Hari 10 : Apa Yang Ada Dalam Beg Qaseh ??

11 ulasan:
Assalamualaikum ,

Cabaran 30 hari Kelabbloggeebenashaari untuk task yang ke 10 .. apa yang ada dalam beg anda ?? Perghhh haha jom kite tengok apa yang ada .. okeyh 





Beg haruslah besar gedabak ok ! Boleh muat kucing atau arnab sekor ni haa



1. Kalau ada pergi event atau mana2 tempat , haruslah ada Sony A37 , my sonia sayang
2.Minyak Wangi .. ermmmmm wangiiii
3.Rayban .. malaysia is hot katakan
4. Haruslah beg duit
5. Beg Mekap
6. Charger
7. Power Bank
8. Segala kunci mak nenek
9. Handfon plg penting

Ini pulak beg di dalam beg
1. Krim Safi wajib ada
2. Eyeliner wajib ada
3. Lip balm wajib ada
4. Blusher
5. Minyak wangi kecik
6. Lip tint . Merah kau makngah
7 Losyen
8. Tisu
9. Sepit kaki
10. Name card .. baru je letak sbb selalu lupa ..

Haaaa korang ? Mesti ada batu kan sebab tu berat semacam kahkah

11 ulasan:

fizafantagirO berkata...

haha, kak fiza tak buat lagi, adehh bersepah macam2 ada dalam beg tu

Norma NML berkata...

banyaknya 'harta benda'dalam beg..;-)

Shawn Razaleigh berkata...

sama lah kita,
blusher mesti nak kena bawak


hahahahhaha

Cik Sue berkata...

sepit kaki??? amboiii berat cam batu eaaa terasa iaaa huuhuu

Liyana berkata...

mesti berat hihi

tp kan.. lagi besar lagi banyakkkk barang kan.. hipotesis betul hihi

Farah Waheda Wahid berkata...

qaseh kena pakai beg besar sama macam akak gak...ha ha ha...

Yan Ty berkata...

Sepit kaki tu apa?

Nur Farahuda berkata...

kalau huda pun semua barang mesti ada dalam beg, senang. hahaha =D

Mama Myja berkata...

wow kamera.. xberat kew?.. hehehhe dah minat kan, sumbat je lew

CABARAN HARI KE-10

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Macam-macam ado yer ^_^

rabiatul adawiyah berkata...

kalau bag lagi besar. lagi banyak kot barang??? hahaha

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com