[REVIEW] NUTRI M PRODUK BAGUS UNTUK MENGATASI MASALAH RAMBUT GUGUR

Tiada ulasan:
Assalamualaikum

Haaa kali ni qaseh nak review satu produk untuk rambut yang bermasalah , PRODUK NUTRI M , qaseh bab rambut memang ada masalah  sangat , asyik gugur je , kadang-kadang sampai satu tahap terfikir qaseh ni ada penyakit apa la ,stress betul !mandi je banyak sangat rambut gugur , kat sikat rambut lagi laa banyak .. kadang-kadang sikat pakai tangan je hihi konon-konon tak mau bagi gugur ..macam-macam syampoo dah guna , yang dalam tb dan luar tb pun ada guna tapi macam sama je ..

 klik gambar untuk ke page NUTRI M
[KLIK GAMBAR]

Lepas tu qaseh dapat offer untuk try produk NUTRI M katanya bagus untuk orang yang mempunyai masalah rambut gugur macam qaseh , dan  yang best nya shampoo NUTRI M ni boleh pakai hari-hari , tiada masalah sebab shampoo NUTRI M ni seratus peratus kandungan nya dari herba , so qaseh try dalam masa 2 minggu lebih baru nampak perubahan sebab awal-awal qaseh terlupa pakai perapi selepas pakai syampoo , hihi bukan takat masalah rambut gugur , nyanyuk pun ye jugak .. so alhamdulillah , lepas amalkan pemakaian syampoo dan perapi ni tiap hari ada perubahan ,kalau dulu guna tangan je pun dah ada rambut yang melekat sekali , alhamdulillah sekarang ni banyak jugak perubahan ..tapi takla 100 persen , dah boleh fikir qaseh xde penyakit hihi

Satu lagi bagi yang rambut berminyak , memang qaseh syorkan produk NUTRI M ni ,lepas guna produk ni alhamdulillah  rambut memang lembut dan tak berminyak dah , kering je , satu lagi yang qaseh perasan , qaseh dah takde gatal-gatal kepala ,perempuan kan selalu bertudung kadang berpeluh semua , dan kelemumur lagi , haaa NUTRI M dah selesaikan masalah qaseh .. seronok sangat 







testimoni qaseh secara ringkas 
-rambut dah kurang gugur
-kurang berminyak
-rambut lebih lembut
-tiada lagi gatal-gatal kepala dan kelemumur 
-rasa ringan kepala 

SATU SET RM39 SAHAJA 
-HERBAL NOURISHING SHAMPOO (200ml)
-HERBAL SCALP NOURISHING ESSENCE (30g)




Bagi yang was - was , qaseh share kandungan - kandungan yang terdapat dalam produk NUTRI M , 100% tiada bahan kimia dan dapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia
Akar Ginseng 
kaya dengan pelbagai mineral dan vitamin seperti vitamin B1 & B2 yang menyihatkan kulit kepala & membantu merangsang pertumbuhan rambut baru 
Chinese Knotweed 
mengandungi antioksidan dan pelbagai elemen anti-penuaan yang mampu mengembalikan kekuatan & keremajaan rambut dari akar hingga ke hujungnya 
Touki Ekisu 
sejenis herba yang sangat kaya dengan vitamin B12 &  elemen antifungal yang berfungsi memperbaiki kondisi kulit kepala hingga ke akar rambut. 
Bunga Za'faran 
mengandungi antioksidan yang tinggi membantu mengurangkan kesan-kesan sampingan yang terhasil dari proses oksidasi oada tisu-tisu kepala & badan 
Akar halia
mampu meningkatkan peredaran darah bagi kulit kepala yang seterusnya menggalakkan pertumbuhan rambut secara efektif dengan kadar optimum

Cepat -cepat apa lagi tunggu , bagaimana nak dapatkan PRODUK NUTRI M ?
CONTACT : 0193117254
EMAIL : nutrienterprise@yahoo.com

selamat mencuba ~ 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com