MY BFF WEDDING | TAHNIAH SAYANG

3 ulasan:
Assalamualaikum ,
alhamdulillah akhirnya kawan baik qaseh dah menjejakkan kaki ke alam rumahtangga , sejak 2001 kami kawan , macam2 kenangan bersama , tetiba rasa sedih pulak haha , lepas ni lagi jarang la kan kita jumpa ,tapi xpe , im happy for you ! tahniah midah , org syg midah smpai bila-bila , sayangg ty jugak.. semoga midah bahagia hingga ke syurga dengan amin , dapat anak comei2 . hehe , dah 13 tahun kan kita kawan , akhirnya antara kita 3 orang midah kawen dulu , dah kata kan mesti midah first haha , papepun tahniah sekali lagi yunk .. gembira sgt tengok saing2 bahagio .. love u ..

majlis bertempat di Felda Kerteh Terengganu , qaseh tido sana tolong2 buat persiapan , tq so much buat hencik kyleril yang sudi jd driver , sian dia penat .. alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar , Allah permudahkan segala urusan , comei sgt midah masa ni , macam wawa zainal gitu ..kembang lubang idung kekgi org puji dia ..

pelamin DIY oleh kakak dia , memang terbaik la dah save bujet kat situ hihi


buat amin , jaga my sayang ni elok2 tahuu haha , jadi suami yang penuh dengan rasa tanggungjawab dan kasih sayang , semoga di rahmati Allah dunia akhirat :) , bibit prcintaan depa ni masa form 6 tak silap haha kelakar , panjang citenye biar ia jd simpanan mereka .. suwit gitu 





muka mak ayah gembira tengok anak2 mereka bahagia .. 



hati berbicara :
akhir kata tahniah buat ke sejuta kali haha , jaga diri , jadi isteri yang baik , jangan degil2 tolol2 ngat dah la , awak tu dah jd bini org haha papepun harap dop lupe kawan dua orang ni , sobssss , will miss u midah , ase mcm dop caye pulok midah kawen doh , tapi kene caye gop .. muahhh lebiyuu !






3 ulasan:

  1. tahniah dan selamat pengantin baru buat midah!
    muke iras2 wawa zainal.. comel!

    BalasPadam
  2. Sama cantik sama padan :)

    Jom ramai2 kita berombak di Buffet Ramadhan Casa Ombak XD


    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com