Steambot Best di Restoran Red Wok Bangi Bersama Blogger..

12 ulasan:
Assalamualaikum ...

hari ni wa cuti , jangan heran wa update blog

Baru-baru ni qaseh mengidam steambot , tetiba mengidam kan .. n then kwn blogger asyik tanya bila nak pergi bersteambot .. so rancang punya rancang punya rancang akhirnya decide la bersteambot di Restoran Red Wod Kajang .. kak sue izza yang suggest so kami pun on je la .. and aku macam biasa pantang di ajak kemana-mana pasti akan mengekor ..

bagi yang tak mengetahui di mana restoran ini .. boleh guna waze dan ini alamatnya
Red Wok Restaurant Sdn Bhd
Lot PT 70550, Jalan Kajang Impian 1/2
Taman Kajang Impian
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor




ok first suasana restoran ni sangat-sangat besar .. hari tu kami pergi pun agak ramai jugak , so kaksue dah booking awal - awal mana lah tahu penuh then kempunan pulak nak bersteambot .. 



 harga bagi satu kepala RM33 u ols .. mahal ? sebab kat restoran red wok ni terlalu banyak pilihan , qaseh rasa not bad berbaloi dengan harga , dan yang pasti kat sini ada ketam !!! yeahhh my favourite seafood .. tapi dah kena rembat dengan adi banyak2 .. then dia tinggal kaki -kaki ketam je pada kami .. sedih nyeee , mieyza sampai pagi la duk gigit kaki2 ketam tu tapi tak luak2 haha .. bytheway itu sangat menarik perhatian qaseh ... everyhting ada kepah , lala , udang , ketam , dan sotong ~

kami ~ qaseh , hencik kyle nak tido , mieyza , kaksue . 
di belakang itu najeeb abdullah , mawardi yunus dan faiz .. yummiiiiii ~ 


ok abaikan muka qaseh , terlupa pulak nak snap gambar-gambar di belakang sana .. so di belakang sana tempat mereka hidangkan macam-macam seafood , bahan mentah , daging lembu , ayam n kambing .. dan ada jugak nasi goreng , kek karamel dan byk lagi .. almaklumla lapar sgt so tak sempat nak snap pic disana..

so ini lah kami yang menghadirkan diri memenuhkan perut .. weee ~ sape pernah pergi sila angkat tangan !! yang belum pergi sila la jemput-jemput .. lain orang lain citarasa .. for me not bad .. tomyam dia sedap .. naahh ! dah selesai makan ... terbaik =) tq pada semua

satu lagi tempat qaseh suka makan steambot al sinni restoran .. pemilik china muslim , qaseh suka daging yang di perap .. nanti qaseh review lagi ~

Opening Hours at restoran redwok 

Monday to Thursdays
Lunch : 12pm to 3pm
Mondays to Fridays
Dinner : 6pm to 12am
Saturday & Sunday
"Almost" all day dining : 12pm to 12am
Please note we are closed for lunch on Fridays

*nak lebih detail sila layari web mereka ... http://redwok.wordpress.com/


hepy ending ~

12 ulasan:

Yan Ty berkata...

I wish to join...

Shark Kay berkata...

RM33 tu rasanyer standard price dh..
mahal mn pn tetap akan makan jugak.
hehe..
mn bleh tolak steambot nie.

Lydia Miza berkata...

Tq yang sudi beri info ni,akak pun ngidam ni

KyLe berkata...

best2 nnt2 plan g tpt len lak ok

Saiyed Mohd Akhbarino berkata...

i'm not into stemaboat that much but Red Wok definitely worth it...been there two times already during ramadhan...

aDisH.sHidA berkata...

da lama teringin nak makan steamboat...tapi tatau bila dapat tunaikan hajat perut nie

Nizam Ijam berkata...

untung la pergi x hajokkk..huhuhu

dah update jom check..

Nizam Ijam berkata...

untung la pergi x hajokkk..huhuhu

dah update jom check..

akak cantik manis berseri seri berkata...

best makan kat sini..
akak pun baru try hari tu..

:)

len kali kalau nkorang rasa nak gather gether roger la akak sama tau.. kalau akak available nak jugak join.................

nak jugak melepak ngan gadis gadis sesekali .. hehe..

Awatif Azizi berkata...

kte suka makan kat sini waktu dok bangi..hahaha steamboat dia bestttt...haha

cik pelita berkata...

baru nak try mlm ni,hope x mengecewakan.. huhuhu..

http://pelitahiasan.blogspot.com/

fitrah noor berkata...

Die ada mintak deposit tak kalau nak booking?

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com