ONE CITY SKY PARK , SUBANG JAYA | BIGGEST ROFFTOP FOOD AND BEVERAGE AREA IN MALAYSIA

3 ulasan:


Assalamualaikum , 
Tempoh hari qaseh berpeluang menjejakkan kaki di The Sky One City Mall untuk grand opening A taste of Heaven , apa yang menarik di sini , di sini terdapat kelainan dari mall-mall yang lain kerana terdapat suasana makan di atas bumbung , so sambil-sambil makan korang boleh menikmati pemandangan dari tingkat 10 , best kan ? dan juga di sini terdapat banyak restoran-restoran yang masakannya dari pelbagai negara , contohnya thai , korea , china dan banyak lagi



sempena grand opening , meh lah bergambar kenangan di sini ..



lepak-lepak di DE HOUSE

jom tengok suasana restoran dan juga pemandangan di Roof Top One City Sky Park

















sempat lagi buat live di sini , ececece haa minat menyanyi , boleh lepak kat sini , 

Amacam ? terbaik kan suasana di One City Sky Park ni ? lepas dah menjojolkan mata melihat sekitar m kami di hidangkan makanan-makanan terbaik dari restoran2 yang terdapat di sini , wahhh memang sedap gila kot makanan depa ni , rasa macam nak tapau pun ade hehe ... tak percaya ? meh tengok kami makan apa .. yummy ! 

APPETIZER


 PETITE NASI LEMAK from MASTER ROOM

 MEDITERRANEAN CAESAR SALAD WITH QUAIL EGGS from DE HOUSE

PRAWN AND FISH CAKE COMBO from KHRUA THAI

MAIN DISHES


MOMIJI SASHIMI from INANO SUSHI 


YAKITORI MORIAWASE from INANO SUSHI

CHARCOAL BARBEQUE LAMB from HONG-DAE MUN

KOREAN FRIED CHICKEN from HONG-DAE MUN

SPAGHETTI AGLIO OLIO VONGOLE from DE HOUSE
SEAFOOD TOMYAM by KHRUA THAI
 DESSERT

CHOC CAKE with VANILLA ICE CREAM by MASTER ROOM

MOCKTAIL DRINK

WILD MINT TEMPTATION by THE VOICE 

  • Inaho Sushi – Restoran Jepun – Dibuka dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam.
  • Khrua Thai – Masakan Thai – Dibuka dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam.
  • Hong Dae Mun – Masakan Korea – Dibuka dari jam 3.00 petang sehingga 1.00 pagi.
  • De House – Western style – Dibuka dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam.
  • The Voice – Ruang istirehat yang disertakan dengan live band – Dibuka dari jam 3.00 petang sehingga 3.00 pagi.


antara blogger yang hadir memeriahkan suasana dan mengenyangkan perut 

anda gayat anda rugi 



THE GRAND OPENING OF THE SKY 

Lebih 1000 tetamu telah menghadiri the grand opening The Sky ini. Dimeriahkan lagi dengan kehadiran artis - artis seperti Henley Hii, Baki Zainal, Dina Nadzir, Shawn Lee dan international illusionist, Zlwin Chew 


hati berbicara :

kesimpulannya , ONE CITY MALL thorbaik , nanti nak datang lagi !!





3 ulasan:

  1. cantiknya..nnti syira nak pergi la...

    BANYAKNYA HADIAH BEST BEST :D
    WANG TUNAI, PATUNG, CD, BUKU..MCM2 LAGI...

    Jom join, tamat 3 hari lagi !
    http://syiralokman.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com