JUBAH CANTIK DAN MURAH DARI INSTAGRAM BY_RH

9 ulasan:
Assalamualaikum ..


 Assalamualaikum ..
mana ye nak cari jubah2 yang sesuai dengan cutting badan , menutup aurat , tak nipis , tak panas .. haaa meh sini qaseh nak share jubah yg sgt selesa ..
#ootd kali ni qaseh menggayakan JUBAH PLAIN NURA by BY_RH (instagram)
 
qaseh pakai saiz S almaklumlah kurus kering , sebenarnya risau jugak takut ukuran dia besar , biasa qaseh beli jubah even saiz S pun , agak besar jugak di badan , tapi ukuran dari by_rh ni memang memuaskan hati , cutting kembang ke bawah , dan ada butang kat dada , menyenangkan sangat bagi ibu2 yang ingin menyusukan anak yee
material - kain koshibo
cutting - A cut jubah
tangan getah 

kaler , banyak pilihan kaler , biru , kuning , merah , hitam , kelabu , haa nak keler ape ?korang boleh lah pilih sendiri nak kaler ape , tapi kena cepat oder sebab hurmm sekejap je dah tutup oder , nasib baik la gua sempat rembat , nak beli lagi satu semalam tapi dah tutup oder la plak.. bencik ! 

 jubah ni sesuai nak pergi mana-mana , event ke , kenduri ke , majlis cukur jambur , terawih , haaaaa semua sesuai lah .. 
ok selamat membeli ye , untuk photoshoot pun cantik , feeling2 sgt kan uols , yang pasti berfesyen biar lah menutup aurat , cantik di pandangan manusia juga cantik di pandangan Allah , inshaaAllah .. semoga Allah redha .. tq by_rh 

nak beli ? follow lah instagram by_rh 


9 ulasan:

  1. nampak selesa sangat materialnya. must buy ni >.<

    BalasPadam
  2. cantikkk.. sjak2 ada anak nie susah nau nk pakai jubah..


    payung tu lawa

    BalasPadam
  3. nice ... kena lak dgn payung rainbow tu

    BalasPadam
  4. Salam..jubah tu warna ape ye?maroon or deep purple?..tq

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com