Hari 8 : Lagu Cinta Kegemaran Qaseh

8 ulasan:
Assalamualaikum ,

Cabaran 30 hari Kelabbloggerbenashaari dah masuk hari ke 8 , task hari ni 5 lagu cinta kegemaran anda





Tadi aku siap nyanyi dah , sebab betapa aku nk tunjuk feeling bila dengdangkan lagu cinta kahkah poyo nye , tapi tak dapat masukkan video itu and i dont know why you know ! Pape je la ..

1. Someone Like You - Adele
Lagu ni mengingatkan aku tentang adik aku yang bernama fiera shafie , kalau pergi karaoke masa jamang-jamang muda dulu , suka benauuu karok lagu ni , lepas tu aku pun terikut2 sekali lah .. tapi duk 'someone like youu ooo someone like you oooo'' setakat tu je haha ~ sometimes it last in love but sometimes it hurt instead ..

2. Fall For You - Secondhand Serenade
Lagu ni hencik tunang bagi untuk aku .. macam2 tahu2 je aku ni tak pandai sangat mat salleh , bagi lagu matsalleh jugak , eleh ingat kita tak tahu maksud la tu , tahu laaaa !! Because the night will be the night that i will fall for you ~ over again , don't make me change my mind .. because a girl like you ..it's imposibble tu find .. maksudnya setiap malam teringat aku kan kan kan hahaha

3. Sandiwara Cinta - Republik
Lagu ni mengingatkan aku tentang kumpulan Republik :p xde apa pun tapi lirik lagu dia best .. kalau nak luahkan perasaan , tapi xtau nak luah , tips nya bagi lagu tu haaaa .. kalau dia tak paham jugak . Ketuk dengan senduk

4. Biasan - To'ki

5. Menghitung Hari - Anda
Lagu ni lebih kurang lagu yang Krisdayanti nyanyi tapi lirik dia lain dan di nyanyikan oleh Kumpulan ANDA , kiranya versi laki-laki .. best gak try la dengo ye ..

Bagi aku setiap lagu yang aku suka dengar ada kenangan dia , kadang2 dengar lagu tu serta merta ingat kat sesiapa yg suka lagu tu .. kawan2 dan sewaktu dengannya

8 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com