Hari 8 : Lagu Cinta Kegemaran Qaseh

8 ulasan:
Assalamualaikum ,

Cabaran 30 hari Kelabbloggerbenashaari dah masuk hari ke 8 , task hari ni 5 lagu cinta kegemaran anda





Tadi aku siap nyanyi dah , sebab betapa aku nk tunjuk feeling bila dengdangkan lagu cinta kahkah poyo nye , tapi tak dapat masukkan video itu and i dont know why you know ! Pape je la ..

1. Someone Like You - Adele
Lagu ni mengingatkan aku tentang adik aku yang bernama fiera shafie , kalau pergi karaoke masa jamang-jamang muda dulu , suka benauuu karok lagu ni , lepas tu aku pun terikut2 sekali lah .. tapi duk 'someone like youu ooo someone like you oooo'' setakat tu je haha ~ sometimes it last in love but sometimes it hurt instead ..

2. Fall For You - Secondhand Serenade
Lagu ni hencik tunang bagi untuk aku .. macam2 tahu2 je aku ni tak pandai sangat mat salleh , bagi lagu matsalleh jugak , eleh ingat kita tak tahu maksud la tu , tahu laaaa !! Because the night will be the night that i will fall for you ~ over again , don't make me change my mind .. because a girl like you ..it's imposibble tu find .. maksudnya setiap malam teringat aku kan kan kan hahaha

3. Sandiwara Cinta - Republik
Lagu ni mengingatkan aku tentang kumpulan Republik :p xde apa pun tapi lirik lagu dia best .. kalau nak luahkan perasaan , tapi xtau nak luah , tips nya bagi lagu tu haaaa .. kalau dia tak paham jugak . Ketuk dengan senduk

4. Biasan - To'ki

5. Menghitung Hari - Anda
Lagu ni lebih kurang lagu yang Krisdayanti nyanyi tapi lirik dia lain dan di nyanyikan oleh Kumpulan ANDA , kiranya versi laki-laki .. best gak try la dengo ye ..

Bagi aku setiap lagu yang aku suka dengar ada kenangan dia , kadang2 dengar lagu tu serta merta ingat kat sesiapa yg suka lagu tu .. kawan2 dan sewaktu dengannya

8 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com