Hari 6 : Apa Yang Qaseh Makan Hari ini ??

Assalamualaikum ,
Cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari untuk task ke 6 , apa yang anda makan hari ni .. haaa kita makan hati haha  ok taddaaaaaaaaa , tengok ke tauuu !!! 




Qaseh Dalia makan ini , tapi qaseh dalia lupa nama apa , yang ingat hanya 'Fish' haha kat Secret Resipi .. yummmiiiiiiii

7 comments

  1. nasi mana nasi? hahaha qaseh dan nasi kan tak boleh dipisahkan :p

    ReplyDelete
  2. yummmy...
    sambal ke apa yang warna hijau tue.
    cambest jer kalau rasa pedas.

    ReplyDelete
  3. Biar betul , mkn ni je... Mustahil la.. nasi mesti bedal gak ni kan pas mkn Fish ni..

    ReplyDelete
  4. my fav ni...sepp sket! hahahahha

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..