Sumpah Aku Rindu Berblog Dulu Kala

6 ulasan:
Assalamualaikum , pembuka bicara 

Sejak dua menjak ni aku rasa macam sedih je tengok blog sendiri , update tapi macam tak kena dengan diri sendiri , aku rasa bukan aku yang update kan , mungkin hantu yang aku bela tapi tak wujud , sejak dua menjak aku tengok ada jugak blogger yang dulu-dulu dok rindu dengan cerita lama , perghh tetiba macam terkesan pulak kat diri sendiri .. rindu sangat sampai rasa macam nak menangis pun ade ni .. 

kalau dulu memang 24 jam blogwalking , kenal blog-blog lain , blog-blog personal yang memang gila blog , cerita2 lucu berbalas komen , tapi sekarang aku blogwalking , mereka pun mcm seakan sunyi dah , dan blog-blog yang ada sekarang kebanyakan nya blog seo , apa aku nak komen pun aku tak tahu .. yee mereka hebat dalam trafic yang tinggi tapi aku rasa macam aku tak tahu nak komen apa , dan blog aku pun sunyi nak mampuih dah sekarang , kalau perasan lama dah aku tak buat entry-entry yang buat orang menangis , entry2 yang muhasabah , yang berbalas pendapat di komen .. tuan blog ni pun da mcm nak mampuih .. hoii blogger2 lama boleh dak kembali zaman-zaman dulu kala .. please la please please please !! 

teringat cerita lama bila baca entry ni , buat BEN ASHAARI boleh tak kembalikan segmen-segmen macam dulu .. sobss sobss sobssss ~~~


tapi aku sedar , hari tetap akan berlalu , jika suatu masa dulu mereka yang bujang kini sudah berkahwin , jika dahulu bergelar suami ataupun isteri , hari ni jadi bapa ataupun ibu , 
sobs sobs sobss .. tapi kenangan dulu tak kan dilupakan , susah dah nak merasa ..mungkin hanya mampu untuk di kenang .... 
peace in love .. just take care ~ 

6 ulasan:

  1. Kita pun rindu juga..huhu...bila kengkawan tak menghapdey, kita pun terpengaruh sikit kan?

    BalasPadam
  2. kan??? dulu kemain lagi kita bersegmen. cari ahli kempulan segala. kena naikkan entri segmen laju2. 1 hari sampai 2 3 entri. hehe. serius rindu zaman2 tu :'(

    BalasPadam
  3. me tooo. rindu nak berbalas-balas komen cam dulu. sekarang.. hmm

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com