Cousin's Wedding | Tahniah Mera

7 ulasan:
Assalamualaikum

Sekarang qaseh kat kampung , balik semata-mata untuk wedding sepupu , haaa karang tak balik kang sia-sia kena tikam hidup-hidup , tapi seriously kat kampung sekarang dah ada WIFI , wifi Kg Tok Has gitu , dah makin maju kampung aku .. lagi canggih dari Putrajaya ni , haha . 

Tahniah buat sepupu MIRA , alhamdulillah akhirnya berjalan lancar majlis , semoga jadi isteri yg solehah , bahagia hingga ke syurga Ra , im happy for you ! Cantik pelamin , dan dua kali aku makan dekat kenduri semalam , sedap sebab ada KERABU SAREY , haaa tahu tak kerabu sarey tu apa?? Sila gugel .. kata blogger kan :p



#OOTDWEDDING sebenarnya baju ni , kain dia material sama dan warna sama tapi di sebabkan qaseh ternampak kain songket yang lama tergantung , tiada sape pun nak pakai , qaseh matchingkan dengan baju ini .. haha apapun boleh even nampak macam tak matching pun .. kreatif itu seni








Tema peach kaler , cantik sangat ... lastly congrats again kupu-kupu ! Cepat bikin anak haha

Hati berbicara : aku tengah berfikir-fikir lagi tema wedding aku nanti warna apa , sesuai dengan warna apa pun tak tahu , baju macamana ye cantik ????? Boleh bg pendapat sikit .. hihi

7 ulasan:

lynndamya berkata...

Salam, haa sy pun suka mix and match kan baju kurung dgn kain lain2 tau, haha boleh lah pakai dgn pelbagai gaye kan :p
jemput lah ke blog sy, ada banyak idea2 utk perkahwinan, diy pelamin dan tema warna semua..hehe..(n_n)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

cantik baju pengantin

Nur Inani berkata...

cantiknyaa pelamin dia :) hihi.. tuan tanah boleh laa ambik aura jadi raja sehari.. hihi :)

Nadia Johari berkata...

cantiknya pelamin die..tahniah cousin qaseh

Eda Johari berkata...

cantik pelamin... huhu.

Elya Roza berkata...

cantik combination lace oren dgn bj kaler biru tu

mynameismy berkata...

asik g kenduri org kawen je turn cik adik ni bile plak? :P

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com