Mr.Steak House better than Mr. arrogant

9 ulasan:
Assalamualaikum

first , qaseh nak wish selamat hari raya aidiladha buat semua , lagi dua tiga hari je lagi kan .. tahun ni kat rumah ada buat majlis akikah ,jemputlah datang semua ye ekeke kat terengganu .. maybe last update la kan sebelum raya .. putrajaya ni banyak sangat bagi kenangan , rasa nak tinggal pun sayangggg sangat , tapi qaseh dah berhenti kerja kat sini .. eh ada kerja kosong tak roger2 la kikiki

sabtu lepas , after berPAINTBALL again , rasa macam nak makan western yang fressshhhhhhhh sangat , si dia pun nak makan jugak , aku rasa dalam sebuah kereta tu di huni oleh 4 orang gigil memang sangat gamat , stress driver bawak kami hahaha .. so tak plan pun then terlintas nak makan kat MR STEAK HOUSE kat seri kembangan yg tak jadi2 pergi lagi .. haaaa kdg2 kita tak rancang baru la jadi pegi kan ...

harga dia bagi qaseh standard .. rasanya kat RASA ALAMANDA lagi mahal , haha 
qaseh makan kat atas tu MIX LAMB CHOP , ade campur chicken tapi lebih kepada kambing , qaseh suka sos dia .. sedap and fresh la..
kawan-kawan lain pulak makan CHICKEN CHOP 
harga setiap satu rm13.90 dan rm10.90 ..murah kan !

cerita pasal suasana , kedai dia not bad , tema macam lebih kepada klasik , vintage , kayu -kayuan gitu .. dan satu hal yang qaseh suka adalah lagu-lagu kat situ mendayu gila hingga kak fiza mintak dekat salah sorang dari mereka tajuk lagu .. ohmyyyyyyy , gila lah ! tapi ok lah suasana santai , rasa nak tido pun ade kahkah .. surau ade , tandas pun ade .. facilities okies =) now layan lagu kat bawah ni ye ... antara salah satu lagu yang buat salah sorang antara kami tetiba sawan romantik kahkah ..


di saat sendiri -dadali


9 ulasan:

KyLe RiL berkata...

suasana romantik hehe jom2 nnt ajak k.sue lak okkkk

Jue Derella berkata...

Selamat hari raya jugak..^^

fizafantagirO berkata...

den nak poe laeee :p

Yan Ty berkata...

Nanti kena bawa Mak Tiri pi , mau merajuk muncung nanti plak. ahaaa

lebah wangi berkata...

eh...murah nya... kalau kamben tak mandi mesti lagi murahkan...hakhak

Cik Ngah berkata...

kan mainnnnnn lagi korang kannnn...huh...

Scarlett O'Hara berkata...

Ingat Mr Steakhouse tu tajuk drama baru.Hahahaha!

Mira Amirudin berkata...

murahnya harga...nak kena try ni!

Nory Zoulkefle berkata...

menarikk jugak tmpat makan ni...

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com