Photoshoot di Pantai Klebang | Tempat menarik di Melaka

6 ulasan:
Assalamualaikum..

Kalau sebelum ni aku update photoshoot suka di dalam rumput kering kat entry ni photoshoot dlm rumput kering-klik- , kali ni nak update photoshoot suka suki kat Pantai Klebang pulak ~ btw Pantai Klebang ni terletak di Melaka , pantai ni takdelah luas sangat , seciput je tapi air dia bersih dan pasir putih je .. dan sekitar kawasan ni banyak gerai-gerai jualan , tapi unik sangat sebab disini ada Bustel ,iaitu bas-bas lama yang di olah semula menjadi restoran/chalet dan terdapat banyak gerai2 jualan .. patutla nampak banyak sangat bas kat sini , anggaran 40 lebih buah bas .. rupanya ada tarikan tersendiri hehe jakun sangat .

Kat sini jugak memang ramai yang suka amek gambar , lebih-lebih lagi terdapat satu port iaitu pasir yang berbukit-bukit haaa gugel je lah ,padang pasir pantai klebang memang ramai la bebudak hot setaf buat koleksi gambar insta mereka , aku tak pergi pun situ sebab kena jalan agak jauh .. penat ! lepak pantai je .. so kalau nak photoshoot wedding ke portraiture ke lawa jugak kat sini ..


















Hati Berbicara : 
Maaflah memang semua gambar daku je , hahaha ~ dah la tak berapa omei bajet model plak khenn ~ so kalau datang Melaka jangan lupa singgah sini yoww ~ 


6 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com