Menyahut Cabaran Ben Ashaari ,Doakan Qaseh

13 ulasan:
Assalamualaikum ,
 

Pergh hari ni aku di cabar oleh otai ben 10 , actually cabaran bermula semalam di group kitorang , cabaran apakah itu tadaaa daa daaaa , pergh aku kena diamkan diri dalam masa 24 jam tapi tak cakap pulak kat mana kan ,tempat patut aku diam , aku anggap je lah dalam group kami , so jari-jari ku hari ni banyak pulak rehatnya , dari semalam kebosanan , perghhh ni memang penderaan mental , tapi aku ni banyak cakap sangat ke ? huwaaaaa oke oke pasni nak jadi pendiam buat selamanya lah gitu .. sobssss

jap2 korang nak tahu apa yang korang dapat kalau qaseh diam ? tadaaa daaa korang kena tunggu dekat alamanda ok ! dapat tengok free show , haaaiiiiiiii bukan benda senang kot nak tengok otai buat something kat tempat umum bhahahaha... bukti ni bukti !kalau g mahkamah surely menang punya hakhak ..

tinggal berapa belas jam je lagi ! 
chaiyok qaseh chaiyok ! 
ramai pulak yang support aku suruh diam , kurang ajarin punya budak2 ni ahahahaha
p/s : senda gurau group ku syg .. ;p

13 ulasan:

PaPa Blogger berkata...

hahahaha.. menang ke kes ni??

amir zahari berkata...

Esok kat Alamanda yeh? Okeh.. Nak kena bawa paperbag skali..

Mk Syahir berkata...

hahahahahahahahahahahahahahaa

ayokkkkkkkkkkkkkkkkk

Yan Ty berkata...

Chaiyok Qaseh!!!!!!

Hidup Qaseh!

Tentang Kita berkata...

fighting qaseh...

macam x sanggup nak tgk jer abg ben berlari

Hidayah berkata...

Wakakakahkahkah.. bercakap la qaseh.. tak sanggup qhaliff tgk daddy dia buat mcm tu...

ima salsuzaima berkata...

yeayyy..chaiyok2..

zareliqa afiqa berkata...

haha.. chaiyookkk !

Jue Derella berkata...

hahaha.. chaiyok2!!

muja berkata...

wakakkakkaa kih3,, hadeiii,,, tak nak gi alamanda :P

Bro Framestone berkata...

Kalau lajak jadi 48 jam... apa yang akan terjadi ek...

Hope ditunaikan ek.

Que Achmad berkata...

huhuhuhu, beratnanang...

Yana Sakura berkata...

Hahaha.. Gasakkk haa..adoyaii...

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com