Thistle Hotel Johor Bharu | Hotel Menarik di Johor

Assalamualaikum 

Baru berkesempatan untuk update pasal hotel ni , alkisahnya sewaktu di Johor tempoh hari , qaseh telah menginap di Thistel Hotel Johor Bharu , btw teringin nak tidur di hotel Legoland tapi mas tu hotel legoland dah penuh ~ sobssss , its ok takde rezeki kan , btw hotel ni pun not bad jugak , tenang dan selesa , dan yang pasti hotel ni bersih dan romantik , auchhh  ! Buat pertama kali nya qaseh tahu kat hotel pun ada apartment , perghhh jakun sangat , sebab sebelum ni tak tahu pulak hotel pun ada di sediakan bilik apartment , haaa so berpeluang lah meround satu hotel ni , dari apartment room hinggalah standard room .. btw Thistle Hotel bertaraf 5 bintang ! Jom tengok kemudahan yang ada ~ 

Room
Terdapat 382 bilik semuanya 
  • Presidential Suits

  • Terrace Suites
  • Apartments

  • Executive

  • Deluxe 
hari tu dapat bilik deluxe ni , memang selesa dan luas .. dah baring rasa tak nak bangun pulak , hehe dan semua pemandangan memang mengadap bandar , view city 

Bilik air sexy sangat 


  • Superior Rooms



Amacam cantik2 kan bilik yg terdapat di hotel ni , lain-lain kemudahan pulak .. 
Facilities 
- parking available on-site; you can park overnight at a fixed rate. Please note there’s a height restriction of 1.9m! There’s also an NCP car park nearby.
-FREE Wi-Fi
- Room service, 24 hours a day    
-outdoor two-level Resort-style swimming pool, plus a separate children’s pool, surrounded by palm trees and mature landscaped gardens.
-Body Work Fitness & Spa    -Flat Sreen LCD tv   - Complimentary Toiletries  -Hairdryer  -Iron & Ironing Board 
-Luggage Rack   - Prayer Mat   -Room Safe   - Stationery  -Daily Newspaper  -Yukata / Bath Robes   - Gift Shop 
-Businness Centre  -Coffe Machine with Coffee and Tea Pods -Surau















Papepun tq buat pihak Thistle Hotel yang sediakan servis terbaik ~tak rugi menginap kat hotel ni , tiada komen dari qaseh buat hotel ni , sebab memang memuaskan hati ~  dan jugak pihak legoland yang mensponsor hotel ni ~ tq so much 

INFO 
Jalan Sungai Chat, 80100 Johor Bahru Johor Bahru
Hotel: +607 222 9234 /Fax: +607 222 0153 /

4 comments

  1. sangat best hotel nieee... 😀😀😀

    ReplyDelete
  2. bestnya..rasa macam nak tidur hotel je sekarang,.,nk rehatkan minda

    ReplyDelete
  3. opis akak nyer corporate rate kat sini pun leh tahan mahal skit..hehehe...lama dah x tido hotel

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..