Hari 10 : Apa Yang Ada Dalam Beg Qaseh ??

11 ulasan:
Assalamualaikum ,

Cabaran 30 hari Kelabbloggeebenashaari untuk task yang ke 10 .. apa yang ada dalam beg anda ?? Perghhh haha jom kite tengok apa yang ada .. okeyh 





Beg haruslah besar gedabak ok ! Boleh muat kucing atau arnab sekor ni haa



1. Kalau ada pergi event atau mana2 tempat , haruslah ada Sony A37 , my sonia sayang
2.Minyak Wangi .. ermmmmm wangiiii
3.Rayban .. malaysia is hot katakan
4. Haruslah beg duit
5. Beg Mekap
6. Charger
7. Power Bank
8. Segala kunci mak nenek
9. Handfon plg penting

Ini pulak beg di dalam beg
1. Krim Safi wajib ada
2. Eyeliner wajib ada
3. Lip balm wajib ada
4. Blusher
5. Minyak wangi kecik
6. Lip tint . Merah kau makngah
7 Losyen
8. Tisu
9. Sepit kaki
10. Name card .. baru je letak sbb selalu lupa ..

Haaaa korang ? Mesti ada batu kan sebab tu berat semacam kahkah

11 ulasan:

  1. haha, kak fiza tak buat lagi, adehh bersepah macam2 ada dalam beg tu

    BalasPadam
  2. banyaknya 'harta benda'dalam beg..;-)

    BalasPadam
  3. sama lah kita,
    blusher mesti nak kena bawak


    hahahahhaha

    BalasPadam
  4. sepit kaki??? amboiii berat cam batu eaaa terasa iaaa huuhuu

    BalasPadam
  5. mesti berat hihi

    tp kan.. lagi besar lagi banyakkkk barang kan.. hipotesis betul hihi

    BalasPadam
  6. qaseh kena pakai beg besar sama macam akak gak...ha ha ha...

    BalasPadam
  7. kalau huda pun semua barang mesti ada dalam beg, senang. hahaha =D

    BalasPadam
  8. wow kamera.. xberat kew?.. hehehhe dah minat kan, sumbat je lew

    CABARAN HARI KE-10

    BalasPadam
  9. kalau bag lagi besar. lagi banyak kot barang??? hahaha

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com