali nya qaseh tahu kat hotel pun ada apartment , perghhh jakun sangat , sebab sebelum ni tak tahu pulak hotel pun ada di sediakan bilik apartment , haaa so berpeluang lah meround satu hotel ni , dari apartment room hinggalah standard room .. btw Thistle Hotel bertaraf 5 bintang ! Jom tengok kemudahan yang ada ~ 

Room
Terdapat 382 bilik semuanya 
  • Presidential Suits

  • Terrace Suites
  • Apartments

  • Executive

  • Deluxe 
hari tu dapat bilik deluxe ni , memang selesa dan luas .. dah baring rasa tak nak bangun pulak , hehe dan semua pemandangan memang mengadap bandar , view city 

Bilik air sexy sangat 


  • Superior Rooms



Amacam cantik2 kan bilik yg terdapat di hotel ni , lain-lain kemudahan pulak .. 
Facilities 
- parking available on-site; you can park overnight at a fixed rate. Please note there’s a height restriction of 1.9m! There’s also an NCP car park nearby.
-FREE Wi-Fi
- Room service, 24 hours a day    
-outdoor two-level Resort-style swimming pool, plus a separate children’s pool, surrounded by palm trees and mature landscaped gardens.
-Body Work Fitness & Spa    -Flat Sreen LCD tv   - Complimentary Toiletries  -Hairdryer  -Iron & Ironing Board 
-Luggage Rack   - Prayer Mat   -Room Safe   - Stationery  -Daily Newspaper  -Yukata / Bath Robes   - Gift Shop 
-Businness Centre  -Coffe Machine with Coffee and Tea Pods -Surau















Papepun tq buat pihak Thistle Hotel yang sediakan servis terbaik ~tak rugi menginap kat hotel ni , tiada komen dari qaseh buat hotel ni , sebab memang memuaskan hati ~  dan jugak pihak legoland yang mensponsor hotel ni ~ tq so much 

INFO 
Jalan Sungai Chat, 80100 Johor Bahru Johor Bahru
Hotel: +607 222 9234 /Fax: +607 222 0153 /

4 ulasan:

  1. sangat best hotel nieee... 😀😀😀

    BalasPadam
  2. bestnya..rasa macam nak tidur hotel je sekarang,.,nk rehatkan minda

    BalasPadam
  3. opis akak nyer corporate rate kat sini pun leh tahan mahal skit..hehehe...lama dah x tido hotel

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com