TQ DIKBEE FOR DESIGN MY BLOG

Assalamualaikum

tadaaa daaa daaa ~ see kalau yang perasan blog qaseh dah bertukar wajah , lebih simple dari dulu yang pink tahap cinpazi mengawan , template ni qaseh amek dekat web-web yang ada kat gugel je , mungkin nanti akan bertukar lagi , ini lah di namakan tahap kepuasan yang sedikit , then satu lagi HEADER qaseh pun dah berubah , xde dah muka besar gedabak yang macam comel je macam cantik je , qaseh nak yang simple je .. so dikbee yang buatkan , haaa simple kan ... sorry sangat sebab qaseh ni cerewetsss haha cian dia , mesti stress smbil tarik2 rambut ..gulp 

macam kiut je macam omei je ..

then satu lagi qaseh suruh dikbee design kan blog lensa qaseh yang hidup segan mati tak mahu tuh , wakaka lensa qaseh blog <-[klik], fuh rasanya banyak kali qaseh suh ubah-ubah then ubah , haaa sesape yg tahan nak mengorat bekerjasama dengan qaseh sila fikir byk kali..

abaikan muka tak sememeh ~ ekeke 



simple is better , dulu-dulu first qaseh brblog kan qaseh ingatkan lagi lawa blog tu lagi lah org ramai masuk , cantik katakan pdhl berat nak mampuih ~ siap etak upin ipin bercakap lagi , bhahaha kerawang2 bagai kalah wedding memey suhaiza dan norman .. puiiii , so thanx so much to herrr , kreatif , korang nak design blog contact dia k , murah2 je .. blog dia kat bwh ni haaa , jgn lupa klik2 okeyh ..



12 comments

  1. lol. letak la gambar lompat kepit. erkkk kbai

    ReplyDelete
  2. wakakaka adi nak nak kena sembam dalam loji kumbahan ke

    ReplyDelete
  3. wahhhh... melambung2 pujian tu. anyway, thanks yek Qaseh guna khidmat ai yg takde la kretip sgt ni... siap pomot lagikkkk.. rasa nak terjun lopak jek...hehehe

    ReplyDelete
  4. owhhh qaseh suh dikbee eh..hihihi nak jugakk

    ReplyDelete
  5. Kemain puji... ni mesti servis free ni... x pun murah... hahaha...

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...:)

    aah..simple.
    menunjuk kn kematangan :)

    ReplyDelete
  7. biasa la abg lan qaseh,, semua dh tahu eh eh lari laju2

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..