Follower ke 4000 tq LAN dan disindir menjadi blogger ..

5 ulasan:
Assalamualaikum..

akhirnya berkurun lama dapat jugak follower yang ke 4000.. jengjengjeng siapakah dia , tq to LAN A to Z eh eh LAN STRIDER http://striderbuzz.blogspot.com/ sila melawat blog beliau k .. tq jugak buat follower2 yang pernah menyinggah di blog usang ni , mohla kite berblog dengan hati gembira 

ops jangan salah paham buka lan sindir aku ,tapi budak sekolah aku yang senget ni ha , dalam group whatsapp .. kurang asam je haha oooo buli den lagi yo jaga  kome2 semua ..


nampak tak permainan mereka haha bongek !! ok kalau nak bergambar dengan aku kena bayar seribu sorang ye kikiki , apa-apa pun sayang semua geng-geng lama ni , geng sekelas 5st , banyak kenangan dengan mereka dan yang pastinya aku lah sering dibuli oleh MOHD SAFWAN playboy masa sekolah dulu wakaka.. nak gambar dia?? tak payah lah bukan HENSEM pun !!!! bhahaha padan muka tapi  aku bangga dengan korang semua dah berjaya cuma aku je yang tak ada apa2 sobsss.. jaga diri baik2 ye semua 

hati berbicara :
qaseh ada blog baru saja suka2 jemput laa masyukk ye kat bawah ni haaaaa

5 ulasan:

  1. hoyeah...hehe..tak sangka plak saya follwers ke 4000 sedangkan time add ade 3998..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  2. wah..sudah ade 4000 followers..tahniah.. :)

    BalasPadam
  3. Tahniah tahniah. Saya baru setahun jagung jer dalam dunia blogging.

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com