Menyahut Cabaran Ben Ashaari ,Doakan Qaseh

Assalamualaikum ,
 

Pergh hari ni aku di cabar oleh otai ben 10 , actually cabaran bermula semalam di group kitorang , cabaran apakah itu tadaaa daa daaaa , pergh aku kena diamkan diri dalam masa 24 jam tapi tak cakap pulak kat mana kan ,tempat patut aku diam , aku anggap je lah dalam group kami , so jari-jari ku hari ni banyak pulak rehatnya , dari semalam kebosanan , perghhh ni memang penderaan mental , tapi aku ni banyak cakap sangat ke ? huwaaaaa oke oke pasni nak jadi pendiam buat selamanya lah gitu .. sobssss

jap2 korang nak tahu apa yang korang dapat kalau qaseh diam ? tadaaa daaa korang kena tunggu dekat alamanda ok ! dapat tengok free show , haaaiiiiiiii bukan benda senang kot nak tengok otai buat something kat tempat umum bhahahaha... bukti ni bukti !kalau g mahkamah surely menang punya hakhak ..

tinggal berapa belas jam je lagi ! 
chaiyok qaseh chaiyok ! 
ramai pulak yang support aku suruh diam , kurang ajarin punya budak2 ni ahahahaha
p/s : senda gurau group ku syg .. ;p

13 comments

  1. Esok kat Alamanda yeh? Okeh.. Nak kena bawa paperbag skali..

    ReplyDelete
  2. hahahahahahahahahahahahahahaa

    ayokkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. Chaiyok Qaseh!!!!!!

    Hidup Qaseh!

    ReplyDelete
  4. fighting qaseh...

    macam x sanggup nak tgk jer abg ben berlari

    ReplyDelete
  5. Wakakakahkahkah.. bercakap la qaseh.. tak sanggup qhaliff tgk daddy dia buat mcm tu...

    ReplyDelete
  6. wakakkakkaa kih3,, hadeiii,,, tak nak gi alamanda :P

    ReplyDelete
  7. Kalau lajak jadi 48 jam... apa yang akan terjadi ek...

    Hope ditunaikan ek.

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..