[REVIEW] NUTRI M PRODUK BAGUS UNTUK MENGATASI MASALAH RAMBUT GUGUR

Assalamualaikum

Haaa kali ni qaseh nak review satu produk untuk rambut yang bermasalah , PRODUK NUTRI M , qaseh bab rambut memang ada masalah  sangat , asyik gugur je , kadang-kadang sampai satu tahap terfikir qaseh ni ada penyakit apa la ,stress betul !mandi je banyak sangat rambut gugur , kat sikat rambut lagi laa banyak .. kadang-kadang sikat pakai tangan je hihi konon-konon tak mau bagi gugur ..macam-macam syampoo dah guna , yang dalam tb dan luar tb pun ada guna tapi macam sama je ..

 klik gambar untuk ke page NUTRI M
[KLIK GAMBAR]

Lepas tu qaseh dapat offer untuk try produk NUTRI M katanya bagus untuk orang yang mempunyai masalah rambut gugur macam qaseh , dan  yang best nya shampoo NUTRI M ni boleh pakai hari-hari , tiada masalah sebab shampoo NUTRI M ni seratus peratus kandungan nya dari herba , so qaseh try dalam masa 2 minggu lebih baru nampak perubahan sebab awal-awal qaseh terlupa pakai perapi selepas pakai syampoo , hihi bukan takat masalah rambut gugur , nyanyuk pun ye jugak .. so alhamdulillah , lepas amalkan pemakaian syampoo dan perapi ni tiap hari ada perubahan ,kalau dulu guna tangan je pun dah ada rambut yang melekat sekali , alhamdulillah sekarang ni banyak jugak perubahan ..tapi takla 100 persen , dah boleh fikir qaseh xde penyakit hihi

Satu lagi bagi yang rambut berminyak , memang qaseh syorkan produk NUTRI M ni ,lepas guna produk ni alhamdulillah  rambut memang lembut dan tak berminyak dah , kering je , satu lagi yang qaseh perasan , qaseh dah takde gatal-gatal kepala ,perempuan kan selalu bertudung kadang berpeluh semua , dan kelemumur lagi , haaa NUTRI M dah selesaikan masalah qaseh .. seronok sangat 







testimoni qaseh secara ringkas 
-rambut dah kurang gugur
-kurang berminyak
-rambut lebih lembut
-tiada lagi gatal-gatal kepala dan kelemumur 
-rasa ringan kepala 

SATU SET RM39 SAHAJA 
-HERBAL NOURISHING SHAMPOO (200ml)
-HERBAL SCALP NOURISHING ESSENCE (30g)




Bagi yang was - was , qaseh share kandungan - kandungan yang terdapat dalam produk NUTRI M , 100% tiada bahan kimia dan dapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia
Akar Ginseng 
kaya dengan pelbagai mineral dan vitamin seperti vitamin B1 & B2 yang menyihatkan kulit kepala & membantu merangsang pertumbuhan rambut baru 
Chinese Knotweed 
mengandungi antioksidan dan pelbagai elemen anti-penuaan yang mampu mengembalikan kekuatan & keremajaan rambut dari akar hingga ke hujungnya 
Touki Ekisu 
sejenis herba yang sangat kaya dengan vitamin B12 &  elemen antifungal yang berfungsi memperbaiki kondisi kulit kepala hingga ke akar rambut. 
Bunga Za'faran 
mengandungi antioksidan yang tinggi membantu mengurangkan kesan-kesan sampingan yang terhasil dari proses oksidasi oada tisu-tisu kepala & badan 
Akar halia
mampu meningkatkan peredaran darah bagi kulit kepala yang seterusnya menggalakkan pertumbuhan rambut secara efektif dengan kadar optimum

Cepat -cepat apa lagi tunggu , bagaimana nak dapatkan PRODUK NUTRI M ?
CONTACT : 0193117254
EMAIL : nutrienterprise@yahoo.com

selamat mencuba ~ 


No comments

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..