Hari 4 : Buku Kegemaran Qaseh Dalia

15 ulasan:

Assalamualaikum , cabaran 30 KelabBloggerBenAshaari dah masuk hari ke empat , tiba masanya untuk task ke 4 .. task kali ni bertajuk BUKU , bagus bagus ! Saya suka baca buku , hari2 saya baca buku .. so task hari ini ..  BUKU KEGEMARAN ANDA .. lets go !



Buku PUISI TEPI JALAN DARI PENULIS FYNN JAMAL (RABAK LIK)
Puisi adalah eskapisme aku. Dunia dimana aku boleh lari dan bercerita tanpa perlu menumpahkan semua di dada . Frasa2 tergantung menyelamatkan maruah aku dari terus lalai menceritakan semua

Kita semua ada rahsia . Dan puisi adalah peti besi aku *diam*



Buku DESATURASI MERAH JAMBU dari penulis LADYONE MOHAMED (DUBOOK PINK)
Warna yang perlahan-lahan memudar menjadi kelabu dan akhirnya hitam menggelapkan seluruh cerita kita


Buku DIMANA DIA DI HATIKU penulis oleh PAHROL MOHD JUOI (KARYA BESTARI)
ALLAH itu amat hampir , tapi kenapa aku masoh meminggir ? Akalku alpa berfikir , hatiku lupa berzikir


Buku KELABU penulis NADIA KHAN (FIXI)
Senang kalau hidup dalam dunia hitam putih , baik buruk , betul salah , cinta benci , lelaki perempuan

15 ulasan:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

Rajin kak qaseh bace novel... hehehe

Lisa Nurulain berkata...

Dimana dia dihatiku.. mcm.best je

Mohd Azfar berkata...

buku aku kau tak beli ke..?? penulisan aku bagus tau

Iqbal Abdullah berkata...

Fynn jamal tu penulis buku rupanya....

saya masih lagi back-date.. ikut jejak Qaseh ler cabaran ni...haha

mohd azmi berkata...

Gambar semua ngan buku... Ko ingat aku caya ke ko suka baca buku??? Haha

Fatin Bella berkata...

Nak pinjam semua buku kak qasehhh

Dkna Abza berkata...

Peminat novel rupanyaa

miminadam berkata...

puisi.. susah nak faham. org2 yg mendalami mesti cepat fhm maksud tersurat dan tersiratnya kan

Nurramizah fadzil berkata...

jiwang la awak ni...auuuu

yaya_flanella berkata...

Cantikya gambar qaseh.. Haha.. padan la awk ni putis orgnya..suka buku mcm ni..hee..good

Eraz Fadli berkata...

Waaa... Memang peminat novel ni..

Nazlee Ismail PCL berkata...

Lagi kaki novel, memang tabik la Qaseh.

::EIDA:: berkata...

huwaaaaa buku ape qaseh baca tu.... tak tahuu punnn...... ;(

Sya_Merpati Putih 88 berkata...

semua bukunya puitis2 belaka.. :)
teruskan membaca...mana tahu leas nie awk pulak jadi penulis buku...:)

Shark Kay berkata...

wow..
rasanya memang terbaik koleksi qaseh nie.
shark mmg x larat ler nak baca novel2 nie.

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com