Cousin's Wedding | Tahniah Mera

7 ulasan:
Assalamualaikum

Sekarang qaseh kat kampung , balik semata-mata untuk wedding sepupu , haaa karang tak balik kang sia-sia kena tikam hidup-hidup , tapi seriously kat kampung sekarang dah ada WIFI , wifi Kg Tok Has gitu , dah makin maju kampung aku .. lagi canggih dari Putrajaya ni , haha . 

Tahniah buat sepupu MIRA , alhamdulillah akhirnya berjalan lancar majlis , semoga jadi isteri yg solehah , bahagia hingga ke syurga Ra , im happy for you ! Cantik pelamin , dan dua kali aku makan dekat kenduri semalam , sedap sebab ada KERABU SAREY , haaa tahu tak kerabu sarey tu apa?? Sila gugel .. kata blogger kan :p



#OOTDWEDDING sebenarnya baju ni , kain dia material sama dan warna sama tapi di sebabkan qaseh ternampak kain songket yang lama tergantung , tiada sape pun nak pakai , qaseh matchingkan dengan baju ini .. haha apapun boleh even nampak macam tak matching pun .. kreatif itu seni








Tema peach kaler , cantik sangat ... lastly congrats again kupu-kupu ! Cepat bikin anak haha

Hati berbicara : aku tengah berfikir-fikir lagi tema wedding aku nanti warna apa , sesuai dengan warna apa pun tak tahu , baju macamana ye cantik ????? Boleh bg pendapat sikit .. hihi

7 ulasan:

  1. Salam, haa sy pun suka mix and match kan baju kurung dgn kain lain2 tau, haha boleh lah pakai dgn pelbagai gaye kan :p
    jemput lah ke blog sy, ada banyak idea2 utk perkahwinan, diy pelamin dan tema warna semua..hehe..(n_n)

    BalasPadam
  2. cantiknyaa pelamin dia :) hihi.. tuan tanah boleh laa ambik aura jadi raja sehari.. hihi :)

    BalasPadam
  3. cantiknya pelamin die..tahniah cousin qaseh

    BalasPadam
  4. cantik combination lace oren dgn bj kaler biru tu

    BalasPadam
  5. asik g kenduri org kawen je turn cik adik ni bile plak? :P

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com