FLORAL MASK | MASK BAGUS UNTUK MUKA

3 ulasan:
Assalamualaikum ..

hari ni aku nak kongsikan tips kecantikan , eh boleh di kategorikan penjagaan muka tapi tak guna banyak kos , murah-murah saja , pernah pakai mask kat muka tak ? tak kisah la mask yang berair tu ke , mask yang warna hitam ke , mask yang warna putih ke .. tapi tak berapa nak berkesan sgt , lebih-lebih lagi nak buang bintik-bintik yang menempek kat hidung , sampai rimas betul nengoknye ! hurmm aku selalu jugak la buang bintik-bintik tu dengan tangan , picit-picit sampai merah hidung dah boleh ganti badut-badut yang ada .. 

tapi sekarang dah tak guna tangan dah , sebab dah jumpa mask yang sesuai , FLORAL MASK DIAN PIXY  yahooooo dan mask ni wangiii sangat , sampai kan tak nak buang dah , kalau boleh nak je tido pakai mask ni sampai besok , haha dan takde la takut sangat tengok muka sebab mask ni warna ungu ! yezzzaaa ungu ye bukan warna hitam , kekekeke kalau suami tengok pun tak terkejut punya lah eh ! hencik somi pun boleh tumpang sekaki pakai mask ni tawww .

kalau pakai mask yang hitam orang cakap orang minyak 
kalau pakai mask warna ungu pulak orang akan cakap org cantik 
(pantun sukahati)

kelebihan yang aku dapat lepas pakai 
-first2 bau dulu , haha wangi , dah namanya floral , lavender pulak tu 
-tempek-tempek seluruh muka , bagi penuh , lepas pakai tu sedap je macam berangin pun ye jugak , haha terus lentok , aku paling suka sebab bila dah kering , nak cabut mask ni dari muka tak sakit sangat , kalau aku pakai yang jepun tu sakit nak mampusss ,smpai berair bijik mata 
-lepas pakai banyak bendasing melekat kat mask tu , xcaya nnt try zoom , ngeri pulak wa tengok 
-lagi satu haa mask ni lepas pakai , muka pun jadi lembut . waaa halussssssssss

xcaya try tengok , haaa dah try memang tak nyesal lah beli , apaaa citaaaa ~ syok kan 
macamana nak dapat kan ?
ok hari tu aku dapat kan dengan businnesswoman yg super cantik dan baik hati kalau korang nak boleh wasap / meseg 
cik miza - Sms/whatsapp 010-2205962

Oh ye , harga dia pulak 


Promosi Harga Retail RM39.90 . Guna kod 'qaseh' anda dapat harga RM33.90

oh ye , saya dapat free gift buku yassin yg comel , alhamdulillah 



3 ulasan:

  1. haha teringat ngokngek nya Ty try pestime.. arrrrrghhhh

    BalasPadam
  2. besnyee nk lg murah blh x

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com