MAC Waterproof Eyeliner Murah

6 ulasan:
Assalamualaikum..

Tadaaaa qaseh nak promot something buat korang semua , perempuan ni haaa kalau keluar tak mekap memang tak sah kan , lebih-lebih lagi si qasehdalia tu, qaseh dua benda yang memang tak boleh  tinggal bila nak keluar g mana-mana.. pertama-tama eyeliner dan kedua lips ice or lip balm..sebab bibir cepat kering , tapi aku tak la pakai yang branded punya.. yang biasa-biasa je dek non,tak mampu cik kiah... tapi satu benda yang qaseh menitikberatkan tentang eyeliner tak kira pensil ataupun liquid , it must be 'waterproof' senang nak solat..

so qaseh nak promot kat korang semua MAC Waterproof Eyeliner murah2 je tak lebih RM10 pun,haaaa percaya tak.. silalah percaya hokey ! eyeliner ni long lasting punye dan warna pun pekat , tapi qaseh ada warna hitam je ...

berminat?
whatsapp qaseh atau meseg kat no ni ye 0145156842
limited and siriyes buyer only =)


6 ulasan:

  1. terasa lak berminat la Qaseh..tapi bukn tuk saya...utk my sis..hehe..dia nak pakai MAC lah..

    BalasPadam
  2. alah, apesal tak promote hari tu??? kalau tak sure i borong

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com