Mr.Steak House better than Mr. arrogant

Assalamualaikum

first , qaseh nak wish selamat hari raya aidiladha buat semua , lagi dua tiga hari je lagi kan .. tahun ni kat rumah ada buat majlis akikah ,jemputlah datang semua ye ekeke kat terengganu .. maybe last update la kan sebelum raya .. putrajaya ni banyak sangat bagi kenangan , rasa nak tinggal pun sayangggg sangat , tapi qaseh dah berhenti kerja kat sini .. eh ada kerja kosong tak roger2 la kikiki

sabtu lepas , after berPAINTBALL again , rasa macam nak makan western yang fressshhhhhhhh sangat , si dia pun nak makan jugak , aku rasa dalam sebuah kereta tu di huni oleh 4 orang gigil memang sangat gamat , stress driver bawak kami hahaha .. so tak plan pun then terlintas nak makan kat MR STEAK HOUSE kat seri kembangan yg tak jadi2 pergi lagi .. haaaa kdg2 kita tak rancang baru la jadi pegi kan ...

harga dia bagi qaseh standard .. rasanya kat RASA ALAMANDA lagi mahal , haha 
qaseh makan kat atas tu MIX LAMB CHOP , ade campur chicken tapi lebih kepada kambing , qaseh suka sos dia .. sedap and fresh la..
kawan-kawan lain pulak makan CHICKEN CHOP 
harga setiap satu rm13.90 dan rm10.90 ..murah kan !

cerita pasal suasana , kedai dia not bad , tema macam lebih kepada klasik , vintage , kayu -kayuan gitu .. dan satu hal yang qaseh suka adalah lagu-lagu kat situ mendayu gila hingga kak fiza mintak dekat salah sorang dari mereka tajuk lagu .. ohmyyyyyyy , gila lah ! tapi ok lah suasana santai , rasa nak tido pun ade kahkah .. surau ade , tandas pun ade .. facilities okies =) now layan lagu kat bawah ni ye ... antara salah satu lagu yang buat salah sorang antara kami tetiba sawan romantik kahkah ..


di saat sendiri -dadali


9 comments

  1. suasana romantik hehe jom2 nnt ajak k.sue lak okkkk

    ReplyDelete
  2. Nanti kena bawa Mak Tiri pi , mau merajuk muncung nanti plak. ahaaa

    ReplyDelete
  3. eh...murah nya... kalau kamben tak mandi mesti lagi murahkan...hakhak

    ReplyDelete
  4. kan mainnnnnn lagi korang kannnn...huh...

    ReplyDelete
  5. Ingat Mr Steakhouse tu tajuk drama baru.Hahahaha!

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..