Hari 6 : Apa Yang Qaseh Makan Hari ini ??

7 ulasan:
Assalamualaikum ,
Cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari untuk task ke 6 , apa yang anda makan hari ni .. haaa kita makan hati haha  ok taddaaaaaaaaa , tengok ke tauuu !!! 




Qaseh Dalia makan ini , tapi qaseh dalia lupa nama apa , yang ingat hanya 'Fish' haha kat Secret Resipi .. yummmiiiiiiii

7 ulasan:

fizafantagirO berkata...

nasi mana nasi? hahaha qaseh dan nasi kan tak boleh dipisahkan :p

Shark Kay berkata...

yummmy...
sambal ke apa yang warna hijau tue.
cambest jer kalau rasa pedas.

irrayyan berkata...

wahhh makan secret resepi...

Mentadak Ijo berkata...

makanan apa kah itu....?

Yan Ty berkata...

Biar betul , mkn ni je... Mustahil la.. nasi mesti bedal gak ni kan pas mkn Fish ni..

Cik Sue berkata...

bhahahhahahaha

Nurul berkata...

my fav ni...sepp sket! hahahahha

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com