Metal Box Empire Damansara

Assalamualaikum , semalam saje lepak damansara empire teman membe ade hal , so teman la dia , motif nya sebab qaseh lapar haha so dah keluar mestila cari makan , tapi empire damansara ni memang smart la tempat dia , qaseh suka betul tempat yg penuh dgn design dan art yg smart - smart 

Jadi disebabkan lapar , qaseh pilih restoran Metal Box , jenuh jugak mencari restoran sebab qaseh suka tengok design dulu baru tgk makanan , hahaha sebabnya of course laa nak masuk gambar dalam instagram okey 





Sape yang sukakan pasta , boleh la datang makan di sini , sedap jugak masakan dia , memang sedap la .. Perghhh meleleh qaseh oder ape ntah dah lupa la pulak nama nya , tengok je la gambar kat bawah ni yee

 Pasta Oglio Olio 


Qaseh oder beef ape la , alaaa lupa nama tapi sedap , betul2 rasa beef tu .. 

Deco di atas meja makan , haa air tu air masakk ye , comel dan cute je botol tu 



Ada jual cupcake yg comel2 jugak di kaunter pembayaran , smart je decoration nya , ai loike , suasana pun aman damai hehe papepun decoration setiap restoren penting jugak sebab itu akan menarik setiap pelanggan , tapi yang lagi penting masakan , dan servise harusla terbaik .. Haaaa datang la kat sini peminat2 pasta .. 

 Adios byeee

4 comments

  1. fuyyooooo...hebak pat ye makan hehehhe...banje kita lak ye

    ReplyDelete
  2. pweghh... bile mau bawak cni ? haha

    ReplyDelete
  3. cantiknya deko. syok amek gambo

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..