FLORAL MASK | MASK BAGUS UNTUK MUKA

3 ulasan:
Assalamualaikum ..

hari ni aku nak kongsikan tips kecantikan , eh boleh di kategorikan penjagaan muka tapi tak guna banyak kos , murah-murah saja , pernah pakai mask kat muka tak ? tak kisah la mask yang berair tu ke , mask yang warna hitam ke , mask yang warna putih ke .. tapi tak berapa nak berkesan sgt , lebih-lebih lagi nak buang bintik-bintik yang menempek kat hidung , sampai rimas betul nengoknye ! hurmm aku selalu jugak la buang bintik-bintik tu dengan tangan , picit-picit sampai merah hidung dah boleh ganti badut-badut yang ada .. 

tapi sekarang dah tak guna tangan dah , sebab dah jumpa mask yang sesuai , FLORAL MASK DIAN PIXY  yahooooo dan mask ni wangiii sangat , sampai kan tak nak buang dah , kalau boleh nak je tido pakai mask ni sampai besok , haha dan takde la takut sangat tengok muka sebab mask ni warna ungu ! yezzzaaa ungu ye bukan warna hitam , kekekeke kalau suami tengok pun tak terkejut punya lah eh ! hencik somi pun boleh tumpang sekaki pakai mask ni tawww .

kalau pakai mask yang hitam orang cakap orang minyak 
kalau pakai mask warna ungu pulak orang akan cakap org cantik 
(pantun sukahati)

kelebihan yang aku dapat lepas pakai 
-first2 bau dulu , haha wangi , dah namanya floral , lavender pulak tu 
-tempek-tempek seluruh muka , bagi penuh , lepas pakai tu sedap je macam berangin pun ye jugak , haha terus lentok , aku paling suka sebab bila dah kering , nak cabut mask ni dari muka tak sakit sangat , kalau aku pakai yang jepun tu sakit nak mampusss ,smpai berair bijik mata 
-lepas pakai banyak bendasing melekat kat mask tu , xcaya nnt try zoom , ngeri pulak wa tengok 
-lagi satu haa mask ni lepas pakai , muka pun jadi lembut . waaa halussssssssss

xcaya try tengok , haaa dah try memang tak nyesal lah beli , apaaa citaaaa ~ syok kan 
macamana nak dapat kan ?
ok hari tu aku dapat kan dengan businnesswoman yg super cantik dan baik hati kalau korang nak boleh wasap / meseg 
cik miza - Sms/whatsapp 010-2205962

Oh ye , harga dia pulak 


Promosi Harga Retail RM39.90 . Guna kod 'qaseh' anda dapat harga RM33.90

oh ye , saya dapat free gift buku yassin yg comel , alhamdulillah 



3 ulasan:

  1. haha teringat ngokngek nya Ty try pestime.. arrrrrghhhh

    BalasPadam
  2. besnyee nk lg murah blh x

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com