Berpaintball Lagi !!!!

Assalamualaikum

Again and again , bila dah gian apa lagi orang ajak turun padang sekali lagi , kita ON je .. bytheway kali kedua berpaintball bersama blogger .. kali ni 18 orang turun padang .. kureng dari sebelumnya Almaklumla .. mggu lepas baru main kot ..kata bulanan ni da jd mingguan pulak ahaha nampak tak permainan beliau .. sape lagi kalau x otai BenAshaari siap cari tipss tu ..

Kali ni ramai blogger yang qaseh tak kenal dan tak sempat dah nak berkenalan tadi coz dah set nak p menembak je haha ..






Tapi hari ni qaseh tak dapat headshot sesiapa dan xdi headshot oleh sesiapa ahaha .. seronok ,cuma main sorok2 sebab takmo lebam2 .. aci main sumbat muncung senapang kat celahan lubang papan then tembak je kahkah .. tapi ada orang tembak MONTOT wa dua tiga kali das ! Kojaqqq

Next time insyaAllah bakal ada lagi .. aktiviti bulanan katanya .. memang bersukan sumgoh la ambe .. paintball ,badminton .. pastu angan2 nak main gokart pulak dah .. n then broga hill pastu holiday ,pastu blablabla BILA LA AKU DAPAT KAWEN NI HAAA

Apa2pun sedikit sebanyak ada la life sikit , berseronok hilangkan stress .. tapi jangan lupa Allah yang maha berkuasa dan ingat mati selalu ..



posted from Bloggeroid

5 comments

  1. Weiiii awat gambar cheq hat ni ada?

    ReplyDelete
  2. mcm best je main paintball. tak nah try ag. ntah bile nak try. huhu

    ReplyDelete
  3. bestnya....p main ngan blogger2?wahhh dah boleh gathering ramai2 blogger.bagus2 :)

    ReplyDelete
  4. tk pernah lagi main paintball...
    pernah main lasertag je,lbh kurang mcm paintball jugak..hee

    ReplyDelete
  5. wah..seronoknya main paintball..hehe..jeles iolss tengok..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..