Sumpah Aku Rindu Berblog Dulu Kala

6 ulasan:
Assalamualaikum , pembuka bicara 

Sejak dua menjak ni aku rasa macam sedih je tengok blog sendiri , update tapi macam tak kena dengan diri sendiri , aku rasa bukan aku yang update kan , mungkin hantu yang aku bela tapi tak wujud , sejak dua menjak aku tengok ada jugak blogger yang dulu-dulu dok rindu dengan cerita lama , perghh tetiba macam terkesan pulak kat diri sendiri .. rindu sangat sampai rasa macam nak menangis pun ade ni .. 

kalau dulu memang 24 jam blogwalking , kenal blog-blog lain , blog-blog personal yang memang gila blog , cerita2 lucu berbalas komen , tapi sekarang aku blogwalking , mereka pun mcm seakan sunyi dah , dan blog-blog yang ada sekarang kebanyakan nya blog seo , apa aku nak komen pun aku tak tahu .. yee mereka hebat dalam trafic yang tinggi tapi aku rasa macam aku tak tahu nak komen apa , dan blog aku pun sunyi nak mampuih dah sekarang , kalau perasan lama dah aku tak buat entry-entry yang buat orang menangis , entry2 yang muhasabah , yang berbalas pendapat di komen .. tuan blog ni pun da mcm nak mampuih .. hoii blogger2 lama boleh dak kembali zaman-zaman dulu kala .. please la please please please !! 

teringat cerita lama bila baca entry ni , buat BEN ASHAARI boleh tak kembalikan segmen-segmen macam dulu .. sobss sobss sobssss ~~~


tapi aku sedar , hari tetap akan berlalu , jika suatu masa dulu mereka yang bujang kini sudah berkahwin , jika dahulu bergelar suami ataupun isteri , hari ni jadi bapa ataupun ibu , 
sobs sobs sobss .. tapi kenangan dulu tak kan dilupakan , susah dah nak merasa ..mungkin hanya mampu untuk di kenang .... 
peace in love .. just take care ~ 

6 ulasan:

  1. Kita pun rindu juga..huhu...bila kengkawan tak menghapdey, kita pun terpengaruh sikit kan?

    BalasPadam
  2. kan??? dulu kemain lagi kita bersegmen. cari ahli kempulan segala. kena naikkan entri segmen laju2. 1 hari sampai 2 3 entri. hehe. serius rindu zaman2 tu :'(

    BalasPadam
  3. me tooo. rindu nak berbalas-balas komen cam dulu. sekarang.. hmm

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com