Cousin's Wedding | Tahniah Mera

Assalamualaikum

Sekarang qaseh kat kampung , balik semata-mata untuk wedding sepupu , haaa karang tak balik kang sia-sia kena tikam hidup-hidup , tapi seriously kat kampung sekarang dah ada WIFI , wifi Kg Tok Has gitu , dah makin maju kampung aku .. lagi canggih dari Putrajaya ni , haha . 

Tahniah buat sepupu MIRA , alhamdulillah akhirnya berjalan lancar majlis , semoga jadi isteri yg solehah , bahagia hingga ke syurga Ra , im happy for you ! Cantik pelamin , dan dua kali aku makan dekat kenduri semalam , sedap sebab ada KERABU SAREY , haaa tahu tak kerabu sarey tu apa?? Sila gugel .. kata blogger kan :p



#OOTDWEDDING sebenarnya baju ni , kain dia material sama dan warna sama tapi di sebabkan qaseh ternampak kain songket yang lama tergantung , tiada sape pun nak pakai , qaseh matchingkan dengan baju ini .. haha apapun boleh even nampak macam tak matching pun .. kreatif itu seni








Tema peach kaler , cantik sangat ... lastly congrats again kupu-kupu ! Cepat bikin anak haha

Hati berbicara : aku tengah berfikir-fikir lagi tema wedding aku nanti warna apa , sesuai dengan warna apa pun tak tahu , baju macamana ye cantik ????? Boleh bg pendapat sikit .. hihi

7 comments

  1. Salam, haa sy pun suka mix and match kan baju kurung dgn kain lain2 tau, haha boleh lah pakai dgn pelbagai gaye kan :p
    jemput lah ke blog sy, ada banyak idea2 utk perkahwinan, diy pelamin dan tema warna semua..hehe..(n_n)

    ReplyDelete
  2. cantiknyaa pelamin dia :) hihi.. tuan tanah boleh laa ambik aura jadi raja sehari.. hihi :)

    ReplyDelete
  3. cantiknya pelamin die..tahniah cousin qaseh

    ReplyDelete
  4. cantik combination lace oren dgn bj kaler biru tu

    ReplyDelete
  5. asik g kenduri org kawen je turn cik adik ni bile plak? :P

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..