LEPAK TAMAN BOTANI WITH CARDIGAN KIMONO LABUH

Assalamualaikum ..

Selamat tengahari , semalam lepak-lepak alamanda dengan budak-budak kesayangan aku , budak lepas spm , di sebabkan salah sorang dah nak balik pahang , even pahang dengan putrajaya bukannya jauh sgt pun tapi aku pasti jarak jauh ni pun memang membuatkan masing-masing dah susah nak berjumpa , so lepak la dengan dorang seharian ... lepak alamanda tengok wayang spiderman untuk ke dua kali nya , layan je la ~ lepas tu pergi taman botani jap , suka lepak sini .. cantik !

#OOTD semalam , dress harimau bintang labuh , tshirt hitam sebagai inner , dan cardigan kimono labuh , wajib pakai inner sebab cardigan ni nipis nanti terbayang-bayang pulak di sebaliknya , lama dah aku beli cardigan ni dekat time square je , harga lupa pulak , dalam rm60 lebih kot ..
pergi untuk kenduri pun sesuai kan ..

maaf la , perangai mcm budak2 sikit haha ni sape yang lepas spm pun tak tahu , eceh bujet muda plak padahal dah 26 tahun ok ! 

ini lah tini , last day jumpa dengan dia , waaa lepas ni mesti kaksue rindu tini , tempat buli , tempat merajuk , kauter pertanyaan , peneman g toilet , peneman g surau , tempat ceramah , selalu kena marah ngan kaksue padan muka ! selalu kena tarik telinga , rindu main binggo dengan calculator , usik2 dia dengan adan .. will miss u sayang , jaga diri baik2 , jangan gatal2 , jgn malas2 , belajar elok2 dan jangan lupa kaksue .. ! yang pasti bila ingat kaksue dengar la lagu yang kaksue bagi tu ye , haa suwit kan akak mu ni haha ..



last words 
kaksue minta maaf andai sepanjang kita berkenalan , banyak lukakan hati , guriskan hati tini , u know me ! kaksue pernah muda ! haha .. jaga diri baik2 , takmo pakai baju singkat2 , jadi muslimah yang cantik luar dan dalam , takyah fikir lagi lelaki , tumpu pada study , kaksue takpe , kaksue dah nak kawen hahaha , love u muaxxxx :') 

biasalah , dalam hidup kita akan jumpa banyak orang , datang dan pergi ....semua itu automatik jadi kenangan kita , untuk di kenang , untuk di lupa , terpulang ~ tapi selagi ingatan tetap utuh .. kenangan itu tetap ada .. kadang ia datang menjengah ~ rindu .. pasti ada , life must go on ...





7 comments

  1. cardigan kimono labuh memang menarik...

    ReplyDelete
  2. Pernah bawa keluarga ke Moroccan Pavilion Putrajaya di Taman Botani. Terasa berada di negara Morocco.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum qaseh...cantik la..:)

    ReplyDelete
  4. Cntiknya kimono tu. Da lm nk try tp x terbli

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..