Hari 6 : Apa Yang Qaseh Makan Hari ini ??

7 ulasan:
Assalamualaikum ,
Cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari untuk task ke 6 , apa yang anda makan hari ni .. haaa kita makan hati haha  ok taddaaaaaaaaa , tengok ke tauuu !!! 




Qaseh Dalia makan ini , tapi qaseh dalia lupa nama apa , yang ingat hanya 'Fish' haha kat Secret Resipi .. yummmiiiiiiii

7 ulasan:

  1. nasi mana nasi? hahaha qaseh dan nasi kan tak boleh dipisahkan :p

    BalasPadam
  2. yummmy...
    sambal ke apa yang warna hijau tue.
    cambest jer kalau rasa pedas.

    BalasPadam
  3. Biar betul , mkn ni je... Mustahil la.. nasi mesti bedal gak ni kan pas mkn Fish ni..

    BalasPadam
  4. my fav ni...sepp sket! hahahahha

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com